אני לא מבין.....

אני לא מבין.....

אני מדבר לאלוהים הרבה,אבל פשוט לא מרגיש שינוי.הכול נשאר רע.המצב החברתי נהייה גרוע יותר ויותר ואני פשוט אבוד ולא יודע מה לעשות עם עצמי. מה אני עושה לעזאלאל!?

רורורורו שלום

אני חשה במצוקה הרבה שלך ומאוד הייתי רוצה לעזור אך חסרים הרבה פרטים שיוכלו לתת ציוני דרך. כמו: מה גילך? האם מדובר בחברים בבית הספר? האם הבעיה טמונה בהתנהגות שלך? האם הבעיה טמונה במראה שלך? בכל אופן, תשובה מסויימת יש לי עבורך. עליך להחליט כי המצב החברתי משתנה עכשיו. עליך לשנות את עצמך. כשאני אומרת לשנות את עצמך, אני מתכוונת לשנות את אורח החשיבה שלך. עליך לחשוב חיובי. עליך לחשוב כי יש לך חברים רבים (אפילו אם כרגע אין) עליך לתכנת מחדש את התת מודע שלך ולהאמין כי מבחינה חברתית אתה מצליח. עליך לשכנע את עצמך כי אתה מצליח מבחינה חברתית ( אפילו אם כרגע זה אינו כך). אתה תופתע מהתוצאות של החשיבה החיובית הזו, תופתע מהשינוי שיחול בך. הינה, כבר מצאת לך חברה - אותי. ואני מאמינה כי תמצא עוד רבים - תאמין, זה יקרה!

diklac

New member
לרורורו החמוד

ישנו דבר שרובנו שוכחים כאשר לא הולכים לנו דברים בחיים...אז אנו מוציאים את הכל על אלוהים..על העולם...על מה שבא לנו... השאלה הראשונה שאני מציאה לך לשאול את עצמך היא: האם אני באמת רוצה להצליח במסלול הזה והזה...ושיקרה ככה וככה?... לפי דעתי זאת לא הדרך שהלב שלך באמת רוצה ולכן לא הולכים לך דברים... חשוב על זה מנקודת מבט אחרת... אם תשקיע במילות הודיה יום היומו..או מתי שבא לך...(אני ממליצה כמה שיותר) תמצא את עצמך מאושר...תפילות הודיה נותנות לנו להבין מנקודות השקפה שונות...מעבר לעצב ולדכאון כשלא הולך לנו, את המטרה הקיימת מאחורי כל העיניין... מה אני למד מכל הסיטואציה??תודה אלוהים ויקום חביב שאני חש גם עצב .. תודה על כל מה שעברתי וחויתי היום... נסה זאת...ממליצה בחום...ספר לי אח"כ איך ההרגשה... בהצלחה
דיקלה

תודה ו....

מה שאתם אומרים,אלה דברים שהייתי עושה אותם פעם,כמו להאמין כל הזמן ולחשוב שיש לי הרבה וכל המשחבות החיוביות וכל זה,אבל זה לא הלך,אז פשוט התחלתי לאבד תקווה. אני עוד מעט בן 17,וזה רק נהייה רע יותר.אני אנסה לעשות את הדברים שאמרתם שוב!

tataratila

New member
שלום רורורורו

מה לעשות והעולם הוא לא "נשגב" ואף אחד עדיין, ואף תורה עדיין, ואף מדעןולא תיזה כלשהיא עד היום, לא פתרו את חידת הקיום. כל הפתרונות שמציעות לנו הדתות, האמונות, הגישות השונות לחיים - ביחס לתכלית החיים - לא הוכחו מדעית, ורובם נועדו לספק שליטה, כוח, מעמד, רכוש,- אצל אותם המתיימרים לשמש כמתווכים ומציעי פתרונות: רבנים, נביאים, גורואים,"מתקשרים. על פי הבנתי תכלית הקיום הוא הקיום עצמו:אתה ואני הננו בעלי-חי מעט אינטליגנטים יותר מהזבובים,הרמשים הקופים והדגים, ולכן השכלנו לסדר לעצמנו סדר (שאנחנו קוראים לו תרבות) על מנת שנוכל להעביר את התקופה שאנחנו מעבירים על פני כוכבנו באופן נעים. אנו חלק ממחזוריות כלשהי, מרגע שיצאנו לאוויר העולם ועד שאנו הופכים לדומן בשדה. הצורך להתקיים וליצור המשכיות (מין) טבוע בנו ואנו לא נשאלים האם אנו בוחרים בכך. ובקיצור: תכלית החיים היא החיים עצמם, אף אחד לא מחכה לנו בסוף הדרך, וכל אחד מאיתנו ראוי שימצא את הדרך בה יוכל להעביר את תקופת החיים בדרך הטובה ביותר לו. אל תחפש מושיעים, אלה רק יחפשו לנצל אותך.

