אני לא מאמינה!!!!!!!!

sparx

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!!

גיליתי שאמא שלי חיטטה לי בדברים אישיים וקראה פתקים שכתבתי בכיתה עם חברות שלי (וזה היה על דברים אישיים+בנים) והיא יודעת כל פרט אני לא מאמינה שהיא חיטטה לי בדברים!! אני לא יכולה להשאיר את הדברים שלי חשופים גם בבית אני חייבת להחביא הכל! אין לי פרטיות!!!!! זה לא ייאמן!!!!!!!!!!!!! כמעט הרבצתי לה כשגיליתי!! גררררררררררררר

yoyo90

New member
אמממ ...

טוב תקשיבי אני בן 12.5 וגיליתי שאסור בשום אופן להשאיר איזשהי רכילות להורים לא לספר להם דברים לא הכרחיים ... אם יש חבר לספר אבל מעבר לזה את צריכה לדעת שמנסיוני הורים הם חטטנים ולא נותנים לי פרטיות ........ חוץ מזה שכשאמאבא בבית אני לא יכול לסגור את הדלת או לנעול כשאני מדבר בטלפון ... רז אם למישהו יש עצה טובה איך להוריד אותם מהגב ...

אני חושד שזה קורה גם לי... ../images/Emo16.gif

לא בהכל, כי אין לי כלכך הרבה פתקים וכאלה.. אבל עדיין. מה לעשות? לא תוכלי לתקן את זה ולמחוק את זה מהזכרון שלה, מה שכן את יכולה לעשות, זה לנסות לראות אם תוכלי לתעד (וידאו, הקלטה של סאונד) ולראות אם היא מחטטת שוב, ואז לצעוק עליה וגם לחטט לה (אני יודע שזה תינוקי להחזיר, אבל זה אולי הדבר היחידי שההורים יבינו, וגם לא בטוח). איך גילית?
ניר

*neta*

New member
יאללה פותחים שירות בלשות

ושב"כ פרטי! היום מ21:00-22:00 תוכלו לצפות בהורים שלי לייב. מ22:00-23:00 ההורים של שירי. 23:00-23:05 פרסומות וחסות. 23:05-23:55 שירי ואנכי נעלה מופע סטנדאפ. הקיצר, אני לא מאמינה בלבלש אחר ההורים, פשוט מספיק לתפוס אותם על חם (אם אתם באמת רוצים את זה), ונניח שתצלמו אותם ויהיה לכם תיעוד, תשלחו לכולבוטק? מה כבר אפשר לעשות.. אני בעד מקום מסתור, אולי מנעול (אם יש בחדר להשתמש לא להתקין)..

../images/Emo6.gif מה עם מבזק חדשות? ../images/Emo16.gif

אני דווקא תכננתי לצלם את החדר שלי כל היום כשאני בביצפר, סתם יום אחד (במצלמת אינטרנט שמחוברת למחשב), וכשאני אחזור אני אראה, אבל ממש אין לי כוח... לנעול עם מנעול עוד יותר יגרום לחשדות, וכן, כשההורים רואים שמסתירים מהם משהו בכוח, הם מסתקרנים, מרחרחים, חוקרים את החברים (?!), מנג´סים כל הזמן. הדרך הטובה לדעתי, היא כזו (הערה- אני לא עושה אותה): א. לדבר עם ההורים על נושא הפרטיות. ב. אם המסמכים הם במחשב, להגן על התקיות עם סיסמאות, אם המסמכים פיסיים, לנעול ולהחביא במקום שאין סיכוי שההורים יחפשו בו.
ניר

*neta*

New member
אני תכננתי לשתול מצלמה

ומיקרופון על טוּני הכלבה שלי, אבל מה לעשות הכלבה הביעה התנגדות עזה
ובמחשב אמא יכולה לחפש ולחפש את התיקיות שלי והקבצים שלי..הכל בכונן שלי מוגן ומוצפן
ואם מדברים על להחביא..יש לי 2 חרבות (סייס) בחדר, ההורים יודעים שיש לי, פשוט אני מעדיפה שלא ידעו איפה זה בחדר. יש לי גם 20 קלטות חשובות בחדר, שגם הן מוסתרות היטב.

maayan15

New member
רגע אחד...

איך גילית שהם חיטטו לך בדברים?....היה כתוב שם דברים יותר מדיי גרועים שמסבכים אותך?....בכל מקרה אני הייתי ממליצה על מנעול על הדלת ומקומות מסתור....לא לדבר על שיחה קצרה עם ההורים שבו תיידעי אותם שאם יחטטו לך עוד פעם בדברים את בחיים שלך לא תדברי איתם...או שתהיה יותר רגועה ותסבירי בשקט שזה לא הגיוני שלא תהיה לך פרטיות...

sparx

New member
גיליתי כש...

