אני לא מאמין

adamfe

New member
אני לא מאמין../images/Emo7.gif

ביום ראשון יובל בנאי אצל יצפאן... חיכיתי ליום הזה הרבה מאוד זמן. אני מת ללכת אבל יש לי בדיקות בעשר וחצי בלילה אני עוד מעט מתחיל לבכות בגלל שאני לא יכול ללכת

ולי יש YES....

בעעע.. ממ אבל אני ימצא מישהו שיקליט לי.. מממ לזה שכתבת את ההודעה הראשונה ממ למה קשה להקליט?

סעממממממממק ../images/Emo168.gif

גם לי יש YES!!!!!!! אוףףףףףףףףףףף טוב אבל אני יקליט "שיקרתי שאמרתי שהכל כל כך נפלא, כי שום דבר בעצם לא היה נכון..."

לשלמונזה......./images/Emo168.gif

איזה בעעעעעעעעעעעעעעעעעסה זה אהההההההה???? חבל שלא שמו את יצפאן גם בYES אוףףףףףףףף!!!!!!! "שיקרתי שאמרתי שהכל כל כך נפלא, כי שום דבר בעצם לא היה נכון..."

N a V e

New member
יש לי תבל.........

וואי הוא בטח ישאל אותו על איחוד...... תארו לעצמכם הוא יודיע על איחוד בשידור חי!!!!!

שלמונזה

New member
ת´אמת ש...

אני לא הייתי מתרגשת כ"כ מההופעה הזו של יובל, ואני יסביר לכם למה... יצפאן לא יודע לראיין כל מה שמעניין אותו זה השטויות שלו, ובד"כ אין לו שאלות רציניות, וגם אם כן הוא לא ממש מקשיב לתשובות. יש לי הקלטה של יובל אצל יצפאן (שהיה בימי שישי) אחרי האלבום הראשון שלו ובקושי שאלה אחת היתה על האלבום. וחוץ מזה פעם קודמת שיובל היה אצל יצפאן כ"כ חיכיתי לזה ובאותו יום יצאתי אז הקלטתי, ומה היה? כ-ל-ו-ם-! יובל שר שיר אחד וזהו, אפילו לא ראיין אותו!!!! ובקיצור, לא להתלהב יותר מידי! אבל גם אני יחפש אם מישהו יכול להקליט לי....

MiToOsH

New member
מממ..... בפרומו... ../images/Emo104.gif

בפרומו "יצפאן" אומר שיובל בנאי יהיה וישיר שירים של משינה... אל תצפו למשהו גרנדיוזי.. (למרות שהשירים של משינה זה כבר משהו ענקקקקקקק, אבל בכל זאת לא בטוח שיהיה בכלל ראיון)

MiToOsH

New member
ואני אהיה בחו"ל.. ../images/Emo104.gif

ווווווואאאאאאאאההההההההה

ANIGO MONOTOYA

New member
אל דאגה... ../images/Emo135.gif (יו יש פה גלידה)

חבריה... לכן אני פה בשבילכם
אני יראה לי את "יצפאן" ויספר לכם -ה-כ-ל-... ואני דווקא שמח שהוא מתארח אצלו בתקווה שישאל אותו על האיחוד הקרב ובא...

sherennn

New member
אפשר ללכת לשם!!!

כמו שכשאביב גפן היה היו שם המוון מעריצים שלו! כן כן! חוץ מזה זה ממש מגניב!!!! ולי יש כבלים ואני אראה את יובל!!! איזה כיףףףףףףף! אני חייבת לראות את הפרומו של זה!!!!!! ייייייההההההההההההההה!!!!!!!!! יובל, יובל!!! לא משנה, אני יצורה....

אני לא יודעת אם להיות שמחה או עצובה

הבעייה היא לא שאני לא יכולה לראות הבעייה היא שאני איאלץ לראות! בוא נגדיר את זה ככה, אני לא מתה על יצפאן אם אני רואה את זה זה רק בשל סיבה אחת מיוחדת ביותר
אבנר! ולא שום סיבה אחרת ואני לא מבינה למה יובל הולך לשם בכלל... זה כל כך לא במקום... זה לא הקהל שלו בכלל...
אני ממש לא מבינה למה הוא הולך דווקא לשם ואם (הלוואי
) הוא יכריז שם על איחוד אני עוד יותר לא אבין אותו.
הלוואי שיהיה איחוד!
ניצן שמשתוקקת לראות את יובל (אבל לא ביצפאן!!!)

sherennn

New member
מה כל כך רע ביצפאן???

אולי זאת לא התוכנית הכיהכי אבללל היא לא כזאת נוראית.... גם הראיונות... אז הם לא כמו ביאיר לפיד.... אז מה? זה לפחות משהו... לפחות יובל מתראיין איפהשהו..... כמעט שלא רואים אותו פה... בכל מקרה, הוא ישיר משהו כמו שני שירים (כי ככה זה תמיד..) אבל אולי בגלל שאבנר שם הוא ישיר יותר... (סתם, לא משנה..) בקיצור אלו אולי לא הראיונות הכי עמוקים אבל הם מצחיקים.. ויוצאת מהם קצת אינפורמציה ודברים מעניינים! אז לפי דעתי.. לא צריך להתאכזב בגלל שזה יצפאן, כי הוא בסדר גמור! אני אראה את יובלללללל!

למעלה