אני לא מבין משהו
היי. אני אור כסלו. סיימתי שנת שירות בנוע"ל עכשיו, ואני מתגייס ביום שני. אז פיניתי לעצמי זמן למחשב ולהציץ בפורום שפעם כל כך אהבתי. אני לא מבין, אם יש כאן קהילה, איך זה שלא עושים פרויקטים ביחד. או סתם משחקים. באמת שאני לא מבין. כולם כאן מציירים בכיף, לכל אחד יש סטייל שלו, כולם עוזרים ותומכים אחד בשני, ויש כאן כמה אנשים שממש גדלו בפורום הזה! אז באמת, איך זה שאתם לא עושים? מה, אתם צריכים אותי בשביל להרים איזה שטות מגניבה?
מבצע מדריכים! כל אחד כותב מדריך של איזה טכניקה שהוא מאסטר בה או סתם איזה טיף מגניב, ולירן יכניס את זה למאמרים.
סתם משחקים - הזיקית! למצוא תמונה של זיקים וכל אחד צריך להפוך את התמונה לסטייל שלו, לא משנה מה זה. הרעיון הוא לשנות את צבעי הזיקית ואת סביבתה לעולמו של אותו אינדיבידואל.
"התולעת", כמו בפורום תקשורת חזותית, אם אני זוכר נכון את השם. אני מתחיל ציור, ובסוף שולח את ה-20 פיקסלים הצדדיים שלי למישהו אחד, והוא ממשיך את זה לציור משלו, וככה מעבירים. למעשה פעם ראיתי כאלה ששולחים גם את הלמעלה והלמטה, ויצא ציור ענקי ממש מגניב.
מבצע עיצוב דמות - להעלות לפורום מאמר מוצלח של עיצוב דמויות. כל אחד מעצב דמות ובסוף עושים קולאז' עם כל הדמויות. ובסוף אפילו להוציא חולצות עם כל הדמויות ביחד.
שרשורי הציור היומי. כל יום מציירים ציור לפי כותרת מסוימת, וזה כיף. הכי כיף לעשות לפי שיר שאפשר לשמיע או שיר כתוב, ככה לכל אחד יש קונוטציות שונות וזה ממש מגניב.
מבצע וואקום לכל ילד. לא יודע מה זה אומר, אבל זה נשמע מגנוב. אני לא בקטע של תלונה. אבל באמת, רק ברגע שפתחתי את הדפדפן על הפורום חשבתי על כמה רעיונות. וזה נשמע לי מדהים. הגיע הזמן.
היי. אני אור כסלו. סיימתי שנת שירות בנוע"ל עכשיו, ואני מתגייס ביום שני. אז פיניתי לעצמי זמן למחשב ולהציץ בפורום שפעם כל כך אהבתי. אני לא מבין, אם יש כאן קהילה, איך זה שלא עושים פרויקטים ביחד. או סתם משחקים. באמת שאני לא מבין. כולם כאן מציירים בכיף, לכל אחד יש סטייל שלו, כולם עוזרים ותומכים אחד בשני, ויש כאן כמה אנשים שממש גדלו בפורום הזה! אז באמת, איך זה שאתם לא עושים? מה, אתם צריכים אותי בשביל להרים איזה שטות מגניבה?