אני לא מאמינה

adidas88

New member
אני לא מאמינה

נסעתי לבקר את ידיד שלי נכנסתי לרחוב שלו-רחוב משולב ובחנייה חסמתי אותו-סבבה אח"כ כשבאתי לצאת לא ידעתי איך כי מכונית מאחורה חנתה ולא נתנה לי לעשות רוורס נקי אחורה. אז חיפשתי חניה ונכנסתי לתוכה כדי לעשות רוורס. אבל מה-לא הצלחתי!!!! נכנסתי קרוב מידי לגדר של החניה-כל כך קרוב שכמעט נגעתי בה!!! ואז לא הצלחתי עם רוורס קדימה ואחורה כי כל שניה הגדר מהצד שלי נכנסת בי. אז מרוב תסכול התקשרתי אליו שיעזור לי!! אבל-בגלל שנכנסתי כ"כ קרוב גם לפתוח את הדלת לא היה אפשר!!! יואו איזה פאדיחות!!! בסוף קיפלתי את המראה ונסעתי רוורס ישר אחורה ונתתי לו לנהוג
אני מרגישה כ"כ מוגבלת!!!!

מתן1002

New member
באמת שטויות ..

עם הזמן והניסיון את תיראי שאת יכולה להסתדר לבד ותיעלם לך התחושה של המוגבלות .. אל תיקחי את זה יותר מדי קשה..

lsd600

New member
דייי מה את מבואסת??

הידיד שלך נהנה מזה.. הוא הוכיח את היכולות הנעלות שלו... עכשיו הוא יהיה מבסוט כל החודש, זה האגו של הגברים, סמכי עליי....

almogas

New member
חחחחחחחחח כמה שזה נכון..

אבל בסדר אין מה לעשות.. ככה זה שמתחילים.. תכלס גם 8 חודשים ותק זה קצת.. כמה כבר יצא לך להחנות במקומות מסובכים.. אני אומר תתחילי להתאמן.. תחני במקומות מסובכים בכוונה ואז תנסי לצאת.. לאט לאט תלמדי.. בסוף עוד ידיד שלך יתקשר אליך שתבואי לעזור לו לצאת מהחניה

למעלה