אני לא מבין משהו.

אני לא מבין משהו.

אני עדיין לא הבנתי מה כל המהומה,מה כבר אמרתי שאישתי היא מיס עולם,שאני נשיא ארה"ב?,גועל נפש לראות תגובות כאלה,ויש כמה אנשים שהתענוג שלהם זה ללעוג לבני-אדם,כמו זה שחיפש אתר שכביכול הבחורה שם דומה לאישתי,תשאלו את עצמכם מה כבר אמרתי?,תאמינו לי כל אחת יפה בדרכה שלה,אני כבר עברתי תגיל של השטויות וכל התגובות כמו "וואו איזה כוסית","יו איזה שווה",לי לא הייתה שום בעייה לשלוח תמונה גם אם אישתי לא הייתה כ"כ יפה,כי אני מבחנתי החשוב הוא האופי,היופי הוא רק בונוס,אז זה נכון ואחלה שיש לך אישה יפה,אבל עם יופי לא מזדקנים,אני לא צריך שאנשים יכבדו אותי בגלל שאישתי נראת טוב,ממש לא,תאמינו לי שיש פי אלף יותר יפות מאישתי,וטוב לי איתה בגלל מי שהיא ולא בגלל איך שהיא נראת,תחשבו על זה והפעם כבוגרים ולא לחפש להיות הכוכב,וכמובן אני מודה לכל המפרגנים תודה רבה.

שייכת

New member
אני...

מכירה מישהי שאתמול נפגעה עד עמקי נשמתה מכיוון שמישהו נהג בה לא יפה... לא חשוב שהוא היה תחת מסווה - עובדה, היא נפגעה בכל זאת... מה ששנוא עליך, על תעשה לחברייך. זה לא סתם משפט, זאת דרך חיים. סופשבוע נעים, שייכת.

חברים/ות.....באמתתתתתת

אתם לא יודעים לפרגן גם אם נראה לכם שביטון "חי באשליות" יש דרך לתת תשובות ולא להיות תוקפנים ואכזרים בצורה שכזאת ואם באמת זאת אשתו?.. מה לא יכול להיות לו אישה מדהימה שכזאת?... אני לא מבינה מה אוכל אותכם?. אבל ההתקפות לא במקום בכלל תגידו אם לכם היו עושים את זה איך הייתם מגיבים?... אני בטוחה שהייתם נפגעים סלחו לי שאני מעט תוקפת אבל מצטערת....הגזמתם/ן וזה מתייחס לשירשור השלם ולא לאנשים שפה הגיבו אלא פשוט לכולםםםםם "אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"

תודה רבה,יפה מואהההה

יפה שלי תודה רבה לך את חמודה יותר ממני מואאהההההההההההההה

למעלה