אני לא מבין...באמת שלא...

shay_even

New member
אני לא מבין...באמת שלא... ../images/Emo16.gif

אני לא מצליח להבין למה אחרי כל כך הרבה דיבורים בנוער על הצורך למנוע משטויות מלהאמר בפורום,ולשמור על רמת דיון נורמלית, ואחרי כל ההודעות שהתחננו פה מאנשים לרדת מהעלבות וטיזרים שפוגעים באנשים, איך אחרי כל זה ועשרות אלפי הרוגים באחת ממתקפות הטרור האיומות בהסטוריה, עולה כזו הודעה על הפורום. אנחנו צרחנו תמיד על הימנים שמדברים שטויות שהם נכנסים לצאט או לפורום שלנו, ותראו מה אנחנו עושים לעצמנו... ובנוסף, אני מרשה לעצמי לדבר בשם כל הפורום, ונוער מרצ, ולהביע את תנחומינו לכל משפחות ההרוגים, ואת השתתפותינו בצער העם האמריקאי, ואת קריאתנו, להפסקת האלימות המיותרת בכל מקום בעולם, בשם בני האדם שרוצים לחיות.
די לאלימות

עופר ב.ה

New member
../images/Emo45.gif מילים כדורבנות!

ואני עדיין מחכה שטלי תמחוק את ההודעה של מאור (כן, אני יודע שזה ימחוק גם את כל התגובות לה, אבל מאחר שכולן היו רק תגובות לעצם ההודעה ואין להן קיום עצמאי, זה בסדר שיימחקו). היא (ההודעה) אפילו לא עומדת בתקנון הפורומים, אני כלל לא מדבר על ערכים מוסריים.
לזכר הקרבנות
עופר

tali_le

New member
מחקתי את ההודעה...

היא אכן לא הייתה ראויה... אני מבקשת בכל לשון של בקשה לא לפרסם הודעות כאלה כאן!!

מסכים לגמרי

וזה לא רק איך הודעה כזאת עולה לפורום וזה לא רק איך התבטאות כזאת יוצאת זה איך התבטאות כזאת מגיעה למחשבה של מישהו. זה לא רק חוסר טאקט, זה הרבה יותר מזה.

;-O

New member
הייתי רוצה להוסיף....

פיגועים, פצועים, הרוגים ועוד כבר הפכו להיות אפילו שיגרה אצלנו. בנוסף לכך מי מאיתנו לא מנהל דיון יום יומי על המצב איך אפשר לפתור את הסכסוך ומה אומר המוות שהיה כתוצאה מפיגוע, מפעולת תגמול או פעולה צבאית אחרת. עקב ההתעסקות הרבה הזו לפי דעתי אנחנו כבר לא מסוגלים באמת לעקל את זה (אני לא בטוח שאי פעם היה הדבר אפשרי!). אנחנו יודעים שאנשים נהרגו, אנחנו מדברים על זה שזה לא נכון ומוסרי, אך עם זאת זה נשאר רק בגדר עובדות ידועות! ומכן באה בקשתי: למרות שזה הופך את כל העיסוק בזה לקשה יותר כן לנסות לראות בכך יותר ממספרים ולהבין שמאחורי כל סיפרה עומד אדם. רק כך נוכל באמת לנהוג בצורה הנכונה יותר ולא לפגוע באנשים. אני כמובן לא אומר שאדם לא צריך להגיד את דעתו אבל לפי דעתי הרבה מהנאמר כן הוא אפילו כדי להכעיס יותר מלהביע עמדה ומעבר לכך יש אינסוף דרכים להגיד את אותו הדבר. בנוסף לכך אני יודע שלפחות לגבי הראייה של האנשים מאחורי המספרים זה אחד הדברים העיקריים שהביאו אותי להשקפת עולמי קיום ואני מאמין שעוד רבים אחרים. וכמובן

למעלה