אני לא מבין אותם.......

Anti Virus

New member
אני לא מבין אותם.......

ההאקרים האלה אני לא מבין אותם מה לא נימאס להם להציק יש לי עכשיו BLACK ICE ומנעתי מלא פריצות ביומיים אני לא מבין לא נימאס להם מה הם דפוקים? (מי שהאקר בפורום הזה לא להעלב).

T-C-L

New member
כי זה לא הם

רוב הסיכויים שאלה ילדים שהורידו תוכנות והם מחפשים מישהו שכבר התקינו עליו את הסרבר לטוריאנים אלה לא האקרים

shai_shai_shai

New member
זה לא הם 2

עם אתה לא יודע ה black ice מתריע אפילו על סתם שטויות לפעמים שאתה נכנס לאתר אינטרנט הוא גם יתריע אבל לרוב זה סתם שטויות אפילו לא ילדים קטנים שמנסים לפרוץ על sub 7 אז או תגדיר לו שישמור פחות או שתחיה עם זה

Anti Virus

New member
אבל.............

התוכנה מראה לי אייפי של מי שמנסה לפרוץ אבל אני לא מצליח לפתוח את הסבסבן או את הנטבאס כי אני רוצה לפרוץ למי שמנסה לפרוץ לי וככה אם אני יצליח לפתוח את זה אז לא יהיה להם טוב אז אתם יכולים להגיד לי למה זה לא ניפתח דרך הווינזיפ???

Anti Virus

New member
אבל הם לא יצליחו........

לפרוץ לי כי רוב ההתקפות היו על הפורטים ואצלי לא מותקנים שום סרברים לטרויינים כי אני עושה כל יום בדיקה בקלינר 3 ובנורטון אנטי וירוס 2001 והם לא מוצאים כלום רק פעם אחת מצאתי קבצים של סבסבן ומחקתי אותם ואין עכשיו כלום כי כל תזוזה הBLACK ICE קופץ ישר ושאני ניכנס לכתובת הזאת - www.boom.co.il אז BLACK ICE רושם לי שמנסים לתקוף אותי ושאני מיסתכל מי מנסה אז הוא רושם לי את השם שלי ואת האייפי שלי ועוד כמה פרטים כאילו אני מנסה לתקוף את עצמי

shai_shai_shai

New member
תשובה...

הוא מראה לך את הקפיצות בגלל שכל דף שאתה נכנס אליו אז האקספלורר מוריד אותו ל internet temporaly files ועם האתר נגוע בוירוס או משהו כזה אז הוא מודיע לך שיש וירוס

Anti Virus

New member
אהההה הבנתי............

אבל יש לי שאלה ואני רק רוצה תשובה : למה אני לא מצליח לפתוח תוכנות של פריצה לאייסי וגם תוכנות מו סאבסבן כי יש לי מלא נטבאסים ואני לא מצליח לפתוח אפ´חש מהם! האם זה קשור לאנטי וירוס או לקיר אש והאם אפשר להוריד את ההגנה שלהם רק עד שאני יפתח את זה ואחרי זה להחזיר את ההגנה???

למעלה