אני לא מבין משהו

Weird Eyal

New member
אני לא מבין משהו

כולם אומרים שלא קיים דראגון בול איי אף אבל יש פרקים של זה בקאזה... תראו את התמונה המצורפת

sonkun

New member
כסיל

הפירוש של AF זה April Fools, או במילים אחרות, אחד באפריל. זה זיוף.

Brolly

New member
ו...

לפעמים כתוב AF כשזה בעצם פרקים של הסדרות בצרפתית P:

king kazabubu

New member
LOL

April Fools... זה חדש.... זה אומר After Future... וזה מדבר על הזמן אחרי ג'י טי.... וזה לא שזה לא אמיתי... יש כזה קומיקס... אבל אלה שני מעריצים שהכינו את הסדרה ולא באולפן בגלל זה אין פרקים באמת. ואם תוריד את זה תראה שזה שטויות

sonkun

New member
הממציא האמיתי של AF

הכין את זה ב1 באפריל, הכין כמה תמונות, כתב טקסט ארוך על העלילה, ונתן קישורים ל5 הפרקים הראשונים, הפרק שהורדה שלו לקחה לי בערך 30 דקות (משום מה אני חושב שזה בכוונה), כשאתה מפעיל אותו יש תמונה של גוקו ססג'5 וכתוב April Fools. אני אמצא את האתר ואדביק פה.

king kazabubu

New member
אתה בסדר?

תנסה לראות את הפרק... כתוב לך silly bear there is no dragonball af april fools... כל פעם באים אליי אנשים עם שמועות טיפשיות.... אין דבר כזה תאמינו לי...

sonkun

New member
אני בסדר, ואתה?

אני ניסיתי להסביר לך שAF אומר April Fools, לא שזה באמת קיים, פעם הבאה תנסה להיזכר מה אמרתי בפוסט שמקודם. חוץ מזה כתבתי "פרקים". לא רומז לך על משהו?

king kazabubu

New member
ואני מסביר לך שזה לא אומר את זה.

זה אומר After Future... מה שהיה באתר ההוא זה סתם מתיחה בלי קשר....

ansewrme1

New member
af=after future יעני אחרי GT אז

המצאה נחמדה חחח ולזה ששאל תסתכל טוב טוב תראה כמה אירוטיקה יש שם וכמה חרטה פשוט חרטה אז שיהיה ברור אין AF ואיןDBV

roychu

New member
ובלי קשר, זה פרק 47 של ג'יטי, אתה

לא מסתכל על השם של הקובץ?

ashkeloni

New member
אם תשים לב...

בהודעה השניה שלו, כתבתי לו בדיוק את מה שאמרת...

ashkeloni

New member
אולי זה יהיה ככה בגירסא האנגלית...

כי הם מקצצים בפרקים... אבל ביפנית יש 64 פרקים

Weird Eyal

New member
רגע רגע

עוד 20 פרקים אני גומר את דראגון בול זי בעיקרון מצאתי 277 פרקים באנגלית כמה פרקים בדיוק יש בג'י טי באנגלית?

KeNNy7

New member
תלוי מה אתה רוצה

בגרסא הבריטית יש 41 פרקים(בנתיים) מתורגמים ישירות מהיפנים(לא כמו פאנימיישן) בגרסא של פאנמיישןיש 13 פרקים (בנתיים)

ashkeloni

New member
את מה שכתבת

אני כבר יודע... וידוע שלגירסא האנגלית יהיו סה"כ 64 פרקים כמו אצל היפנים... השאלה שלו הייתה כמה פרקים יש בגירסא האנגלית ואת זה אף אחד לא יודע בינתיים חוץ מהמדובבים...אולי כתוב את זה באתר הרישמי

למעלה