אני לא מאמינה...

אני לא מאמינה...

יש פורום של השבט??? יש בכלל עוד אנשים שמכורים לסידרה המעולה הזאת כמוני??? אצלנו בכלל אנשים לא מכירים את זה ("ערוץ 11? מי רואה את זה?") יאך אני שמחה שגיליתי פה תפורום...ובכלל איזה כייף שיש שידורים חוזרים של העונה החמישית. טוב וקצת עליי...אני מלי בת 16 וחצי מעפולה...אם בא לכם 342128020

slallum

New member
אה?!

שידורים חוזרים של העונה החמישית?! מתי?!
אה וברוכה הבאה =] אנומה מליש, זה כאילו מאנומה אליש, פשוט שמת מ' במקום ה-א' בשביל שזה ישמע כמו מלי, נכון?
אבל למה אנומה אליש? סתם כי את אוהבת תנ"ך?

אמ...כן

א.העונה החמישים מיום ראשון ב-18:00 ערוץ 11. ב. כן מלי זה מאנומה אליש (למי שלא יודע סיפור הבריאה הבבלי) ואני לא כל כך אוהבת תנך אבל לא היה לי ניק ניים אחר.....חח

Archii

New member
איזה עילג אני

אני: "אנומה מישמיש? מה על מה אתן מדברות"..

קרניjack

New member
זה סייפור הבריאה הבללי

(לפי הבבלים) שהעולם ניבנה מגופה של האלהתיאמת אחרי שמרדוך רצח אותה (למדתי!), תגיע לכיתה יא וכבר תילמד את זה...

slallum

New member
ראית כמה חומר יש? ../images/Emo5.gif../images/Emo122.gif

אין, אני כל כך מת :S לפחות המיקוד הוריד איזה שישית מהחומר..
את יודעת שיש להקת מטאל שקוראים לה tiamat? מצחיק

קרניjack

New member
חחחחחחח והם ניקראים ככה

בגלל האנומה אליש? הם דוקא הורידו הרבה חומר...חחחחח או שזה ניראה לי, שנה שעברה היה יותר גרוע בהיסטוריה! אין דבר יותר גרוע מזה:S! תלוי מה הביצפר שלכם בחר, אצלנו בחרו את החוק ומוסר וחברה.... ספרות זה יותר גרוע מתנך:S

slallum

New member
זה בגלל

שאת עושה בגרות בי"ב, אז יש לך זמן.. או שאת עושה בגרות השנה והמורה שלך מפגרת
אז מה חדש רז? עדיין בדיפלומטים? ספרי מה הולך שם =]

מממ מה הולך? ../images/Emo66.gif

הייתי מספרת לך על החניכים שלנו, אבל במקרה שמישהו מהם בפורום, אני נאלצת לצנזר... הכל טוב איתי. חיה נושמת ואפילו נכנסת לפורום מידי יום לראות אם יש על מה להגיב. ולא, אני לא הולכת לתת פה איזה מונולוג עד כמה ש"הפורום היה חלק מרכזי בחיים שלי במשך כמה שנים, ועכשיו כשהוא דועך ואני התבגרתי אני עוזבת
". למרות שלא ראיתי פרק של הסדרה כבר מעל שנה. אבל עדיין אני בדעה שמייקל
*דרולינג*... אפילו חשבתי לקפוץ למפגש פורום, אבל ברגע האחרון ראיתי שהתאריך לא מתאים לי =/ מי יודע, אולי בחופש הגדול... אה, וד"א, אני חושבת שחוץ משיר, גיתית, עופר, עידן ונועה, אני לא מכירה פה אף אחד כמעט בניק בשם ובכינויים שאתם נותנים פה לאנשים, אז אני אשמח אם יהייה איזה שרשור שיסביר לי מי זה כל אחד (בלונדה
צ'אקי
תוצ
)

slallum

New member
אשכרה =]

אבל תגידי תגידי, מה עושים בדיפלומטים? ואיך זה שיש לך חניכים?
בכל מקרה, בלונדה זאת יעל, אין לי שמץ למה צ'אקי זאת ענבל הקטנה, Dark Lies זה הניק שלה אני חושב.. והיא פשוט החליטה שקוראים לה צ'אקי
ותוצ זה תום

DARk lies

New member
זה לא אני שפשוט החלטתי.

זה מישהו אי פעם החליט לקרוא לי ככה וזה נשאר. אמ כן. היי רז
צ'אקי זו אני

אה שלום תום ../images/Emo13.gif ../images/Emo66.gif

עופר, אני מדריכה כי יש לי חניכים, מן הסתם... בעיקרון אנחנו (המדריכים) מעבירים להם את כל מה שהעבירו לנו המדריכים שלנו. מלמדים אותם להיות בני אדם, נותנים להם לחשוב על דברים מעבר לבגדים ומוסיקה... פה ושם יש יציאות למשלחות. גוף נחמד.

למעלה