אני לא מאמינה!

מאורי6

New member
אני לא מאמינה!

אבא שלי יכול כל כך להוציא אותי משפיות... בדרך כלל הוא הבן אדם הכי נעים בעולם... אפשר לדבר איתו על הכל וצחוקים וכיף.. אבל כשהוא ביום לא טוב:\ עדיף לשמור על רדיוס של קילומטרים מרחק ואם אי אפשר עדיף פשוט לשבת באיזו פינה ולשתוק עד חלוף זעם. אני לא ראיתי את החבר שלי כבר כמעט שלושה שבועות וכצפוי אנחנו מדברים בטלפון כשרק יוצא וזה הזמן הכי יקר שלי ביום... אז דיברנו עכשיו 20 דקות בפון ואבא שלי קלט ולא יודעת למה הוא פשוט התחיל נאום שלם על איך אני צריכה לתמצת את השיחות האלה ל2-3 דקות .. כמובן בזמן שאני עדיין מדברת כי הוא לא יכול לחכות עד שאני אנתק! בדיוק גם ככה התנתקה לי השיחה כי לפלאפון שלי יש בעיות קשות... הלכתי לחדר שלי עד שהוא התקשר שוב... ושוב, סיימתי את השיחה לקול צעקות שחדרו לתוך האוזן שלי עוד מהסלון. כשהסברתי לאבא שלי שאני אראה את החבר שלי שוב רק עוד שבוע וחצי בערך הוא אמר לי "אז תדברי איתו כשהוא יהיה פה" ורצה לקחת לי את הפון! עכשיו שתבינו שלי אין בכלל שיחות יוצאות רק לאבא ואמא.. משמע, הוא התקשר אליי!!! אז מה מעצבן אותו? הקרינה או משהו?! עזבו שמיד אחרי זה הוא התחיל לחפור על איך החדר שלי לא מספיק מסודר ושאני לא מספיק עוזרת בבית... ועכשיו הוא ראה אותי מקלידה אז הוא שאל "לזה יש לך כוח? אולי נכבה לך את המחשב עד שהחדר יהיה מסודר?" אני שונאת את השגעונות האלה שלו.. והקטע הכי דפוק זה שעוד כמה ימים אני יכולה לדפוק שיחה של שלוש שעות בפלאפון ואולי הוא רק יזרוק הערה קטנה אם הוא ישים לב בכלל. רואים? פריקה שלא עד כדי כך קשורה בחבר:p

Jeanne D Arc

New member
אך שאני שונאת כשהורים מתערבים

לי בשיחות >< תמיד אמא חייבת לבוא ולשאול עם מי אני מדברת ומי מתקשר שחס וחלילה היא לא תשלם עוד 10 שקל. איך שאני מבינה אותך בקטעים האלו, לפחות הוא לא שאל אותך על מה דיברתם בגלל דברים כאלו את צריכה למצוא לעצמך עבודה ולא להיות הרבה בבית ואז תוכלי להגיד שאת לא נמצאת בבית ואין לך זמן או שאת ממש עייפה

מכירה את זה../images/Emo4.gif

אבא שלי צעק עלי השבוע לפנות את הטלפון ו"כמה אפשר שהטלפון יהיה תפוס כל היום!!!!!" וכל זאת בטענה שהוא צריך לעשות שיחה חשובה. מה הייתה השיחה? משהו שטותי של שניה וחצי. רציתי להביא לו מכות. וכן, גם אצלי הוא פתאום מתאים לומר שאני לא עוזרת בבית ולא מסדרת את החדר, זאת סתם הדרך שלהם לפרוק את התסכול על זה שגבר אחר גונב להם את הילדה הקטנה שלהם... סעמק איתם. אני משתגעת ממנו, אתמול כמעט טרקתי לו את הטלפון בפרצוף כשהוא התקשר לצעוק עלי שאני לא בבית (עד שהחייל שלי ברגילה.. לעזאזל!) בכל מקרה, ככה זה אבות, וזאת הדרך שלהם לגונן עליך בצורה מעוותת לחלוטין... זה עניין של תקופות וזה עובר

OgaliO

New member
ממ.. אבא שלי עזב את הבית לפני חודשיים ..

אז אין לי את כל הבעיות האלה איתו =\ אבל אמהות בהחלט יכולות להיות גם קרציות .. עכשיו דיברתי איתו, והוא בח"ול, דיברנו איזה 20 דקות, לי זה כמו שיחה רגילה, ולו זה עולה 5 שקלים לדקה (כשאני מתקשרת) והיא כמובן מתערבת באמצע - את עושה שיחות כאלה ארוכות לחו"ל
גרר פוסטמה =\

MirkuSH

New member
אויי אלוהים יישמור!

