אני לא מבין משהו!

אבנר.

New member
אני לא מבין משהו!

למה אנשים לא רוצים להכיר במציאות הכואבת ש"כרתנו ברית את מוות עם שאול עשינו חוזה" (ישעיהו)?? למה אנשים ממשיכים לראות במחבל הארכי רוצח ערפאת ימח שמו, היטלר של דורנו "פרטנר" וממשיכים לתת לו לגיטימציה?? למה?!? אנשים עד כדי כך טיפשים?!? זאת למרות ההוכחות החותכות על מעורבותו של ערפאת בטרור!! מי שעוד צריך הוכחות שיכנס לקישור

רציתי להוסיף על דבריך(דוג´ צמברליין

אני אינני מגדיר עצמי כימני, ואת דרך השמאל ה"מתרפס" עד כמה שידוע לי עזבתי כבר ממזמן. אני עדיין מאמין בשלום, אבל מה שקורה פה, משאיר אותי רק באמונה, ולא מעבר לזה. רציתי להוסיף על דברייך (אבנר) בדוגמה מהעבר. דוגמה שגרמה לכאב גדול מאוד, שממנו עדיין לא התאוששנו, ואני מקווה שלא נשכח אותו לעולם(אוי ואבוי למי שלא יסכים איתי עכשיו) המרדף אחרי ערפאת מזכיר את המרדף של (רואים שאני מתכונן לבגרות בהסטוריה), צ´מברליין אחרי היטלר. צמברליין כבר חשב שהגיע לפתרון , ואף נופף לעיני כולם בהסכם שהשיג עם היטלר כשהוא שמח וטוב לב. אותו הסכם (למי שלא יודע) נתן לגרמניה למעשה את האפשרות לפתוח במלחמת העולם השנייה לאחר שקיבלה את חבל הסודטים (שטח אסטרטגי) מ......צ´יכסולבקיה. ההקבלה שעשיתי למקרה צמברליין מתקשרת למצבינו כיום, כאשר רואים את ריצת האמוק של פרס אחרי ערפאת. זוהי ריצה בלי תנאים ובלי בקשות, שעיקרה הוא לקוות שהאיש (ערפאת) שבטח לא עוזר לנשים זקנות לחצות את הכביש, יעזור לנו לכונן פה שלום בכל המזה"ת. האיש שאחראי לרצח הספורטאים במינכן,בטח שלא יכול להיות אחראי להיות זה שישים קץ לתחביבו האהוב- הטרור שליווה אותו במשך כל חייו..... חשוב לציין:שבעבר הייתי תומך נלהב של הסכמי אוסלו, ועד היום אני מאמין בשלום ומוכן לוויתורים כואבים, אך מה לעשות אלוהים גם נתן לי עיניים וקצת שכל,בשביל שלא אחשוב כך במצב הנוכחי שלנו כיום. (גם פואד, מפלגת העבודה, למד משהו כנראה)

למעלה