חזרתי הבייתה עם מבחן וקיבלתי 85 בלשון... אז אמרתי לאמא שלי אז היא באה ואמרה: זה יפה ונחמד אבל אם היית מקשיבה בשיעור במקום להתכתב עם חברות שלך על בנים (ועוד כמה דברים שאני לא יכולה לכתוב פה ^_^") אז היית מקבלת ציון יותר גבוהה.. ואז חצי שעה הייתי עם פה פעור.... אני נהייתי אדומה מרוב כעס!!!!!!! איך היא העיזה לגעת לי בדברים??????????????? ואין לי מה לחטט לה הדברים שלה ממש לא מעניינים אותי ומפתח וכאלה זה לא יעזור היא מחטטת כשאני לא בבית... והמפתח הוא רק מבפנים.... היא פשוט קראה מילה מילה!!!!!!!!!! ואממ זה לא דברים שאסור לה בשום אופן לדעת זה פשוט דברים שהיא לא צריכה לדעת וזה מביך בשבילי שהיא יודעת! אוך היא כזאת חוצפנית!!!!! אני אהרוג אותה נשבעת לכם!!! יום אחד אתם תקראו בעיתון כתבה על ילדה משוגעת שרצחה את אמא שלה יותר נכון היא שרפה את אמא שלה כשהיא ישנה בלילה ואז תדעו שזאת אני! ושלא תחשבו שהרעיון הזה בא לי רק בגלל מה שקרה עכשיו זה פשוט דברים מצטברים...

Heavy Thought

New member
הלו הלו

להרגע בבקשה עם כל הקטע של "להרוג" אין מה לעשות, עכשיו את יודעת שיש לך אמא חוצפנית ואת צריכה לשמור על הדברים שלך אם היא תיגע לך בדברים שוב, זה כבר דורש כאפה

swirrrly

New member
אממ...

נשמע חרא..... כן, זה בטח ממש מעצבן =/ תגידי לה שאת שונאת אותה. בלי לצעוק, בלי כלום. תסתכלי לה בעיניים... אל תעפעפי.... את שונאת אותה. היא תעשה לך את טיפול השקט למשך יום.. ואח"כ תשכח מהכל... אבל תדע להרתע פעם הבאה שתחטט לך בדברים.. ככה זה עבד אצלי רק בדברים אחרים...

Sweet SuGaR

New member
הצעה שלי.....

לכי לאופיס דיפו הקרוב לביתך וקני קופת מתכת..... תקחי את המפתח עליך או שתחביאי אותו..... אני פתקים לא מביאה הביתה......

*neta*

New member
פתקים בשיעור הם בסך הכל

כדי להעביר את הזמן לא לשיחות נפש...לפחות אצלי כלומר אחרי הכל יש שיעור זה לא הזמן לשפוך את הלב.

sparx

New member
אתם לא מבינים

זה לא שיחות נפש זה פשוט דברים אישיים שהיא לא אמורה לדעת! וזה לא ממש פתקים פשוט פתקים אצלנו תופסים מהר אז יש לי פשוט מחברת קטנה שאנחנו כותבות בה ופשוט מעבירות אותה... זה הכל.... וזה לא שגיליתי עכשיו שאמא שלי קרצייה מעצבנת מניאקית וזונה זה פשוט עבר כל גבול... גרררררררררר סתם שאלה שלא קשורה לכלום יש פה מישהו שזוכר שפעם היינו כולם הולכים עם שרשראות כאלה שהתליון שלהם הוא מוצץ קטן מפלסטיק? אם אתם שואלים למה אני שואלת אז זה בגלל שחברה שלי מצאה אצל סבתא שלה שקית מפוצצת בכאלה ולקחתי לה כמה וסתם בא לי לראות אם מישהו זוכר את זה...

*neta*

New member
מחברת שיחות זה שונה

מפתק,חבל שלא ציינת מקודם
לי הייתה חבורה בכיתה של 4-3 בנות שעשו מחברת מפוצצת כזאת, עד שהמורה תפסה, וזה באמת לא היה נעים.. לכן מומלץ לא להשאיר ראיות..זה אחד מהיתרונות שבפתקים, הם קטנים וקלים להשמדה. אבל במקרה שיש מחברת..מומלץ להחביא אותה כפי שנהוג לעשות ליומן אישי.

לי יש מחברת לקשקושים... ../images/Emo16.gif

שהייתה שנה שעברה מחברת אנגלית2 שלי, אבל השתמשתי בה רק בכמה עמודים.. כרגע יש בה כמה קומיקסים משנה שעברה של המורה למדעים מגישה את חדשות ערוץ 10 (אין תקציב!), ואת המנהלת כפנינה דבורין... שמרתי את המחברת כדי לקשקש בה קצת השנה גם, אבל לא היה לי כוח להביא אותה לביצפר... בלעכס. מחר יש לי 2 מבחנים (אפילו שלפי התקנון מותר רק מבחן ביום!)
.
ניר

ב ת א ו ר

New member
פתרון פשוט מאוד שעובד נפלא

אמא שלך מחטטת לך בדברים כי כנראה היא מרגישה שאת לא משתפת אותה בחיים שלך והיא פשוט רוצה לדעת מה עובר עלייך ושאת בסדר. אז הפתרון הוא פשוט: כל יום ספרי לה דבר קטן שעבר עליך באותו היום. כמו אם קיבלת ציון ממבחן כלשהו, או שרבת עם חברה מסוימת וכו. מנסיון - היא תספיק לחטט לך בדברים ואת בוחרת את המידע שיועבר לה בהצלחה

למעלה