אני לא מבין את זה

אני לא מבין את זה

זה הקפטן הזה עם האף שכחתי איך קוראים לו ירה באיזה פרק בטעות בשוטר באיזה קרב עם דרום אמריקאים אז איך הוא המשיך להיות הקפטן של המשטרה? אפילו שאשתו של השוטר סלחה לו וזה לא היה בכוונה יש קצת יסורי מצפון, זה עוד דבר לא ממש הגיוני בסדרה או שאני טועה ודברים כאלה קורים במציאות לצערנו לדוגמא התאונות בצה"ל.

אני זוכרת קטע כזה גם במיאמי../images/Emo12.gif

וגם בלאס וגאס..אני בגלל זה שאלתי חח

אה נזכרתי בראס

הפרק בעונה 6 שהיה לו חלק שני, נראה לכם דבר כזה יכול להיות במציאות שככה יירו ברחוב? אני לא מאמין ואני זוכר שהוא והבלשית הצעירה באו למקום במקרה אחרי ששמעו בקשר כי הוא היה בלי חליפה ובדרגה שלו הוא צריך.

שמע...

דבר ראשון זה רק סדרה, ככה שיש מצב לדברים לא הגיוניים ובלתי מוסברים. דבר שני, אם זה ירי בשוגג וכל מיני, ובאמת לא היה בכוונה תחילה ותלוי מה הסיטואציה וכל מיני, אז באמת לא יעשו לשוטר כלום. אך אל תשכח דבר אחד, מדיניות המשטרה בין אמריקה לישראל היא שונה, באמריקה שוטר זה נחשב כדבר קדוש, מספיק שהרמת יד על שוטר יאכלו אותך חי, ככה שתמיד מצדיקים שם את השוטרים אפילו אם הם יורים בבני אדם, כי תכלס מותר לשוטרים שם להרוג במקרה סכנה וכל מיני. פה בישראל אם שוטר יורה במישהו ורק פוצע אותו ישר חוקרים תחרא של אמא שלו ועושים לו את המוות. בקיצור, הכל תלוי, תיודע...

כן אבל זאת רק סדרה

נראה לי שגם בארה"ב שוטר מהסס אם הוא יורה אבל בסדרות וסרטים לא מתמקדים כמעט בשוטרי המדים שם אפילו מראים מפקדי משטרה בלבוש אזרחי שזה לא ממש נכון תמיד כאילו שהבלשים הם השוטרים העיקריים ואלה עם המדים שהם מסמלים את ה"שוטר" ביום יום,חחח מצחיק לראות שהבלשים במיאמי ווגאס מקומות חמים בהרבה מישראל לובשים כל הזמן חליפות ארוכות והישראלים שמתלוננים על החום לובשים ג'ינסים לחתונות אבל זאת רק סדרה ואולי במציאות הם עם חולצה ועניבה רופפת בהתאם לאקלים

יש לך טיפה טעות.

החום בין ישראל למיאמי למשל הוא די שונה לא מבחינת מדד החום. כי מיאמי היא עיר [וכל האיזור שלה] טרופית. שם, חורף זה חורף למהדרין, ממש עם כל מה שאפשר לחשוב שקורה בחורף, קורה. והקיץ אצלהם, זה רק שמש ורוח סתווית. חום? אין שם כמו בישראל תיהיה בטוח. יש איזה שבוע שבועיים בשנה שיש שם מדדי חום ממש בלתי ניסבלים שאפילו עוקפים את ישראל, הם מגיעים שם למצב של 40 מעלות צלסיוס לפחות. אבל כמו שאמרתי, זה תקופונת באמצע השנה. עכשיו בקשר לשוטרים, בלשים בישראל ובארה"ב תמיד היו בלבוש אזרחי, זה לא קשור. ואל תשכח ש CSI מדברת על חוקרי מז"פ, ולא על שוטרים. CSI היא לא סדרת משטרה. היא סדרה שמגוללת סיפור חיים של אנשי/חוקרי זיהוי פלילי. ככה שאל תצפה לראות אותם במדים. ואגב, לבלשים+ חוקרי מז"פ, גם בארץ וגם בעולם מותר לעצור חשודים. בקשר לחקירה בחדר חקירות זה כבר אין לי מושג איך זה מתנהל במציאות. זהו תכלס.

DeepThoughts

New member
קצת נתונים

bullet run through 1& 2 עונה 6 קפטיין ג'ים בראס (הקפטן עם האף, בניגוד לקפטן בלי האף) וסופיה קרטיס. עכשיו הוא לא ירה בו בכוונה, זה היה תוך כדי מרדף, הוא עבר חקירות והכל ויסורי מצפון, בטח נרשם לו בתיק וזהו, הוא הוחזר לעבודה. גם בצה"ל כשחייל יורה בחייל אח (כשזה בטעות), הוא לא נשלח לכלא בד"כ

ראניה15

New member
XD

"קפטיין ג'ים בראס (הקפטן עם האף, בניגוד לקפטן בלי האף)" הרגת אותי!

למעלה