אני לא מבין משהו

אני לא מבין משהו

הרי זה ידוע והוכח מדעית שרוחות רפאים יכולות לעבור דרך קירות ממש כמו קאספר!! אז איך זה שהסדין לא נופל להם בדרך כי הוא הרי גישמי... ועוד משהו - רוח רפאים יכולה גם לטוס למעלה ולמטה? כי אז היא יכולה לעלות במעלית בלי לחכות שהיא תזוז, כלומר ממש לטוס בפיר המעלית לשני הכיוונים!! בבקשה תענו לי זה חשוב!

אמממממ...

רוחות באמת לובשות סדין?!? כי אני לא חושבת...
ות´שאלה עם המעלית לא הבנתי ...

בעיקרון רוחות לובשות בגדים לבנים...

ולא סדינים(לפחות אלה שאני ראיתי וגם אנשים שמתמצאים אמרו לי שזה ככה) בקשר לתזוזה סביר להניח שהן בהחלט מסוגלות לזוז ולעשות כל מיני טריקים... שלך חנה גוןנ

אפשר לראות בחלום

היו לי התגלויות של נשמות בחלום,שזה בדכ הזמן בין ששמים ראש על הכר ובין שכבר נרדמים ממש חזק אבל דוקא לאחרונה היתה לי התגלות ריגעית במצב של ערות מלאה כשהייתי שקועה בספר. שלך חנה גונן

Flame

New member
אפשר גם במצב ער לחלוטין

לאו דווקא בחלום.. אני רואה אותן ולא חולמת עליהן. והן לא לובשות סדינים לבנים..ולדבי מה שאני ראיתי גם לא בגדים לבנים
פרט למקרים מסויימים.. וזה לא משהו קבוע, זה לא חוק שאומר שכל רוח תהיה לבושה בבגדים לבנים

KEiN

New member
בתור מנהל פורום חלומות צלולים

כאשר אתה מבצע שיטה מסויימת שנקראת ווילד, לפעמים רואים ´רוחות´, אלו אינן רוחות אלה דמויות פרי דמיונך שמקורן בתת מודע העמוק שלך... הדמויות שבין העירות לשינה
,,, לא רוחות....

יכול להיות פלמ שזה נכון...

אבל נראה לי שזה תלוי ברמה העל חושית שהאדם נמצא בה,כניראה ששלך יותר גבוהה משלי,בכל אופן זה מה שאני ראיתי ואני אומרת את זה על סמך נוכחות בהרצאות של האגודה למודעות עצמית שמרכזת את רוב האירועים המיקצועים בגוש דן שמתעסקים בתיקשור בכל צורה אפשרית ושמעתיאת זה מכמה מומחים שם. שלך חנה גונן

הוכח מדעית?

מה אתה ממציא? שטות כזאת אף אחד לא הוכיח. תוכיח קודם שיש כזה דבר בכלל רוח רפאים. ורוח רפאים יכולה לצאת דרך האף בלי לחכות שמישהו יעשה אפצ´י?

למעלה