אני לא מבין את אשקלוני....

dekel555

New member
אני לא מבין את אשקלוני....

עכשיו עברתי על הארכיון וראיתי את ההודעה של אשקלוני שהוא אומר ששלומי לא יחזור לנהל אבל אני לא מבין למה אשקלוני בכלל לא נכנס לפה! הוא רק בפורום משחקי מחשב ורשת שלו.... אז זה מה שאני מציע שהוא ישקול להוסיף עוד מישהו להנהלה מישהו שהפורום יבחר בהצבעה כמו שאשקלוני נבחר לנהל.... מה דעתכם?

ashkeloni

New member
......

אין לי כבר על מה לדבר, אין לי כוח להגיב על נושאים שכבר עסקו בהם כמה פעמים בעבר. אני נמצא פה בתור שומר שקט, ואני נכנס פעם-פעמיים ביום כמו שנדרש ממנהל פורום. אתה לא מרוצה מאיך שהדברים מתנהלים פה? דבר עם הנהלת תפוז. לא יעזור כמה האנשים פה יגיבו על המצב בפורום, כדי לשנות אתם חייבים לפנות לתפוז. שיהיה בהצלחה.

dekel555

New member
רגע אני לא מבין...

אתה לא יכול להחליט אם יהיה מנהל חדש? נב:איך פונים להנהלת תפוז?

Brolly

New member
נראה לי שהנהלת הפורום לא כ"כ

יתייחסו לבקשות אלא אם אשקלוני עצמו ישלח אותן יש יתרון לפניות של אנשים שמבקשים להיות מנהלים של פורום כלשהו כשהם כבר מנהלים איזשהו פורום בתפוז...

ashkeloni

New member
תתפלא

כשאני הגשתי מועמדות לנהל את פורום משחקים המנהל שם לא ידע ממש מה קורה, טוב הוא בכל מקרה בקושי היה נכנס...

ashkeloni

New member
...

מינוי מנהלים וסילוקם נעשה על ידי הנהלת הפורומים בלבד. כדי ליצור קשר עם הנהלת הפורומים, שלחו אליהם הודעה פרטית.

dekel555

New member
אבל איך שולחים להם הודעה?

זאת אומרת איך מגיעים אליהם?

dekel555

New member
לא....

אבל אני רוצה לשלוח להם הצעה להוסיף עוד מישהו לניהול(לא מישהו ספציפי אבל לדעתי זה יהיה רעיון מצויין שאתה תנהל)

dekel555

New member
טוב...

אבל בכל זאת מישהו יודע איך יוצרים קשר עם תפוז?

Brolly

New member
חחחח, אם לא אכפת לכם שפתאום

נובים *שיעול* ייעלמו *שיעול*, ארממממ יטופלו ביתר אכזריות אז אני מוכן לקבל את התפקיד של להיות מנהל/עוזר מנהל
חחחחחחחח

Brolly

New member
אני לא זוכר איפה נמצא הלינק לשליחת

הודעה להנהלת תפוז

למעלה