אני לא מאמינה!!!!!!!

ronkikon

New member
תודה תודה

תודה רבה על קבלת הפנים החמימה ישנונית ופיפיטה... אתן ממש מגניבות! אין איך זה היה חסר לי לדבר על הסידרה הזאת עם אנשים שמבינים באמת....... החמצתי נושא מעניין? חוץ מזה רציתי לומר שאני מתה על איאנלה, היא כזאת אמא, מחבקת ומגוננת ובוכה גם לפעמים עם שאר הבנות... תמיד אני חושבת כזה איך חבל שהבחורות שסיימו בעונה הקודמת, לא זכו להיות בבית החדש, הוא כזה מהמם, עם איאנלה וד"ר סטן. המאמנת הקודמת הזאת סתם הייתה פרווה כזאת לא התלהבתי ממנה בכלל, ורונדה מתוקה. אני אוהבת את הפורמט החדש של הסידרה הרבה יותר. וקים שעזבה כבר היא הייתה חמודה, אבל כל הזמן היא הייתה בוכה כ-ל הזמן ולא הבנתי מה כבר כל כך נורא. אוקיי אז היא לא דיברה עם אחותה כמה שנים, אבל לא קרה שום אסון. לא הבנתי כאילו למה..... עוד מישהו חושב כמוני בנושאים הללו? שיהיה לכן יום מקסים, רוני.

ronkikon

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!

אני פשוט לא מאמינה!!!! אני מעריצה מושבעת של הסידרה הזאת! לא הפסדתי אף פרק ואני רואה את הפרקים בשידורים חוזרים! זאת הסידרה הכי מדהימה שיש! ולא ידעתי שיש עוד אנשים שחושבים ככה. תמיד יורדים עליי שאני צופה בזה. זה כל כך כיף לגלות את זה!!!!!!!!!!! תודה לכל מי שחלק מזה!!!!!!!!!!!!!! רוני.

תאמיני:)

ברוכה הבאה מתוקה
מי שיורד עליך שאת צופה בזה ממש לא יודע מה הוא מפסיד אבל פה את יכולה לדבר חופשי על הסדרה. שמחים שהצטרפת אלינו רוני ( שם מהמם)

פיפיטה

New member
רוניי ברוכה הבאה

איך שאני אוהבת לקרוא את המצטרפים החדשים כמה הם שמחים שיש עוד צופים בתוכנית ( גם אני התלהבתי כשגיליתי את הקומונה) לפעמים רואים סידרה וכשמשתפים מישהו אחר וזה לא כל כך מעניין אותם זה די מבאס ומרגישים שאולי אנחנו מגזימים . ואז זה כיף לגלות שיש עוד משוגעים בסביבה.

broken child

New member
אוי, ישנונה... [התמונה הזאת ../images/Emo14.gif

[[היא כל כך משמעותית עבורי. לא חשוב למה, אבל התמונה הזאת... אאוצ'י]] ...

ברוקן

את מוזמנת לשתף אם בא לך... מצטערת אם זה הזכיר לך משהו לא טוב
אני פשוט אוהבת מלאכיות:)

broken child

New member
..... [../images/Emo14.gif]

קודם התמונה. ואז המילה הזאת. אאוצ'י. ישנוני... ♥ התשובה בחתימה שלי. לפרט זה כואב לי מדי.

פשששש איזה שמחה יש פה להלהלה

רון ברוכה ברוכה . תבואי הרבה. חח אולי תביאי קפה ככה טעים כזה? חח גם עלי צוחקים שאני רואה את זה. חח אבל כבר התרגלו לענין

ronkikon

New member
שנטיפי

אני בשמחה אביא קפה ועוגיות ושוקולד וגלידות ואוזני המן וסוכריות ווופלים ומסטיקים ועוגות ואז נוכל כולנו לזלול ממתקים כמו שאני אוהבת ולהשמין מנחת... חחחח סתם ברצינות, צריך להקים מועדון מעריצים ולהיפגש!!! לא רעיון טוב? איפה אתן גרות? אני גרה בירושלים... זה יכול להיות מגניב לא? ואז נדבר עם מנהלי הוט שיפתחו סידרה כזאת גם בארץ עם בית פצצה ומאמנות מעולות וכולנו נשתתף בסידרה...... סתם פנטזיות שלי..... תמשיכו להינות מהסידרה חמודות וחמודים.... ביי ביי. רוני.

רוני ממוש

גם אני חשבתי לפתוח תוכנית כזאת בארץ בואי נתאגד שתינו זה רעיון גדול וענק. ואנחנו צריכות תמיכה חח

t a m i 2 5

New member
שירשור נכון...

היי רוני ברוכה הבאה, אם תוכלי פעם הבאה כשאת מגיבה להודעה של מישהו תלחצי בתחתית אותה הודעה על "הוספת תגובה" כי אחרת זאת תהיה הודעה מופרדת מהשירשור ואף אחד לא יבין למי את מגיבה ולאיזה נושא. צירפתי תמונה שתראי תודה, תמי

t a m i 2 5

New member
מוזר....

2 הודעות שלך הופיעו לי פשוט בנפרד מהשירשורים... ועכשיו זה הסתדר אז או ששנטיפי העבירה לך אותן ובמקרה כזה כדאי לקרא מה שכתבתי הודעה קודמת ואם לא כנראה משהו נדפק אצלי בדפדפן אז סורי:)

למעלה