אני לא מאמינה שאף אחד לא כתב כלום על הגשם שירד אתמול בלילה!!!
L Lil m aka Mickey New member 23/9/06 #2 מה יש להגיד? פאקין כיף. בכלל גם בחמישי ירד גשם. לפחות בת"א. באמצע מסיבה ברחבה החיצונית זה היה הדבר הכי כיף בארץ.
מה יש להגיד? פאקין כיף. בכלל גם בחמישי ירד גשם. לפחות בת"א. באמצע מסיבה ברחבה החיצונית זה היה הדבר הכי כיף בארץ.
S Shusho New member 23/9/06 #8 גם בחיפה../images/Emo3.gif הרבה גשם. זה באמת היה הדבר הכי כיף בארץ, עד שהחלפתי לבגדים יבשים ואז ירד שוב גשם וכבר לא היה מה ללבוש
גם בחיפה../images/Emo3.gif הרבה גשם. זה באמת היה הדבר הכי כיף בארץ, עד שהחלפתי לבגדים יבשים ואז ירד שוב גשם וכבר לא היה מה ללבוש
צ צביקוש23 New member 23/9/06 #3 מעניין..מאד... במקרה אני הייתי אתמול מחוץ לבית בשכונה תחת עיפת השמיים עד הבוקר.... לא ירד פה אפילו טיפה אחת..מוזר
מעניין..מאד... במקרה אני הייתי אתמול מחוץ לבית בשכונה תחת עיפת השמיים עד הבוקר.... לא ירד פה אפילו טיפה אחת..מוזר
L Lil m aka Mickey New member 23/9/06 #4 בנאדם ירד פה גשם גשם, ב1 בלילה אמא שלי התחרפנה כי הכביסה נרטבה לה. ד"א, ישך חתימה של גיי! בוא בוא לקומונה 21979
בנאדם ירד פה גשם גשם, ב1 בלילה אמא שלי התחרפנה כי הכביסה נרטבה לה. ד"א, ישך חתימה של גיי! בוא בוא לקומונה 21979
A AliceQueen New member 23/9/06 #5 היה שולט ../images/Emo8.gif להתחיל את השנה עם גשם. ישר כשהתחיל הגשם רצתי לגג וטיילתי ונרטבתי לי בכיף ))
היה שולט ../images/Emo8.gif להתחיל את השנה עם גשם. ישר כשהתחיל הגשם רצתי לגג וטיילתי ונרטבתי לי בכיף ))
N NeTa MuFlEtA New member 23/9/06 #7 אתמול היה סתם טיפטוף...O= + מי שהיה יום חמישי בפסטיבל בחיפה אז הוא זכה להרגיש מה זה גשם רציני... . זה היה אדיר... גשם ב6 בבוקר... וואו.
אתמול היה סתם טיפטוף...O= + מי שהיה יום חמישי בפסטיבל בחיפה אז הוא זכה להרגיש מה זה גשם רציני... . זה היה אדיר... גשם ב6 בבוקר... וואו.
ש שאניה New member 25/9/06 #13 ../images/Emo45.gif כנ"ל איך אני אוהבת גשם אבל הקטע המוזר זה שבבוקר בכלל לא היה ריח של גשם