אני לא מבין משו...

The Flash

New member
אני לא מבין משו...

עכשיו אני בפרק 215 באנגלית ואני פשוט לא קולט מה נסגר עם וג'יטה! כאילו הבנתי שהקוסם הזה השתלט עליו אבל למה אמרו לו שהוא כבר לא כזה והוא יכול להלחם?? זה לא שהוא השתנה וג'יטה עדיין רשע והוא רוצה להלחם בגוקו כדי להוכיח שהוא יותר חזק ולא איכפת לו מאף אחד חוץ מאולי קצת מבן שלו טראנקס ומישו פעם אמר לי שויג'טה יהפוך לטוב מישו יכול לשפוך אור על הנושא?

General Zod

New member
הרבה אור ../images/Emo42.gif ../images/Emo58.gif

לפני שאתה קורא את ההמשך אני מציע לך להמשיך לראות כי הכל יוסבר בסופו של דבר בסדרה. אחרי שהם נלחמו בשתי שלבים בחללית של ביבידי וג´יטה הבין שזה לא אתגר וכל העסק הזה לא מעניין אותו, לכן הוא "הסכים" שהקסם של ביבידי ישפיע עליו משום שרצה להילחם בגוקו. הקסם של ביבידי השפיע על וג´יטה רק משום שוג´יטה רצה בכך משום שהוא ידע שהקסם של ביבידי גם יחזק אותו ואז הוא יהיה יותר חזק ויוכל לנצח את גוקו. הקסם של ביבידי לא השפיע על המוח של וג´יטה כי וג´יטה עדיין מחליט מה הוא רוצה לעשות, ומה שהוא רוצה זה להלחם בגוקו ולנצח. אם אני זוכר נכון אחרי כמה פרקים כל העניין הזה מוסבר. יצאה לי תגובה קצת מבולבלת מבחינה לוגית\לשונית אבל אין בפורום הזה מורים ללשון, ככה שזה לא מפריע לי.

Goggle Girl

New member
טיפה יותר הסבר ../images/Emo58.gif

הכישוף של באבידי, לפי מה שהבנתי, אמור כן להשפיע על ההתנהגות של וג'יטה, לפחות בתיאוריה. הוא הסביר לגוקו שחוץ מהכוח הנוסף, הוא היה צריך שבאבידי יחזיר אותו להיות איך שהוא היה פעם: חסר רגשות, שלא אכפת לו מכלום. וג'יטה הרגיש שכטוב (הוא תיאר את זה ממש יפה ^^ הוא אפילו הודה שזה מרגיש טוב שיש משפחה (לפחות זה מה שהוא אמר בגרסא היפנית)) אז הוא אמר שכטוב כמה שהוא היה הוא לא יכל לנצח את גוקו. אז הוא ביקש מבאבידי לטפל ב"בעיה" הזאת

למעלה