אני לא מאמין !!

oriben467

New member
אני לא מאמין !!

אני לא מאמין שאתם רואים את הסדרה המשעממת הזאת. The king

Yarinv

New member
אני לא מאמין

שחיפשתי את הפורום הזה במיוחד כדי לפתוח הודעה ולהביע את הדעה המאוד עמוקה שלך.

sandfish

New member
מה אתה עושה פה ?

אני לא מאמינה שהגעת עד לכאן בשביל לדבר שטויות
כולם יודעים ש"האי" זו אחת הסדרות הטובות...

DoRiNuS sMiNiA

New member
יש בזה משהו^^

צודק,לסדרה יש המון צדדים משעממים. וזה רק מוכיח שלגיורא חסר קצת ידע,עלילה טובה לא מספיקה,צריך גם לדעת להעביר אותה. אני יודעת כמה שההשוואות האלו שנואות,אבל במיוחד כשהחזירו עכשיו את השמינייה,אני זכרת כמה אהבתי את הסדרה הזאת וכמה נהינתי ממנה וכמה שהיא הייתה מעולה. כשאני צופה ב'האי',יש המון נקודות של שעמום שאני מאבדת בהן עניין. [וכן,עד היום לא הבנתי שום דבר ממה שמתנהל שם,חבל שאת המידע הזה גיורא שומר לעצמו.] אני ממשיכה לצפות בתקווה שסוף סוף יגיע הרגע הזה שהסדרה באמת תכבוש אותי. אני מנסה לתת צ'אנס,כי גם את השמינייה שנאתי בהתחלה. [והספיקו לי שני הפרקים הראשונים כדי לכבוש אותי,ולמי שזוכר תראו מה יצא ממני אח"כ
] למה אני כאן? [פעילה באופן חלקי ביותר,זה נכון^^] אני אני עדיין מחכה לוותיקים שיחזירו את פה"שD:

ny22

New member
מנהל
../images/Emo7.gif מתגעגע לימים ההם....

יש לי לא מעט זכרונות טובים מהאנשים פה!

אסתי!!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

מק רויאל סלאש ביג מק סלאש נגטס סלאש סטייק סלאש קריספי סלאש קבב סלאש פיקנטי לנצח

"אומגדדדדדדדדד ידידיה החתיךךךךךךךךךךךךך../images/Emo108.gif

יואווווווווווווווווווווווווווו ויאויאויואיואיואיא איזה חתייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך" אני זוכר איך היית בהתחלה

DoRiNuS sMiNiA

New member
בסוף יצאתי מכל הסיפור הזה נערה אינטלגנטית^^

אל תשכח שהייתי בת 12. היום אני שנתיים אחרי,חיה חיים בריאים. ושאינ לא אזכיר את השיחה שלא התקיימה
[כן,אני עוד זוכרת את זה. אני בחיים לא אשכח את זה.^^]

Rioter

New member
זיו מותק,

בתור אחד שגנב עט לבחור מסכן שעמד בדוכן, כדי לרשום מספר טלפון על היד של עצמו, אין לך זכות דיבור, בסדר?

הבאתי לך אפילו תמונה D:../images/Emo108.gif

בכלל הסתכלתי בכל התמונות, והשתניתי נוראאאאאאא מאז המפגש האחרון :O :O אני עדיין מכוער, אבל פחות

למעלה