אני לא מבין משהו

OrrKislev

New member
אני לא מבין משהו

היי. אני אור כסלו. סיימתי שנת שירות בנוע"ל עכשיו, ואני מתגייס ביום שני. אז פיניתי לעצמי זמן למחשב ולהציץ בפורום שפעם כל כך אהבתי. אני לא מבין, אם יש כאן קהילה, איך זה שלא עושים פרויקטים ביחד. או סתם משחקים. באמת שאני לא מבין. כולם כאן מציירים בכיף, לכל אחד יש סטייל שלו, כולם עוזרים ותומכים אחד בשני, ויש כאן כמה אנשים שממש גדלו בפורום הזה! אז באמת, איך זה שאתם לא עושים? מה, אתם צריכים אותי בשביל להרים איזה שטות מגניבה?
מבצע מדריכים! כל אחד כותב מדריך של איזה טכניקה שהוא מאסטר בה או סתם איזה טיף מגניב, ולירן יכניס את זה למאמרים.
סתם משחקים - הזיקית! למצוא תמונה של זיקים וכל אחד צריך להפוך את התמונה לסטייל שלו, לא משנה מה זה. הרעיון הוא לשנות את צבעי הזיקית ואת סביבתה לעולמו של אותו אינדיבידואל.
"התולעת", כמו בפורום תקשורת חזותית, אם אני זוכר נכון את השם. אני מתחיל ציור, ובסוף שולח את ה-20 פיקסלים הצדדיים שלי למישהו אחד, והוא ממשיך את זה לציור משלו, וככה מעבירים. למעשה פעם ראיתי כאלה ששולחים גם את הלמעלה והלמטה, ויצא ציור ענקי ממש מגניב.
מבצע עיצוב דמות - להעלות לפורום מאמר מוצלח של עיצוב דמויות. כל אחד מעצב דמות ובסוף עושים קולאז' עם כל הדמויות. ובסוף אפילו להוציא חולצות עם כל הדמויות ביחד.
שרשורי הציור היומי. כל יום מציירים ציור לפי כותרת מסוימת, וזה כיף. הכי כיף לעשות לפי שיר שאפשר לשמיע או שיר כתוב, ככה לכל אחד יש קונוטציות שונות וזה ממש מגניב.
מבצע וואקום לכל ילד. לא יודע מה זה אומר, אבל זה נשמע מגנוב. אני לא בקטע של תלונה. אבל באמת, רק ברגע שפתחתי את הדפדפן על הפורום חשבתי על כמה רעיונות. וזה נשמע לי מדהים. הגיע הזמן.

ophler

New member
וואלה

צודק. (וגם כבוד על הש"ש). אבל אתה מתגייס עוד יומיים. --- בשביל להרים פרוייקטים כאלה צריך מישהו שיארגן אותם. התולעת לדוגמא הוא פרוייקט שדרש הרבה עבודה מצד המארגנים בפורום תקשורת חזותית. וזו לדעתי אחת הסיבות שאין את זה השנה. מה גם שאנשים משכו את החלק שלהם עוד ועוד. לשאר הפרוייקטים יש פוטנציאל כזה או אחר אבל שוב, יש צורך ביד מכוונת לצד היענות מחברי הפורום. אפשר אולי לדבר עם המנהל... :) --- גיוס קל ונעים (או קשה ומפרך, תלוי מה אתה אוהב).

OrrKislev

New member
אני מעדיף קל ונעים

וגם הוא יהיה בסדר, עם ענשים מהשכבה ומהגרעין שלי, ויהיה רק שנה וחצי, ויהיה בבסיס גדנ"ע, מה שאומר הרבה אוכל טוב. יהיה מצוין. אני לא באמת התכוונתי שאני ארים את הדברים האלה, אבל הנה רעיונות טובים שאני באמת ממליץ לכם. לא חשבתי לרגע להרים את זה, אין שום סיכוי בחיים. צר לי, אבל אין מה לעשות.

שמח לראות אותך ../images/Emo140.gif

מה נשמע? תשמע, רעיונות יפים ונשמעים באמת אחלה אחד-אחד, אבל אני לא כל-כך בטוח שהפורום הזה בנוי לפרוייקטים. אתה בטח זוכר כמה נסיונות להרים פה דברים נחמדים, גם אז יזמת בעצמך חלק, שלא ממש זכו לתגובות או לשיתוף פעולה. אולי הפורום הזה הוא יותר במה ומקום להתייעצות, שאלות וכלים מאשר פורום חברתי. אבל דווקא לאחרונה הייתה איזו יוזמה יחד עם פורומים אחרים בנושא המצב בצפון, זה זכה לאיזשהו שרשור מכובד והייתה גם הצעה לפרס מצד הנהלת תפוז, אבל לדעתי ענייין התחרות לא כל כך התאים במקרה הזה, בין השאר בגלל הזמן הקצר של הפרוייקט. בכל מקרה, אני כרגע בתקופת פרו-שנת הלימודים ועדיין מתאושש ועסוק בסידורים ומחוייבויות שונות, אז אם מישהו חושב שבכל זאת הוא יכול להרים פרוייקט, אני אשמח להתתף כמובן וגם לעזור במה שרק אפשר.

SCaToPHaG

New member
"פרו-"?

כלומר אתה בתקופה שאתה בעד שנת הלימודים? כנראה התכוונת לפוסט (והתבלבלת עם פרה-), אבל גם זה מיותר.

למעלה