אני לא מבין את זה...

אני לא מבין את זה...

היום ראיתי את הפרק של QAF שהיה בזמן היורוויז´ן - בפעם הראשונה... אני פשוט לא מבין את זה - כל הקטע של הנשיקות, והחיבוקים... זה נראה לי מוזר. אולי אפילו "לא טבעי"... אבל למה? למה גבר + אישה נראה לי נכון - אפילו שאני לא נמשך לנשים, אבל גבר + גבר פשוט לא נראה לי
מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה

.m

New member
למעשה זה די פשוט

כל החיים מלמדים אותך שהדבר ה"נכון" הוא גבר ואישה. זהו. ככה. סטרייט וזהו. מדכאים כל יצר מיני אחר (גיי או דו). ואז אתה מתבגר קצת, וכל ההומופובים מסביבך מסבירים לך שלראות אישה ואישה זה "נורא מגרה וסקסי", וגבר גבר זה "לא טבעי/ דוחה/ מגעיל/...", "כל ההומואים חולים באיידס", ושאר פניני חכמה ואז אתה מתחיל לחקור את הזהות המינית שלך עצמך - ואתה מתחיל את המסע עמוס בדעות קדומות ובדיכוי. אם אתה בר מזל, לאט לאט תשיל את המשקל העודף מעל כתפיך ותחייה את חייך בחופשיות. אם אתה פחות בר מזל, המשא הכבד יכריע ואתה תחיה בשקר. עד שתשיל את כל המיותר, לפעמים, יצופו ויעלו כל אותן אמירות מטופשות, ואתה תשוב ותרגיש "לא בסדר". כשזה יקרה - תזכיר לעצמך שאתה הנך מי שאתה. ככה. פשוט. תן למחשבה לחלוף, בסוף היא תפסיק להופיע.
mai

MARMELAD

New member
זה קורה

כי אנחנו חיים בפאקינג חברה שוביניסטית והומופובית !!!!! סליחה על העצבים - אבל זאת המציאות.

MARMELAD

New member
עליך זה אומר

שאתה בחור רגיל, עם התסבוכים שיש לכולנו. כמעט כולנו כאן גדלנו בבתים שבהם להיות הומו זה לא היה "הדבר הנורמלי". וכמעט כולנו שמענו בבי"ס את המילה הומו בהקשר שלילי. וכמעט כולנו הומואים. וחלקנו יצא מהארון וחלקנו לא, אבל אנחנו מנסים לזרוק את הדעות הקדומות ששמענו תמיד לאלף עזאזל. ואיך עושים את זה? אין שיטת קסם. מכירים הרבה אנשים, מגלים שהומואים זה לאו דווקא משהו שלילי, מתאהבים פעם פעמיים... זה עובר לבד, עם הזמן והנסיון!

למעלה