אני לא מאמינה!!!!!!!

ANITA15

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!

תודה רבה לדניאל, אורית ועוד מישהו ששמו לא ידוע לי, על כך שנתנו לי את האתר עם ההוראות להליכת ירח. אני לא מאמינה אבל אני מצליחה בגדול. זה כמעט הדבר האמיתי. יש לי מקום קטן אחד לשיפור!! וואו!!! תודה-תודה! ועוד שאלה קטנה, במשחק של מייקל, עולם שלישי, שלב שני, איך אני אמורה בדיוק להרוג את כל המפלצות שיוצאות עליי בסוף השלב? הם קופצות מכל הכיוונים והורגות אותי מהזה מהר. אולי יש איזושהי שיטה מיוחדת??

i love MJ

New member
יו...

את בשלב הכי מעצבן, תסתכלי את צריכה לקפוץ מעליהם, או להתכופף, תשימי לב...

תגובה

איך הורדת את המשחק? את יכולה לספר לי קצת על האתר, כי אני חדש פה ואני רוצה גם חלהכיר אותך.ואת יכולה לספר לי דברים נדירים על מייקל, אשמח מאד אם תתני לי את האלבום הראשון שלו אם יש לך? כי יש לי את כולם חוץ ממנו. יש לי קלטת שלו ושל ההופעה...

ANITA15

New member
היי

הורדתי את המשחק מאתר אחד. נראה לי של INVINCU\IBLE. אני לא זוכרת. אני אגיד לך את הכתובת בהמשך. איך אתה רוצה שאני אביא לך את הדיסק הראשון? כשתמצא דרך תגיד לי. ואני רוצה לבקש ממך את הדיסקים מותחן ורע כי הם אלה שחסרים לי. וברוכים הבאים לפורום! אני מקווה שתיהנה

mjkoe

New member
זו הייתי אני....

אם את מתכוונת לאתר mjshouse , אז אני שלחתי את הכתובת הזו קוראים לי הילה ואני משתמשת בשם: mjkoe שזה אומר: michael jackson king of everything חוץ מזה אני שמחה שהולך לך טוב ו.. גם אני מנסה אני מקווה להצליח יום אחד. יאללה ביי (תזכרי את השם!) הילה

ANITA15

New member
סליחה שלא הזכרתי אותך

אז תודה גם להילה!!! אני אזכור את השם! ולי קוראים אנה

למעלה