אני לא מאמינה (1)

American Girl

New member
אני לא מאמינה (1)

מי ראה TRL היום? קוין הופיע שם!!!!!!!! היה טקס פרסי ה-TRL והבקסטריט זכו בפרס ה-SNEAK ATTAK או משהו כזה וקוין בא לקבל את הפרס!!!! והוא היה כזה חממממממממווווודדדד!!!!!!! והוא הביא לאחת הבנות בקהל ולאמא שלה כרטיסים לשיקגו!!! (איזה כיף לה!)

American Girl

New member
אני לא מאמינה (2)

אמריקן דרימס הסדרה שבה ניק שיחק יהיה בקרוב בערוץ 3 ובעברית זה יקרא "חלום אמריקאי"

LiOr CaRtEr

New member
oh my goooooood!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מתי זה בקרוב??????? מתי
אני כבר מתה לראות את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!! כתוב אולי באתר של ערוץ 3?!?!?!! או מייייי גוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התרגשות מאסיבית...........

American Girl

New member
אני לא יודעת...

1. אני לא יודעת מתי זה בקרוב! 2. איזה ערוץ 3 יש לך ? אם יש לך של "יס" אז בטוח תראי את זה אם לא אז אני ממש לא יודעת אני ראיתי את הפרסומת של "חלום אמריקאי" בערוץ 3 של יס!

ליאתגל

New member
כןןןןןןןןןןןן

ישדרו את זה גם בכבלים....... ולא רק בדיגיטלי לי יש את הכבלים הרגילים וראיתי את הפרסומת של זה גם ואמרו בקרוב..... אבל מתי ניק יהיה שם הוא יהיה בכל הפרקים או פרק מסויים?.....

ליאתגל

New member
כןןןןןןןןןןןן

ישדרו את זה גם בכבלים....... ולא רק בדיגיטלי לי יש את הכבלים הרגילים וראיתי את הפרסומת של זה גם ואמרו בקרוב..... אבל מתי ניק יהיה שם הוא יהיה בכל הפרקים או פרק מסויים?.....

LiOr CaRtEr

New member
שלחתי אי מייל לערוץ 3

ושאלתי מתי הם יישדרו את זה...... ואת הפרק של ניק!! הם עוד לא החזירו תשובה (זה היה לפני כמה ימים) אבל בד"כ לוקח להם קצת זמן...... למרות שעוד כמה ימים יהיה כתוב בפרומויים מתי זה "בקרוב"... מחכים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה