אני לא מאמינה

Plastic Angel

New member
אני לא מאמינה../images/Emo7.gif

כמה זמן הפורום הזה קיים? כי רק עכשיו שמתי לב... וואי איזה לוזרית אני..
טוב חפיף רק באתי להגיד שמשינה זאת הלהקה [הישראלית] הכי טובה (נו טוב אחרי החברים של נטאשה) וזהו..עוד משהו?

שלמונזה

New member
הופפפפפפפפפפה

חבובה להזהר ממני! ככה את באה לפורום שלנו ברע??? אומנם אני חולה על החברים של נטאשה אבל הם בכלל לא משתווים למשינה הגדולים!!! חבל על הזמן משינה הרבה הרבה הרבה יותר שווים!!! וחוץ מZה אני אמורה להיות נחמדה כי באמת אנחנו אוהבים שיש חברים חדשים בפורום אז: ברוכה הבאה ספרי לנו בת כמה את ומאיפה ואנה דרגי את 5 השירים המועדפים עלייך של משינה. ולסיום הייתי חייבת להגיד ולא רציתי לפתוח שרשור חדש: סחה למכבי ת"א על הניצחון בחיפה!!! פשוט גדולים!

N a V e

New member
משינה יותר טובים!!!

שלמונזה,מה זה "משינה יותר שווים"? זה נשמע כמו מעריצה של בריטני מול מעריצה של כריסטינה! אל תהיי שטחית כזו
מכבי חיפה עדיין אימפריה יקירתי...

Mashina Girl

New member
משינה שווים,טובים..../images/Emo28.gif

שולטים,הככככל!
אללללההה!!! אנחנו אימפררררריהה

שלמונזה

New member
אני שטחית?

שאני יתחיל לכתוב על יתרונות משינה מול נטאשה? יובל כנגד ארקדי? מה רוצים ממני???? ו מכבי תל אביב אימפריה!!!! איפה צמ"ל איפה????

Plastic Angel

New member
לא לא אל תשוו

אין מקום להשוות שתי הלהקות טובות אני בת 16 וה-5 שירים שאני הכי אוהבת (לא בהכרח בסדר הזה) הם:
אנה
את לא כמו כולם
אהובתי
הכוכבים דולקים על אש קטנה
תחזור תחזור

שלמונזה

New member
בכל אופן

ברוכה הבאה לפורום, אל תקחי כל דבר שאנחנו אומרים פה ברצינות (ממש לא היתה לי כוונה להתחיל להשוות בין ארקדי ליובל) והנה עיצב אחרונה והכי שווה: לעולם אבל לעולם אל תצייני שיש להקה טובה יותר ממשינה
טוב ולסיום לא ציינת מאיזה אזור את בארץ (אנחנו בקטע של הצפונים נגד המרכז איפה יש יותר משינאים...) אמרתי כבר שתהני בפורום? זה שווה!
לילה טוב
ומכבי ת"א אימפריה!!!! (עדיין בטריפ מהיצחון היום)

הפועל אימפריה!!!!!!

משינה והפועל הדברים הכי חשובים בחיים שלי מכבי סתם זבלים והשופטים של חיפה (אין אפילו על מה להתווכח) ואני לא חושב שזה טוב לדרג שירים של משינה כי אני חושב שכולם מצויינים באותה מידה וזה פוגע בשירים האחרים שלא מדורגים

איז

New member
בקשר למה שאמרת על הדירוג...

עד כמה שזה יישמע פלצני, אני חושב שאפשר ללמוד משהו על הבנאדם לפי השירים שהוא הכי אוהב...

למעלה