אני לא מבין משהו...

אני לא מבין משהו...

בימי שבת שאני בבית אני רואה את התחרויות כמו יונדאי אקסטרים וכדומה. קודם כל כל הכבוד לחברה האלה הם מראים שם רמה גבוהה מאוד של מיקצועיות, נהיגה והשקעה ברמות בינלאומיות. ביחידה שאני נמצא בה היום יצא לנו להיתעסק הרבה עם האמרים. לעומת רכבי שטח אחרים שיצא לי לנסוע בהם בעבר ההאמר הוא פשוט דבר שונה לחלוטין. החיה הזאת לו עוצרת בשום מכשול שעומד בפניה. ומי שיודע הנסיע הצבאית זוהי נסיע שלא מיתבססת על שבילים רוב הנסיעה היא לא על שבילים. אני מדבר איתכם על זוויות מסוימות, על נסיע בחול, על חציית ונסיעה בערוצים, על נסיעה בבוץ וכדומה. כל תנאי שטח שקיים במדבר ההאמר מדלג וממשיך הלאה. ועכשיו לשאלתי. למה עוד לא קם הבן אדם שבימקום לשפר לתחרויות האלה את הסופה או הדיפנדר בסכומי עתק פשוט להביא האמר שיעשה את העבודה עם מעט מאוד קשיים??? ושיעשה את העבודה נאמנה בלי כל השיפורים האל.

BIG CHEVY

New member
תלוי על איזו קטגוריה אתה מדבר..

באדונצר אתה צודק במאה אחוז אבל מה שהמפלצות מהאקסטרים עושות ההאמר לא מדמיין להתקרב לרמה.. קח בחשבון לקבוצה באדונצר יש תקציב ויש רכבים קיימים שעברו השקעה ולעבור להאמר זו השקעה כפולה מסכום הקנייה שלו רק להתאימו לצרכי הליגה.. ובכסף הזה בונים מפלצת כמו של ברוך(צפרדע) 280000 אלף קנייה ! שהדיקברי שלנו שווה 70 בלחץ בקיצור ההשקעה אינה משתלמת

אני מאמין...

שגם אפשר לשפר את ההאמר שיגיע לרמה של המפלצות האלה אבל ברמה הבסיסית אני חושב שהאמר יותר טוב.

BIG CHEVY

New member
תן לי תמחיר עלות של האמר +מאה אלף

שזה ברור להאמר לא יספיק לשיפור מסיבי(דיזל- ומפה הדרך לגדולות ארוכה ויקרה)מה שאני אומר תן תכסף ואני בונה תכלי הכי חזק ועביר בארץ עכשיו תבין אותנו המתחרים למה לא נוגעים בהאמר..

dod_basim

New member
הרכבים המשופרים הללו טובים יותר

מהאמר צהלי רגיל. אולי כוונתך היא למה לא לוקחים האמר ומשפרים אותו, כנראה בגלל העלויות.

edyc

New member
תלו בקטגוריה

אני מניח שלהאמר (נעול כפול) יש עבירות טובה יותר מכל הכלים בקטגורית האדוונצ'ר, ה-בעיה שלהם היא שהם מוגבלים בגודל הצמיג (עד 33"), שזה ה-יתרון של ההאמר (37"). ביחס לכלים של האקסטרים ... אין הרבה מה להשוות. אדי

tooom

New member
עוד נקודה

חוץ מהעלויות המאד גבוהות של ההאמר והשיפורים הנדרשים צריך גם לזכור את מידותיו הגדולות של ההאמר שלא תמיד זה יתרון.

tooom

New member
והנה אחד עולה "מדרגה"

לו רק היו לי איזה חצי מיליון ש"ח מיותרים....

miki69

New member
סליחה ,אבל זה בולשיט בלעז

תראו לי איזו תחרות עבירות בארה"ב שיש בה האמר?? לאחר מכן אמשיך לדבר על הרכב הזה, נכון הייתי מת לכזה אבל לא מחליף את המפלצת שלי,

tooom

New member
בתחרות עבירות אין לו יותר מדי מה

לחפש. אבל אני בטוח שאין פה אחד שלא היה מחליף את מה שיש לו תמורת איזה האמר נחמד.

joecamel

New member
אני לא הייתי מחליף

נחמד ( אני רוכב עליו הרבה בצבא ) אבל אין כמו הסיקס שהיה !!!!!!! ההמר רחב מידי לארצנו הקטנטונת זו עיקר הבעיה ! אבל מה שכן את המנוע שלו לא היה לי איכפת לדחוף לתוך הסיקס חחחחחחחחחחחחחחחח ואולי עוד כמה טריקים אבל זה סתם בגדר רעיון !

ה נ מ ל ט

New member
או לחילופין.........

אילו רק היית משרת במחלקת/פלוגת סיור בסדיר או במילואים....... בכל מקרה ההעדרות שלי ב-3 וחצי שבועות מהפורום הייתה כי............. כי.......... כי דפקתי טיוליי האמרים במילואים ואגב יש לו המון יתרונות אך גם לא מעט חסרונות.

שיפורים ברכבי שטח

לשאלתך הרי שאין דומה מהריגוש של שידרוג ושיכלול גיפ פשוט יחסית ולהופכו לחיה רעה, מדוע הצעירים מעדים רכב עם הילוכים ולא אוטומטי-גם כן בגלל הריגוש

miki69

New member
הרכב שלי?? סתם צעצוע קטן

תעשה סריקה תראה תמונות

למעלה