אני לא מאמין!

the YOOK

New member
אני לא מאמין!

כרגע הדודה הטובה שלי מארה"ב בישרה לי שהיא השיגה עותק מוקדם של הסרט The Ark of Truth, ושהוא כבר בדרך אלי.. (מקווה שההודעה לא עוברת על כל מיני כללי פורום. אפשר למחוק אם כן...)

the YOOK

New member
זה הדבר האמיתי...

אבל האיכות לא משהו... אני כבר 10 דקות לבפנים, מתלבט אם להמשיך או לחכות לגירסא האיכותית שתצא עוד כמה חודשים... נו טוב, מי יכול לחכות כמה חודשים?!

Iced Hammer

New member
זה אכן אמיתי ... אבל איכות מאוד לא טובה

וגם התמונה חתוכה ... אז בכלל שווה לחכות

nick fury

New member
סרט טוב, ללא ספוילרים

"סטארגייט פוגש את התיבה האבודה של אינדיאנה ג'ונס", ככה הייתי קורא לזה. ההקרנה של הדודה אמנם היתה קצת לקויה מבחינת אפקטים, אבל את הסיפור יצא לי לקלוט. אני חושב שרייט אנד קופר התעלו על עצמם והוכיחו שהם יכולים להחזיק סרט באורך מלא. אני חייב להודות שהייתי צריך להסתגל לציוות המחודש של שתי עונות אחרונות והעלילה שסובבת את האוריי, והסרט הזה הצליח להביא לסיום מספק. אם כך הסרט נראה, אני מצפה מאוד לסרט השני בסדרה.

aerynsun

New member
הגירסה הזאת היא ללא אפקטים

זאת גירסה לא מושלמת לפי מה שהבנתי. כדי להנות ממש , צריך לראות את הגירסה השלמה.

aerynsun

New member
הוא כבר אצלי

אבל עדיין לא היה לי זמן לראות אותו

ilovenewyork

New member
אני לא מבין אתכם ב כ ל ל !

חשבתי שהיתה מעין "הסכמה " שאת הסרט קונים ובכך תומכים בפרנצ'ייז של סטארגייט כדי שהם ישתכנעו להפיק עוד סרטים ?? אני לא אתחסד ואומר שאני לא מתכוון לבקש מהדודה שלי מתנה לכריסמס אבל אני 100 % קונה את הDVD כדי להפגין תמיכה כדי שMGM תשתכנע להפיק עוד סרטים שתבינו אם הם לא רואים רווחים א י ן ע ו ד ס ר ט י ם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iced Hammer

New member
שלא תבין אותי לא נכון

ברגע שזה יצא ב DVD אני אקנה את זה. בדיוק כמו שקניתי את המארז המלא. אבל למי יש סבלנות לחכות? אז משיגים מדודה... רואים ... ואז קונים את הDVD

ilovenewyork

New member
והשאלה הכי הכי חשובה

מי לעזאזל הדליף את הסרט לרשת ?? אני זוכר שהדליפו את מלחמת הכוכבים האחרון אבל זה ההדלפה הכי מוקדמת של סרט ועוד לאינטרנט מה אתם אומרים ?

עליס1

New member
אני רק מקווה..

שלמרות ההדלפה.. אנשים באמת יהיו נאמנים ויקנו את הסרט המקורי כי אם לא זה רק יפגע בנו!!!! זה אולי כמו גיוס תרומות או משהו... אבל השורה התחתונה היא שבלי רווחים משמעותיים מהסרטים לא ימשיכו לעשות עוד סרטים ובלי עוד סרטים גמרנו עם "סטארגייט" והיא תשאר רק זיכרון רחוק!! וכמו שאנחנו חסרי סובלנות על הסרטים האילו תחשבו איזה תענוג זה יהיה לדעת שהחבורה חוזרת לעוד!!

למעלה