אני לא מאמינה

אני לא מאמינה

השעה כמעט 12 ובדרך כלל אני הבן אדם שהכי שמח מהזמן הזה בשנה. אני אוהבת את התחושה של חידוש שהיום הזה מביא איתו, תחושה של צ׳אנס נוסף, דף חדש, להתחיל הכל מהתחלה. ואני כאן, באשפוז, מקבלת את השנה החדשה כשמדברים סביבי על סימפטומים וחולי ושעת כיבוי אורות והדבר היחיד שמטריד אותי זו השקילה שמתרחשת מחר. אני שכל כך אוהבת את היום הזה נעשית עצובה, סגורה ואפילו מתביישת. מתביישת לקבל את השנה בצורה כזאת. מתביישת שזה מה שעשיתי לעצמי, שהבאתי את עצמי לכאן. ואני צריכה להיות גאה בתהליך שאני עושה כאן , אני מתקדמת ושנה חדשה גם מסמלת התקדמות... אבל במקום זה אני פשוט רוצה לחזור הביתה, לחזור אחורה. ואני משכנעת את כולם שזו הזדמנות לממש את התחושה של הדף החדש, ההזדמנות הנוספת להגשים כל מה שרק ארצה אבל זו באמת תהיה שנה טובה? אני כבר לא כל כך בטוחה.

levshavur

New member
מור אולי ט

שלום לך,
שנה חדשה יכולה להיות הזדמנות להתחיל דברים לכיוון חיובי גם אם את נמצאת באשפוז...עצם זה שהגעת לאשפוז זה כבר משהו טוב, כי מנסים לעזור לך שם.
כול אחת מאיתנו עושה בחירות בחיים שלה (לפעמים מוצלחות מאוד, ולפעמים פחות) ואחת מהבחירות היא לבחור בהחלמה. זו החלטה חשובה מאוד.
זה שאת עסוקה בכיבוי אורות או בשקילה זהו סוג של 'בריחה' בריחה מהבעיות האמתיות, היותר עמוקות. אז את לא צריכה להתבייש על זה שאת באשפוז, את צריכה (לדעתי) לשמוח שאת שם, כי זו הזדמנות שניתנה לך על מנת שאנשי מקצוע יעזרו לך להחלים.
ההיבט החברתי, ...
לי לקח שנים של טיפול להבין את מה ש'מסתתר' מאחורי התופעות החיצוניות של ההפרעה...אבל ברגע שהבנתי, גם יכולתי להתחיל את הדרך לכיוון של לפתור את הבעיות האלה.
כרגע את לא רואה אולי איך האשפוז הזה מועיל לך, אבל אם תעשי את הבחירה בהחלמה, הוא יכול להיות ההזדמנות שלך לצאת מהמחלה הזו...
הסתכלתי על דברים שכתבתי לפני שבע שנים , זה פשוט לא להאמין באיזה מקום הייתי אז, ואיזה חיים מאושרים וטובים יש לי כיום...

תוך כדי שאני כותבת לך עשיתי חישוב שהייתי חולה 9 שנים!!! (עם עליות ומורדות) אבל יצאתי מההפרעה. לכן תנסי לחשוב שגם אם עכשיו את לא רואה איך יכול העתיד שלך להראות ללא ההפרעה, הוא יכול להיות כזה...

אז תנסי לחבק את התקווה ולחשוב שכן, השנה הזאת יכולה להיות פתיחה למשהו חדש וטוב בחיים שלך, גם באשפוז, ואולי דווקא כי את שם....
אז שתהיה לך ולכולנו שנה בכייף!
לבשה.

למעלה