אני לא מאמינה!!!

טאקיסיס

New member
אני לא מאמינה!!!

כבר לא יכולתי להיתפק מללכת לביצפר... כמעט התחלתי להישתעמם בבית והינה חזרתי לשם ועכשיו אני רוצה שוב חופש גדול... נ.ב. היום הראישון הזה היה חוויה איומה עבורי. א) החליפו לנו מחנכת באיזו מחשפה זקנה. ב)אני לא יודעת איך זה עצלכם אבל שינו לנו את לוח הצילצולים... ג)היה לנו תכס איום שהילדים של רקדו מתוך חובה ... סתם הזיזו את הגוף בלי התלהבות יתר... הבנות ששרו זייפו כל הזמן... ואז עשינו משהו לא שיגרתי לתכס פתיחת הלימודים: שרנו "תיקווה"!!!!!!!!! אה ד"א ואיך היה עצלכם?

Moondust

New member
אצלי דווקא היה ממש נחמד...../images/Emo41.gif

התיכון נראה יופי. ^^ ה"טקס" היה נורא נחמד, הביאו הרכב ממגמת מוסיקה שניגן וכמה תלמידים ממגמת תיאטרון הכינו הצגה. המחנכת שלי עשתה רושם טוב, וגם הכיתה נראית אחלה. כמה אנשים ממש הכירו את השם שלי והיו נחמדים אלי. רק המערכת עושה לי חום, והעובדה שאנחנו אמורים להתחיל כל יום ב 7:40. תוסיפו את העובדה הנחמדה שיום אחד יש רק לתלמידי מוסיקה שעתיים בבוקר, וכל השאר באים בשעה השלישית. נה. במערכת יש 46 שעות, אבל בטח נלמד פחות כי מחלקים אותנו לקבוצות ועושים טיילת בין כל השעות. נראה לי שתהיה שנה עמוסה אבל כיפית.

Miss Pigmelion

New member
אצלי היום הראשון היה|מיעו|

כבר ביום חמישי, ולא שרו בכלל התקווה, אלא ניגנו לנו תלמידי הג'אז שירי ילדים ועשו את זה מדהים, ושרו גם, והיה נורא כיף. ואממ..היום היה יום שיאה כיף!!!

Marina 666

New member
מה עם המנהלת?../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

גם אותה שינו לנו! בגללה כל השיעורים וההפסקות מסתבכים! אוף!

nedisrael

New member
חהחה אני סיימתי תיכון!

אבל לפני שכולם עושים בי לינץ', אני ממשיך לכיתה י"ג (מסלול טכנאי), אז גם לי נשאר ללמוד. בכל זאת, חהחה אני סיימתי תיכון!

Uzumaki Naruto

New member
חחחחח י"ג... אצלי היה נחמד.. אבל..

לנו לא היה טקס... (מזל) אצלנו התחילו ישר ללמוד (ביום הראשון של כתה י!!!!!!!) היה נורא משעמם וגם קיבלנו מערכת לא מי יודע מה קשה, אבל מעצבנת בטירוף! יש לנו מורה ללשון שהיא מנהיגת כת השטן, אבל המחנך נורמלי בקיצור בכתה י צריך להשקיע בעעעעעעעע

Uzumaki Naruto

New member
היא רשעית

היא חייבה יותר מחצי כתה לבוא בשעת 0 היא צרחה על כל העולם, ובשר לכת השטן, נראה לי שראיתי זנב של חתול מתנפנף מהתיק שלה, ותליון כוכב מחומש על צווארה בעעעעעעעעעעעעעעעעע היא מגעילה מכוערת ורשעית

אה, הבנתי. טוב, אתם תתגברו עליה.

תמיד יש מורות ביצ'יות, ותמיד יש אחת כזאת בכל בית ספר. ובנוגע ל"חתול", זה בטח מחזיק מפתחות. שלא לדבר על זה שכל אידיוט שיש לו פנטאגרם על הצוואר נהפך לעובד שטן מרושע. שטניזם אפילו לא עוסק בפולחן השטן!

למעלה