אני לא מאמין!!!!

שנוני

New member
אני לא מאמין!!!!../images/Emo7.gif

הסירו את המועמדות שלי לחייל המודיעין וזה כבר אחרי שאברתי את כל המבחנים הם אומרים לי שזה לא בגלל ההסיגים שלי רק בגלל שהם מצאו אנשים טובים יותר (כיאלו מה בא להם משלוח טרי יותר?!?!) אני ממש מבואס כל כך בניתי על זה!

Snapple

New member
למה היית מועמד?

הם הודיעו לך בטלפון או שמעת בתא הקולי? אגב, סורי...

רציניקן

New member
גם אני עברתי את זה...ממש מבאס,

אני מכיר את ההרגשה המסריחה הזסו אחרי ששיגעו אותי עם כל המבחנים הללו, ראיון, סיווג בטחוני, מבחני ידע וכל החרא הזה...האמת שבגלל זה אין לי כל כך לאן ללכת בצבא...גם אני בניתי על זה כמוך, אל תתרגש יותר מדיי, מלכתחילה ידעתי שייתכן שלא אעבור מכיוון שמאוד קשה להתקבל לשם. יעני רק "המובחרים ביותר" עוברים...חפיף....קח בקלות...לך למשהו אחר, משהו שלא תצטרך להשקיע יותר מדיי... החיל הזה סתם שיגע אותי. אני מזדהה: גם אני בהתחלה התלהבתי מהזימון שקיבלתי מהם אח"כ זה כבר דעך (אבל זה מסיבות אישיות)... למדתי כבר שמודיעין זה לא החיל הכי שווה שיש בצה"ל כמו שגרמו לי לחשוב כך. יש עוד הרבה חילות מצוינים לא פחות.אני בטוח שגם אתה תמצא את מיקומך המתאים בצבא (אני עוד מחפש...). בהצלחה!

מצטערת בשביל שניכם... זאת הגישה!!!

לא צריך להתבאס....... אותי עדיין לא דחו על הסף, גם אני בדיוק עכשיו במיונים למודיעין ואני בטוחה שאני אהיה בדיכאון כמה ימים אם אני לא אתקבל, אבל אחרי הכל - כל דבר לטובה
בהצלחה!!!

שנוני

New member
../images/Emo45.gifיו תודה

אתה לא יודע איזו הרגשה טובה זה לדעת שאני לא היחיד זה ממש הוריד לי את הערכה העצמית אבל עודדת אותי מאוד תודה אחי... וברור שאני מצטער עבורך.

II AM 18

New member
יש לי משפט שבדיוק מתאים למיקרים

כאלה. "עדיף מאוחר מאשר לעולם לא" או שזה לא כל כך מתאים במיקרה שלך....

II AM 18

New member
ברוח טובה כן? דרך אגב גם אותי העיפו

במיונים למודיעין רק בשלב יותר מוקדם. לא נורא, יהיו לך עוד המון אפשרויות אחרות שתוכל לתרום בהם לא פחות ומי יודע אולי בסוף תהיה שמח מזה שלא קיבלו אותך למודיעין.

PCingAddict

New member
זה בסדר... גם אותי העיפו...

אבל את הזימון שלי קיבלתי עוד לפני הצו ככה שאני לא מודאג.. מן הסתם יזמנו אותי לדברים אחרים.. (לא קיבלתי עדיין כלום. אני קטן) בכל מקרה - "Take It Easy.."

למעלה