אני לא מבין...באמת...

O f e r P e e r

New member
אני לא מבין...באמת...

שבוע שעבר נערכה אליפות ישראל ב 9Ball... ואף אחד לא מגיב כאן בהקשר למעט זוהר המלך... איפה כל המתקיפים נעלמו... מה קרה? לא זכיתם? אני בטוח שהיה מאד מקצועי... עד כדי כך מקצועי ש...(אופס- הנה זה מתחיל...) היו שופטים!!! בתחרות...אך לא שופטי איגוד!!! מעניין, אם יש חוקים ויש שופטים מדוע פונים אליי אישית באמצע כדי לחוות את דעתי באמצע משחק... וואוו.. מעניין מאד השופטים (למרות שיש לאיגוד שופטים- כי להזכירכם: הרי האיגוד ערך קורס שופטים...) אך הפלא ופלא...אף אחד מאותם שופטים לא הגיע ולא שפט... אז מי שפט??? הההההההאאאאאאא!!!!! שאלה טובה מאד??? האגוד חושב שהוא יכול בעזרת מדבקה הנושאת תווית "שופט" לפתור את בעיותיו בתחום זה... קבלו הצעה ממני בחינם: תנפיקו סוגים שונים של מדבקות... זה עובד לכם!!! וזה רק נושא קטן אחד במעללי איגוד צעיר זה... השופט אשר שפט בגמר הינו שחקן אשר השתתף בתחרות זו... אך למרבה הפלא... גם תלמיד שלי... ולמרות שניסה בכל כוחו וידיעותיו לשפוט ברמה גבוהה, עדיין, נעשו טעויות (זה בסדר-כולנו בני אדם), אך אף לא אחד מראשי האיגוד לא שאל אותו לחוות דעתו ומה ניתן לשפר...(לאחר האירוע) (לא לשכוח... הייתה עליו תווית "שופט") כל הכבוד... הפסקות סיגריה... זכורות לי כאשר עבדתי כשותף כלים בגיל 12 ולא בגמר אליפות ישראל... שוב...כל הכבוד למארגני התחרות... המשיכו כך...- ובטוח נגיע רחוק... תרשו לי לסכם בשתי מילים: בושה וחרפה!!!

למעלה