אני לא מאמינה!

עדידית 1

New member
אני לא מאמינה!

אני לא מאמינה! אתמול (11.5.05) הייתי בבית לזרוס... הקיצ-קצ: הייתה שם את ההופעה של הראל סקעת,עדי כהן ושל ציפי משהיד המהממים! בסוף ההופעה, מישהו (יש לי קשרים, אבל אני לא אומרת מהם הקשרים.) הביא לי חתימה מעדי כהן,ואז כשעדי כהן הלכה למונית אז המישהו הזה (שהביא את החתימה) לקח אותה למונית וכל זה בקיצור באתי למונית והיא נתנה לי נשיקה!! די, אני כמעט התעלפתי שם מרוב התרגשות והתלהבות! וחוץ מזה משהו שאני חייבת להגיד: בקטע של הראל הוא הסתכל אליי... וגם אני ראיתי אותו נכנס ואני גם, מ-18:05 בערך ידעתי איפה הוא מחנה את האוטו שלו וידעתי גם מאיפה הוא נכנס! וגם בהופעה של עדי היא שלחה אליי נשיקה וגם ציפי שלחה אליי נשיקה ובהופעה של הראל,עדי, הראל וציפי ישבתי ממש קרוב לבמה עם חברה שלי. טוב... זה מה שרציתי לספר! ביי! ממני: עדי!

שמחה שנהנת.. ../images/Emo60.gif

עדי כזאת מדהימה! וגם הראל, ברור

rabita

New member
איזה שקרנית את!!!

הראל בכלל לא הגיע להופעה עם האוטו שלו!!! הוא בא עם הסעה מיוחדת, אני שכנה שלו וראיתי אותו חוזר עם הסוכן שלו ויורד מההסעה!! אז כנראה שכל שאר הדברים שאמרת היו שקרים...

עדידית 1

New member
נשבעת לך שזה לא שקרים!

נשבעת לך שזה לא שקרים! נשבעת! נשבעת נשבעת! אני לא הלכתי לראות כי כבר הכניסו אותי לליד הבמה ולא יכלתי לצאת משם.. העדפתי להישאר שם מאשר לצאת לראות אותו דרך שם... נשבעת לך!

למה את מתחננת שיאמינו לך?

היא לא רוצה שלא תאמין זו בעיה שלה
... אי שונא התרפסויות><

למעלה