אני לא מבין למה הפורום הזה קיים

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

alond

New member
שער המוות? האל האחד?

נשמע יותר כמו מלחמת הנשמות אבל מצד שני לא קראתי את מחזור שער המוות...

Magma99

New member
מחזור שער המוות

קראתי בעברית ומאד נהנתי חבל שיש רק 7 ספרים יחי הפטרינים!!!

Palass

New member
האל האחד

וייז והיקמן אומרים שאין קשר בין שער המוות לרומח. אבל הקוראים מתנגדים ואומרים שיש. והנה הוכחה שתסתור את דבריהן של וויז והיקמן. הן בעצמן כתבו האל האחד. ספוילר כתבת בהודעה הקודמת על האלים שעזבו ... ואח"כ יש כוהנים לאל האחד. שזה בעצם התחלה של שער המוות.

alond

New member
תראה,

קראתי את שני הספרים הראשונים של מלחמת הנשמות ולמרות שלא קראתי את מחזור שער המוות, קשה לי להאמין שזה אותו אל אחד...
אולי יש פה מישהו שקרא את מלחמת הנשמות ואת מחזור שער המוות שיכול לענות בוודאות?

Magma99

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

אוקיי אם אתא ל-א רוצים להרוס את מלחמת הנשמות (כמו שאני הרסתי בגלל יותר מדי סקרנות...) אז אל תמשיכו לקרוא S P O I L E R S P A C E במלחמת הנשמות האלים חוזרים וישארו בסוף הספר רק 19 אלים (אפשר להתחיל לנחש איזה אלים חסרים... זה די פשוט) לכן ברור שאין קשר בין מחזור שער המוות לרומח הדרקון.

Nuitari Girl

New member
תשמע! יש לך בעיה?

אז אל תהיה כאן! אולי תתחיל לחשוב איך לשקם את הפורום שלך במקום להאשים אותנו שגנבנו ורצחנו אותו. כל אותם "בנים ובנות אובדים" יכולים בהחלט להמשיך להיות פעילים בשני הפורומים! אין לך זכות לבוא לכאן, להתחיל להאשים ולטעון שלפורום הזה אין זכות קיום! יש כאן די הרבה אנשים שלא "ערקו" מפורום משחקי תפקידים ושמתעניינים ברומח הדרקון בלי שום קשר לפורום שלך! (אני למשל). אז בבקשה, תפסיק עם ההאשמות האלה, כי אין לך את מה ומי להאשים.

DDN

New member
האמת? כבר לא.

אתמול בלילה באמת הייתה לי בעיה. קודם כל, פורום "משחקי תפקידים" הוא לא בניהולי. ואני לא מאשים אתכם, אהבי רומח הדרקון ברציחת הפורום ההוא. אני מאשים את כל מי שנעלם משם (ולא בהכרח לפה). אני מאשים את אלה שגונבים את אור הזרקורים מהפורום ההוא, ונדחפים כשאנשי הפורום ההוא מנסים לומר משהו. וקודם כל - לא האשמתי. אמרתי שאני לא מבין למה יש לפורום הזה זכות קיום. לא טענתי שאין לו. לדעתי - רומח הדרקון הוא עוד אחד מהעולמות של מוד"מ וככזה - מקומו תחת פורום "משחקי תפקידים". אבל היום הבנתי שאתם לא רואים אותו ככה - אתם אוהבים את רומח הדרקון כמו שאוהבי מס"ב אוהבים את זה ולא כל מד"ב (כמו מלחמת הכוכבים). ופה הייתה הטעות הבסיסית שלי. ורק דבר אחד - אני הפסקתי עם ההאשמות שלי, אני פשוט מחפש הבנה. אני רוצה להבין למה. למה אנשים עברו משם לפה.

Drow elF

New member
hey dude...

welcome! and what is the adress of the RPGs forum because i am playing RPGs and i want to visit that forum...

Magma99

New member
שלום

הנה נקודת המבט שלי אני בקושי משחקת משחקי תפקידים אבל את רומח הדרקון אני מאד אוהבת לקרוא ולכן הפורום הזה ממש מתאים אבל מדי פעם אני מבקרת בפורום משחקי תפקידים (לא באופן פעיל)

DDN

New member
ואת זה את אומרת בתור

אחת שדנה אמרה לי שהיא השחקנית הכי טובה בקבוצה.

DDN

New member
וודאי!

בהצלחה! ואם אתה רוצה עוד, אז תנסה לגלוש לDEMONS.

אסתר1984

New member
אני יכולה להסביר למה אני

פה ולא שם. 1. גם אני לא חושבת שרומח הדרקון זה הדבר הכי יפה שיש- אבל זה בכל זאת נחמד, ומכיוון שאין לי משהו אחר לעשות- אני פה. (וגם זה לא הרבה.) 2. כי אני לא מסתדרת עם צורת המשחק של הפורום. ניסיתי להצטרף למשחק, אבל אני פשוט לא גולשת בשעות שכולם, ואני לא עומדת בקצב- ומפספסת את כל הכיף של המשחק. אולי זאת רק הבעיה שלי- אבל נראה לי שלא. 3. המשחקים צפופים מדי, ואתה כבר לא יודע מי אומר מה מרוב אנשים. אולי כדאי לעשות הגבלה על מספר המשתתפים בכל משחק- ופשוט להתחיל יותר משחקים. לדעתי זה יעזור לכולם. אם להודות על האמת, ניסיתי להצטרף למשחק רק פעם אחת, אז אולי כדי להיות נחמדה אני אנסה שוב... נ.ב.- למרות שניסיתי את זה כבר פעם ואף אחד לא הצטרף, אני עדיין חושבת שדווקא למשחקי תפקידים יכול להיות שימוש מצויין בצ´ט- וכדאי לעשות מדי פעם משחק כזה. זה זורם הרבה יותר טוב. מקווה שעזרתי- ובהצלחה עם הפורום בכל מקרה. יום טוב לכולם!

למעלה