אני לא מאמינה

../images/Emo27.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifחחחחחחח

מגניבבבבב! נצל"ש!- מישהו יודע ממי טליה בהיריון?!כאילו מי הסתום שהסכים לתרום לחולת נפש הזאת זרע?!

ס ת י ו 9

New member
משון....

היא שמה לשון מלא כדורי שינה בשתייה ואז הואהתעלף ואז היא לקחה ממנו דם וזההה!! אפילו באיזה פרק היא אמרה בהצלחה לנו מי שלא שם לב.. אז הוא אמר למה בהצלחה בהצלחה בטלנובלה כן כן לזה התכוונתי!

שון לב

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif מה??? ../images/Emo6.gif

אני לא מאמין אוי ואבוי שככה יהיה לי טוב אמממממממממממממממממממממממממממא סליחה... אבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבא

Sweet Misery

New member
מזל טוב, גבר גבר!

צאצא ראשון! לא נורא שהיית מעורב רק פאסיבית ביצירתו ושיהיה לו גנים של פסיכופת.

ל"אסי שחר המדהימה" (או משהו כזה)

מאמי'לה מיכאלה כבר ניגמר מזמן... וחוץ מזה מה את שמה כינוי של מישהי שהישתנה כבר הטלנובלה שלה? חח... עוד לא הבנתי את זה! לא חשוב... תעשי מה בראש שלך....

לשון...

דבר ראשון אני בת.. אז עם כבר תירשום :מה את יורדת על .." דבר שני ... חחח שיוכל אותי כריש אהבתי חח....
מתה עליך שון!

gokussj2

New member
את לא צריכה לרשום למי זה מיועד

בשביל זה יש סדר של שירשור

צודקת!

גם אני שמתי לב לזה שהיא אמרה לו :בהצלחה לנו" וכל זה ...יפה עוד מישהי כאן שמה לב לזה חח...

ס ת י ו 9

New member
משון..

היא שמה לשון מלא כדורי שינה בשתייה ואז הואהתעלף ואז היא לקחה ממנו דם וזההה!! אפילו באיזה פרק היא אמרה בהצלחה לנו מי שלא שם לב.. אז הוא אמר למה בהצלחה בהצלחה בטלנובלה כן כן לזה התכוונתי!

למעלה