כרגע תיארת בצורה מאוד מדוייקת את השיחות שלי עם אבא שלי (ואמא) נידמה לי האבות פה פתחו אגודה ..... ועוד מה? הנאום תמיד בא באמצע שיחת טלפון שלי והוא מצפה ממני לנתק לחבר שלי בפרצוף, כדי שאני יוכל להקשיב רק לו.... והכי מעצבן איך שהם מקשרים את העניין של השיחות פתאום לזה ששהחדר לא מסודר, ושאני כבר שעה וחצי(!) במחשב!!!! אוי וויי.... אני בוחרת להקשיב ולהתעלם

ToryMaster

New member
אצלנו השלב הזה עבר

הם יודעים שבדיוק כמו שכשאבא שלי עובד על המחשב שלו כדי להכין שיעור למחר, או כשאימא שלי יושבת על המחשב כדי להעלות חומרים לתלמידים שלה לאתר של המכללה - מה שאנ יעוש העל המחשב מקביל כרגע לעבודה שלי, וןאלא אם זה דחוף - כשאנ יאומרת שאני לא יכולה כרגע, הם מקבלים ומחכים. חוץ מזה, הם למדו לכבד את המרחב שלי, שכול לאת החדר שלי, ואם אנ ירוצה שהוא יהיה מבולגן ומטונף זו בעיה שלי ולא שלהם, זה אחרי שנים של ריבים. מה שכן, יש הרבה הורים שלא מסוגלים לסבול את זה, וזה בסך הכל מאוד לגיטימי, אז כן, אולי שווה, בשביל שלום בית, לסדר את החדר פעם בשבוע נגיד, שהם ידעו, רשמית, שזה היום שאת מסדרת וחוץ מזה זו בעיה שלך. אני לא יודעת מה את כן עושה בבית, אז קשה לי להתייחס לזה, אבל אצלנו התגלה שלסדר ולנקות אני לא מסוגלת בעד שום הון שבעולם, אז יש הסכמה שבשתיקה שאני מבשלת והם עושים את כל השאר [טיפול בכלבה והשקיה גם אני עושה לפעמים]. כשמדברים על דברים ומסכמים אותם מראש זה מקל הרבה על החיים, הכל יותר מסודר ומתקבל תתחושה שבאמת עושים משהו, גם אם לא עושים יותר מאשר קודם.

../images/Emo10.gif

אצלי תודה לאל לא רבים על דברים כאלה. על הטלפון אף פעם לא קיבלתי הערה. יש לי טלפון בחדר ושני פלאפונים, ורק פעם אחת כשקיבלתי חשבון של כמה מאות שקלים, אמא שלי אמרה לי קצת להפחית בשיחות. על החדר אין וויכוחים, כשאני רוצה אני מסדרת, ואם אני לא מסדרת אז סבתא מסדרת אממ...תמיד. כשאני בכלל בטלפון עם מישהו הם לא אומרים לי מילה, ואם הם פנו אליי ולא שמו לב שאני מדברת, אז מבקשים סליחה ואומרים שכשאני אתפנה שאני אבוא כי רוצים להגיד לי משהו. אז בבית אני לא עושה כלום. לבשל אני לא יודעת, לנקות לא בא לי, התפקיד שלי זה ללמוד ולסיים את התואר בהצלחה. במקרה שלך לדעתי הפתרון זה פלאפון ועבודה. את משלמת ולו לא תהיה זכות להגיד לך מילה, הכסף שלך ואם תרצי תשרפי אותו אפילו. והכי הכי חשוב זה לא לקחת ללב. צעק, תגידי בסדר, ותני לו להרגע. כמו שאת אומרת הוא לא תמיד ככה, אז קורה לפעמים שאין מצב רוח והעצבים יוצאים עלייך. יהיה טוב מותק...קבלי חיבוק ותחשבי על החבר ועל דברים טובים.

Woman In White

New member
../images/Emo4.gifזה נורא מציק לריב ככה עם ההורים

אצלי זה בכלל מצחיק...רוב הזמן אני בחדר והדלת סגורה ולפעמים אבא שלי נכנס ואומר "מה זה הבלאגן הזה?" ואני אומרת עכשיו אני אסדר..ואז הוא יוצא וסוגר ת'דלת ואני לא מסדרת
עד שנתפסתי והודתי באשמה
. בתקופת הביצפר זה היה "מתי תעשי סדר?" אני היתי אומרת " אבל אני לומדת אני צריכה לראות ת'ספרים על הספרייה כשאני אסיים ללמוד ( חחח לא סתם ללמוד כשאני אסיים ת'שנה
) אני אעשה " חח למרבה הפלא עדיין לא זרקתי את המחברות שלי , אבל את הספרים הזזתי
בקיצור דוגמא רעה חחח אבל חשבונות של פלאפונים זה ממש לא בעיה....יש גבול מסוים..עברת אותו? שילמת אותו
חח. :)

McBlack

New member
מצטערת להיות כזאת מבאסת

אבל את צריכה להבין אותו, או לפחות לנסות... בטח עבר עליו יום עמוס או סתם מחורבן, אולי בגלל שלא עזרת לו בבית הוא היה צריך לעשות את המטלות שלך, וזאת הייתה הדרך שלו לומר לך להקדיש יותר זמן בלעזור לו בבית מאשר לדבר עם החבר. תכלס, הורים לא לוקחים ברצינות קשרים בטווח הגילאים שלנו. תשימי לב, אולי את צריכה לעזור יותר בבית, או להפגין נוכחות, להתייחס... הריבים האלה לא שווים את זה. סתם עושים אווירה רעה ומצברוח נאחס לכולם. וגם בלי קשר, תעזרי בבית, תקלי קצת על ההורה/הורים, זה יוכל לתת ליום דוחה ומעיק סיום נהדר עבורם, לדעת שהם חוזרים הביתה ולא צריכים להתחיל לנקות ולסדר ולבשל.

למעלה