seeyou

New member
מה אני עושה לעזאלאל!?../images/Emo56.gif

לא צריך שיחה עם ה´ על מנת לקבל כוון בחיים... נכון,לפעמים יש אנשים שצריכים הכבנה.... יש כול כל הרבה סבל בחברה שלנו שאתה יכול לעזור! תבקר נזקקים בבתי חולים,מבוגרים או ילדים...ואז תבין "מצב החברתי רע" מה זה יש הרבה מה לעשות בחיים שלנו-השאלה האם אנו מוכנים לכך. Motivation determines what you do... Ability is what you´re capable of doing...

אחי....

אתה צודק במאה אחוז,והרבה פעמים אני אומר לעצמי:מי אני בכלל!?על מה אני בוכה!?תודה לאל יש לי הכול בחיים,חוץ מחיי חברה. וכן,אני תורם,ותאמין לי שההורים שלי חזק מאוד בקטע והם חווים את כל הצרות של החיים מאנשים אחרים,יום יום בעבודה.

seeyou

New member
למה חוץ מחיי חברה?../images/Emo73.gif

חבל לבזבז את "קמצוץ" הזמן שיש במחשבות בלבד! רק על ידי "מחשבות" - לא ניתן להזיז אפילו גרגיר חול! Every man is the ARCHITECT of his own fortune

dadon1

New member
האלוהים הוא בכל אחד מאיתנו

האלוהים הוא בכל אחד מאיתנו--- ואני מודה לכוח הגדול שעזר לי למצוא את הדרך שלי אלי. אל האלוהים שבי פעם הייתי שם.... במקום של חוסר ההערכה העצמית אנחנו יוצאים החוצה לחפש את התשובות לשאלות שמתעוררות בנו, אנחנו מחפשים מישהו חזק וגדול וידען מאיתנו, ובעצם התשובות לשאלות בעינייני עצמנו -אנו, נימצאות בתוכנו, לכל אחד על פי הצרכים הרוחניים והרגשיים שלנו, אז מה?! אולי חוסר האמונה ביכולותינו הרגשיות והרוחניות וחוסר המודעות שלנו ליכולות אלו ואולי ה´פינוק´ שלנו- שמשהו אחר יעשה את העבודה עבורנו ואול חוסר ההערכה שלנו שהיא כמו מעגל קסמים, כי אין אנו זוכים להערכה לה אנו ראויים כי אנו עצמנו אפילו לא מכירים בערך עצמנו סגור מעגל(.) יש צורך לשנות את כוון ההתבוננות - וזה לא ניפוח אגו- להתבונן פנימה באומץ - כזה שנוכל לעמוד נוכח הטוב והרע שמתרוצצים בתוכנו, ומה שנירצה לשנות נעשה זאת בכוח הרצון, למרות שאלפרד אדלר אומר- שאין שינוי- יש רק הרחבת היריעה, לעשות שמוש בחלקים טובים ונוחים לנו ולכלל, וזניחת הצדדים הרעים החלשים שמרעים לנו ולסובבים אותנו. כך נקרין טוב לעצמנו על עצמנו ולסובבים אותנו, וכשנאהב את מה שאנו- אז אין כל סיבה שאולי לא נהיה אהובים על אחרים- כי אינם מכירים אותנו, אבל לפחות נצמצם אתמספר המתנגדים לנו. האם דברי נפלו על אוזניים מסויימות? אשמח לקבל תגובות גם לאימל [email protected]

למעלה