אני לא מאמינה

Cמיכלי

New member
אני לא מאמינה

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס

Cמיכלי

New member
ושוב

אאאאאאאאאאאיייייייייייייכככככככככככככככסססססססססססססהההההההההההה

sweetdreams

New member
מה איכס?? זה מגניב...

זה דווקא לא נראה נורא כל כך, בלי הרגליים והמחושים הוא נראה כמו שרימפס. מישהו יודע איפה ניתן להשיג כאלו???

canon man

New member
בטח

חפש איזה אתר בנייה נטוש , אני בטוח שיש שם חינגה של כמה חבר'ה תיאלנדים מאוד מאושרים ..

Cמיכלי

New member
או...

שתלך ממש מהר לנמל ת"א, לתיאטרון על הירקון,שם כבר יש מוכן

canon man

New member
בכיף אני אומר

אתם מוזמנים להגיב להודעה שלי , כאן למטה

sweetdreams

New member
אתרי בנייה זה לא רומנים??

אם אנחנו כבר בקטע של סטיגמות... חוץ מזה שכל דבר שקשור לתאילנדים כבר לא נשמע טוב. אם כבר אז סינים. הם נשמעים לי אלופים בלקחת חרקים ועוד כל מיני רכיכות ולהפוך אותם איכשהו למשהו שניתן לאכול אותו. אז אם אתה מוצא אחד כזה, שלח אותו אליי..

אותי אישית זה הגעיל!

כמעט הקאתי. לא האמנתי שהוא יוכל. אגב בפרומו לתוכנית הוא נשבע שימו לב אנשים הוא שם את ידו על דפי זהב.

Eil

New member
אבל ראיתם איזה מצחיק

הראל עומד עם שורה של אנשים מהקהל והארבה בידיים שלהם, עושה להם הכנות פסיכולוגיות, מסביר באריכות מה צריך להוריד ומה צריך לאכול, אומר לאט "שלוש ארבע ו...", וכל הזמן הזה אחד האנשים שהוא הזמין מסתובבמאחורה, ברקע, וזולל לו בנחת חרק ארבה, בלי לעשות עניינים, בלי להקשיב להראל. היה גדול - שורה של אנשים מצחקקים ונרגשים וסופרים לאחור, ובינתיים מאחור מישהו מכרסם באדישות את הארבה השני שלו. תכנית מצוינת היתה. למרות שלא חיבבתי את האופן שבו הראל התייחס לעובדה שיתארחו אצלו נחשים בתכנית, כל הביג דיל הזה עם "הזמנו מהספארי חיות חמודות, הגיעו נחשים מפחידים", חלאס, הרי לא היה אפילו מנחה טוק-שואו אמריקאי אחד בהיסטוריה (כולל לארי סאנדרס הפיקטיבי) שלא הזמין חיות מסוכנות ומגניבות לאולפן שלו. זה האייטם הכי שחוק, ואסף הראל, במקום להיות מודע לזה ולצחוק על זה שזו הקלישאה הכי גדולה של הטוק-שואו עשה כזה עניין מזה ש"יהיו נחשים בתכנית!". לא מתאים לו. וחוץ מזה - לא כתבו לו שאלות אחרות לבחורה מהספארי חוץ מ"אה, באמת?"? כן, באמת. שאלה הבאה בבקשה.

שרימפס בטעם של ג'וקים... ../images/Emo6.gif

כפי שהוא אמר לגיא זהר...

זונע

New member
לא! הרסת

הוא אמר 'שרימפס בטאצ' של ג'וק' משהו כזה P: ואז הוא לעס את זה בחוזקה, בפה פתוח, ואמר לגיא זוהר 'ממ...רוצה קצת?' ענק :)

2shy

New member
אני הייתי בקהל

זו פעם שניה שלי בקהל של אסף הראל. לאחר שנגמרה התוכנית דווקא הרבה אנשים מהקהל ניגשו לטעום את הארבה (בתוכנית עצמה עמדו שם מעט אנשים), גם אני טעמתי את הארבה והוא דווקא די טעים! לא מעדן כמו שהתאילנדים אומרים אבל זה לא מגעיל בכלל, הטעם שלו הוא מין שילוב של צ'יפס ועוף עם מרקם קריספי כזה.

la bella dama

New member
אוי...זה היה מגעיל!!

לאכול ארבה.... למרות שבטח אם הוא יגיע לפה הוא יוגש בחד"א...חחח בכל מקרה....התוכנית הייתה פסיידר.. והיה קטע שקטע אותי מצחוק אבל אי אפשר להגיד אותו פה...:)

shanyzilber

New member
ממש הצחיק אותי!

אני חושבת שבסה"כ לא הייתה תוכנית ממש מוצלחת למרות שנהנתי מאוד מהראיון עם קובי אריאלי! הקטע עם הארבה בסוף היה קורע.

למעלה