אני לא מאמין!!!!!

• פותח הנושא VanS
  • פורסם בתאריך

mishmesh

New member
אומנם פרשתי, אבל אני עדיין קורא

הודעות... אז בהזדמנות זאת-משתתף בצערך.

*קליאו*

New member
תודה..|חצי חיוך מריר|

ועדיין לא השלמתי עם זה שאתה {ודניאל, וגם שחר(שמפסיקה להגיב) ועוד הרבה...} פרשתם! אווף, תראה עד איפה הפורום מתדרדר, אבל לא משנה.. בואו נשמח! שאנן מתה! *מתעלפת*

Diva Star

New member
היא כל כך לא...../images/Emo70.gif

היא כל כך לא הדמות הראשית
שלושתם הדמויות הראשיות...
ולדעתי פייפר ופיבי הרבה יותר חמודות ממנה... כאילו זה לא שאני לא מצטערת שהיא עזבה וזה... אבל היא לא הדמות הראשית...
תצאו מזה

BliNky

New member
אבל זה בכל זאת יהיה עצוב...

תחשבו איך פיבי ופייפר יוכלו בכלל להשלים עם זה

As I Am

New member
נכון מאוד! אנשים, די עם זה! ../images/Emo103.gif

שאנון היא *~*לא*~* השחקנית הראשית. פרו היא בהחלט *~*לא*~* הדמות הראשית. ועכשיו - פרו מתה. אז תרדו לגמרי מהרעיון! תודה, לין

את מזה צודקת

את מזה צודקת לדעתי פרו היא השחקנית הכי טובה ומכושפות בלדייה זה לא יהיה אותו הדבר בגלל איך פיבימ ופייפר יחולים להתגבר על המוות של פרו זה פשוט ממש עצוב היקלטתי את הפרק הכי אחרון ואני כל פעם רואה אותו ואני כל פעם בוכה. וגם לדעתי פרו תחזור בעוד כמה עונות. ודרך אגב כל מי שמשוגע על מכושפות כמוני אז אם הוא רוצה יכול להיתקתיו איתי באי סי קיו ואני מכירה הרבה מאודדדדדד אתרים באנגלית וגם כמה בעברית אז מספר האי סי קיו שלי הוא :114619794

Mooa-Numi

New member
גם אני בכיתי ../images/Emo7.gif

בקטע שפייפר מתה-ופיבי וליאו התחבקו. ולא סתם דמעות-אלא ממש בכי. עצוב-פשוט-עצוב.

*קליאו*

New member
אני התייפחתי בשקט בשקט...

... כי אתמול הייתי בחתונה והקלטתי, וראיתי את זה {איזו הקרבה!
} היום ב-6:30 בבוקר, ולא רציתי להעיר אף אחד! וביומיים האחרונים בכיתי 4 פעמים!! בגלל הפרק האכזרי הזה! {2 מהן לא היו בגלל התוכן של הפרק, אבל בהקשר כלשהו.. למה חתונות צריכות להיות ביום חמישי?!}
מאיה

LoNa14

New member
לא ידעתי שיש פורום....

אז היי לכולם ורק רציתי להגיד שהיה פרק כל-כך עצוב ובכיתי המון, כשפרו ניסתה לצאת מהבית ולקחת את פייפר לבית-חולים.....ואז כשהיא ישבה שם כשהדם של פייפר על היידים שלה.....וכשליאו הגיע....וכשהוא חזר לפיבי... ועכשיו אני שוב בוכה!!! וחוץ מזה לדעתי שאנון היא שליש מהסדרה וזה לא יהיה אותו דבר בלעדיה...

*מתאהבת במי שכתב את ההודעה הראשונה

פה* לא סתם, זה פשוט נחמד לפגוש מישהו לשם שינוי שלא אוהב כדורגל. מה הפואנטה בכמה גברברים חדי גבה שרודפים אחרי כדור????????? ובכלל - הודית שבכית!!!! זה כבר עובר כל גבול!!!!! כאילו - אם אתה גבר, לא הייתה אומר בכלל שהפרק ריגש אותך או משו... נו באמת!!! מיסטר מישו! אני תומכת בך במאה אחוזיםםםםםםם! היי אני בל ואולי לא תאמינו אבל שמי האמצעי הוא פרודנס (שם מזעזע ומפחיד) או כל שמי הוא - בל פרודנס קלירווטר. ומצטערת, אבל יש לי חבר הו איי לוב דירלי. אני הייתי בכיתה ח´ אם הייתי גרה בישראל מה שאני לא. אני גרה בבריסטול אנגליה כבר חצי שנה, אז האב אה נייס דיי. בל!

HaMsTeR

New member
בל, שם המשפחה האמיתי שלך הוא

קלירווטר? הי הי... אם כן... פנלופה קלירווטר (מהארי פוטר) היא קרובת משפחה שלך?

Paige

New member
זו לא בושה לבכות!

זו לא הפעם הראשונה שאני בוכה ממכושפות... ובכיתי שפייפר מתה למרות שכבר ראיתי את הקטע הזה לפני מיליון שנה.

כן דיברתי אליך, אין קשר ביני לבין

פני - למרות שיש לי אחות בגילה. עם בערך אותה אישיות כמו לפרסי.... ובאמת אין זה בושה ךבכות. אני בוכה אפילו מפיטר פן....

למעלה