אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הרגע התקשרו והודיעו את הבשורות הכי טובות שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!סימס סופר סטאר הגיע עכשיו לארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!ב-16:00 החנות נפתחת,אני יעדכן אתכם,אני אקנה אותו ויראה לכם אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קניתי אותו!(סופר סטאר)

אני עכשיו עומדת באמצע ההתקנה שלו!!!!!!!!!!!!!!!!! וויייי................. מה זה רעדתי כשחיכיתי שהמוכר יוציא לי אותו!!!!

ettyshp

New member
התקנת אותו?????.......איך הוא

תעני בבקשה!!!!!!!!!!!!!!! זה סימס מדהים.. לפחות ככה ראיתי התמונות

כן,התקנתי אותו(אני משחקת בו עכשיו)

זה אחלה!אבל התאכזבתי מהסקינים!אין כמעט סקינים חדשים,ובגדים(ילדים בכלל אין שינוי)...אבל יש טלוויזה חדשה(שתולים על הקיר)וזה ממש סבבה! יש שם צבעי קיר שחורים...חחחחחח......

סימס ופר סטאר מה זה מגניב!!!!!!!

כדאי מאוד לקנות!לא תאמינו איזה רכוש יש שם!סקינים כמעט ואין אבל רכוש.......פצצה של החיים!!!!!!!!!אני אסרוק את האריזה למחשב אחרי שאני יחזור מבית ספר,ותראו! יש שם לווין שמוסיף עוד 4 ערוצים,(אני לא בטוחה כי רק התקנתי ובניתי ת'בית עוד לא התחלתי לשחק-נשאר לי רק לשים פטיפון
)ובקיצור-הוא עולה 140 ש"ח,הוא....חבל על הזמן!!!לדעתי רק מבחינת רכוש(סטודיואים וכאלה לא בדקתי עדיין)זה הסימס הכי טוב...יש שם מלא דברים חדשים,פסנתר חדש,מתקן כושר חדש...שולחן סנוקר חדש,אמבטיה שיכולים לעשות בה אמבטיית גופרית,בוץ וחב!מגניב!חבל"ז...אז תוציאו את הארנקים שלכם ורוצו לקנות! (נשמע כמו איזה פרסומת מטומטמת(אם ככה רושמים...)....

LonLey GiRl

New member
וואו איזה גדול!!!

אני לא מאמינה שהוא כבר יצא סופסוף אני אוכל לשחק דה סימס יואו איזה ענק!!!! אני רצה לקנות!!!

למעלה