לא הצלחת לרשום איך אתה רוצה איך חייך יראו ואז התבאסת? כן רשמת, אבל התבאסת מכיוון שאינך עושה מאמצים להגיע לשם? בשביל שיהיה אפשר לעזור, באיזה שלב התבאסת? אשמח אם תפרט
בעיקרון הרגשתי אפס לאורך כל התרגיל.....כל הדברים שביקשתי ומה שאני עושה בשביל להשיג את זה...כתבתי והתבאסתי ואז ציפיתי שאולי בסוף אחוש הקהל אבל לא ממש! אם מישהו יכול להסביר שיטות ודרכים והאם צריך לאורך זמן וכו´...
סתם אין לי ממש חברים פה...בבית ספר הכל סבבה עם כולם אבל אחר כך אני סתם יושב בבית ואף אחד לא יוצר קשר ואין כל כך עם מי ליצור קשר....האנשים שאני רוצה לבלות איתם אני לא חבר שלהם ממש...זאת אומרת סתם מה נשמע בבוקר וזהו..והאנשים שאני לא רוצה להיות איתם......האמת שגם איתם אין קשר..... בקיצור המצב מסריח ואני לא רואה אף אחד בחופש וזה לא ממש מוסיף לי כשאנשים לא רואים אותי....לא שיש לאן ללכת העסק קצת יותר מסובך אבל זה זה בגדול
שאיתו אתה יכול לצאת? ככה אתה יכול להכיר אנשים חדשים אם תצאו למקומות. בן כמה אתה? אין איזה חוג שאתה יכול ללכת אליו וככה להכיר? אני יכולה לחשוב על כמה אופציות להכיר: -חוג -אינטרנט -ים אתה גר בעיר? מושב? קיבוץ?
יש אחד שאני יכול לצאת איתו אבל הוא גר קצת רחוק ובאמת זאת כנראה האופציה היחידה כרגע,וניסיתי להיפגש איתו החופש אבל לא הלך אבל ניפגש.....ואינטרנט בחיים לא!!!זה ממש לא מה שאני צריך להתחיל לחפש אנשים באינטרנט,זה לא בשבילי,ים אני מאוד אוהב ועד לפני שעברתי לאיפה שאני גר עכשיו הייתי חי בים.....אבל עשיתי טעויות ולא שמרתי על הקשרים עם הילדים מאיפה שגרתי ואני מאוד מאוד מאוד מאוד מצטע על זה....בעיקרון אני תמיד נזכר בעבר וזה מבאס אותי כי היה לי ממש טוב ולא ידעתי ואם הייתי קצת יותר מודע לעתיד אז הייתי עכשיו בן אדם שונה.....
תנסה ליצור קשרים בהווה. תנסה להיפגש עם החבר שגר רחוק יחסית, תלך לחוג כלשהו ושם תכיר אנשים, תיזום קשרים, ותיפתח לאופציות חדשות. אגב, את החבר הכי טוב שלי הכרתי דרך המדיום שנקרא אינטרנט. מה הבעיה עם אינטרנט?
ברור שאם בימי לימודים אתה לא מתראה עם חברים אחה"צ גם בחופשות המצב דומה. ולמה בעצם? האם אתה מחכה שיזמינו אותך וייפנו אליך? מתי היתה הפעם האחרונה שאתה הזמנת חבר הביתה או יזמת בילוי משותף?
עכשיו התחלתי ליזום עם איזה חבר שלי למרות שהתחלתי האמת גם קודם אבל לא הייתי בארץ ואחר הוא לא אז היו בעיות.....ואני מנסה גם עם אלה שאני לא ממש נהנה איתם כי בכל זאת אני משתגע בבית ואני ממש לא טיפוס של לשבת ולשחק במחשב ובאינטרנט ולראות טלויזיה..... ואין בסך הכל כל כך את מי להזמין..... והאמת כבר די איבדתי תקווה......אני מנסה כבר מכיתה ז´ ליצור קשר עם אלה שאני רוצה להיות איתם ולא הולך....אני עכשיו בן 16 וחצי...די מאוחר..אני רוצה רק להגיע לצבא ולהתחיל מחדש טוב זאת לא בדיוק השיחה לפורום הזה אבל את שואלת שאלות ואני לא יודע אם זה חלק מה"טיפול"....
אוקיי תקשיב טוב- יש לך שנה וחצי-שנתיים כדי לעבוד על יצירת קשרים חברתיים- או שתגיע לצבא ותתקל שוב באותה הבעיה. אנחנו סוחבים את עצמנו ואת הבעיות שלנו לכל מקום...שינוי מקום לא יעזור. ישנה בעיה שעליך להבין מאיפה היא נובעת.
הטיפול זה התרגילים האלה למציאת האושר.....ואני מסביר לך שאני באמת אולי לא משהו ביצירת קשרים אבל הגעתי לאן שהגעתי לא בגלל זה....פשוט הזנחתי את החברים שעכשיו הייתי מת שיהיו חברים שלי ובחרתי את החברים הלא נכונים בסוף...