אני לא מאמין.

אני לא מאמין. ../images/Emo4.gif

ואחרי שקיבלתי את תשומת לבכם, אפשר להתפנות לשרשור
ים ענקייייייייייייייייייי לכבוד
מארי
הכפרה שלנו!
תזכי למצוות, נשמה!
[מה קרה לי?..
] ו...אל תחצי ת'כביש באדום [מקבלים על זה קנס. לא צוחק :|], אל תרעישי בין שתיים לארבע, אל תדברי עם זרים, ואל תשכחי לקחת סוודר כשקר. מזל טוב.|סדיש|
סתם מוסיף שיר חמוד.
Nightwish- Dead boy's Poem Born from silence, silence full of it A perfect concert my best friend So much to live for, so much to die for If only my heart had a home Sing what you can't say Forget what you can't play Hasten to drown into beautiful eyes Walk within my poetry, this dying music - My loveletter to nobody Never sigh for better world It's already composed, played and told Every thought the music I write Everything a wish for the night Wrote for the eclipse, wrote for the virgin Died for the beauty the one in the garden Created a kingdom, reached for the wisdom Failed in becoming a god Never sigh... "If you read this line, remember not the hand that wrote it Remember only the verse, songmaker's cry the one without tears For I've given this its strength and it has become my only strength. Comforting home, mother's lap, chance for immortality where being wanted became a thrill I never knew The sweet piano writing down my life" "Teach me passion for I fear it's gone Show me love, hold the lorn So much more I wanted to give to the ones who love me I'm sorry Time will tell (this bitter farewell) I live no more to shame nor me nor you And you... I wish I didn't feel for you anymore..." A lonely soul An ocean soul​

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif אווווי.

אתה חמווד.
נראה לי שכבר הצפתי אותך עם זה באיציק.
אניוואי, עכשיו, אני רשמית בת 15. טו דו דווום! לא מתה על היומולדת.. אבל 15 זה גיל יפה, למרות שהוא לא זוגי. |פרנואידית| נאמ.
תודה. המון תודה.
נאמ. ואם תהיתם, במקרה, לאן נעלמתי..
האקספלורר שלי עושה את דרכו למוות. איכס. אבל.. אני אחזור מתישהו. ואגב, מישהו מבין פה במחשבימ?
מה עושים כשהפלאש באקספלורר לא זז כמו שצריך.. אלא עושה מסכים לבנים כאלה? ניסיתי הכל. באמת. :| בעע.

icודליה

New member
../images/Emo110.gifאויש בובע

מזל"טטטטטטט וחסר לך אם אני לא רואה אותך מספיק אונליין. המונהמון אושר ועושר, כושר ויושר. סורי שאני לא משקיעה יותר מידי... קחי תמונה קצת חמודה..בלע

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifמארייייייי../images/Emo65.gif

את יודעת מה
אני לא אתן לך מתנה. למה אני לא אתן לך מתנה
כי היא מכוערת במיוחד פה בתפוז
אבל אני אאחל לך מלאאאאאאאאאאא מזלטובים, ושתזכי לשנה הבאה (אתם קולטים שרק בארץ שלנו שרים את זה, כן
"שתזכי לשנה הבאה.." ברר.. מצמרר
) כי שנה הבאה Sweet Sixteen.. ווה ווה
בנתיים את בת 15 וזה גיל מא זה שווה.. עוד חמש שנים ואת בת 20
יאאאא
ולפני חמש שנים היית בת 10
אז את באמצעעעעעעעעעע
את גדולה ב10 שנים מכל מי שבן חמש
ננה בננה לו
אז הלוואי שהשנים שלך בבצפר יגמרו ומ-ה-ר, כדי שהבצפר לא יציק לך יותר כי לא מגיע לך כי את כזו מותק, לאכולך כמו המבורגר
והלוואי שיהיה לך בעל מסההה כוסון, וילדים מסההה חמודים ולא מפריענים (שסותמים ת'פה כשאומרים להם
) ובית יפהההה יפההההה וחיים מסההה טובים
הלוואי שתהיי.. אממ.. מה שאת רוצה להיות, ושכולם יסתכלו עליך ויגידו: "מארי המושלמתתתתתתתת
אני אוצה להיות כמוההה
" אה, שכחתי שכבר אומרים לך את זה. נו, אז מה אפשר לאחל לילדה שכבר יש לה הככלללל
אוהבתותך, נעה (אה, ואודליה לא היחידה עם התמונה החמודע, גם לי יש
מגניבה שכמותיייי
)

בֶל

New member
../images/Emo49.gif מאריייייי../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif../images/Emo113.gif

שיתגשמו כל המשאלות שלך ושתצליחי בכל מה שתעשי
אוהבת אותך
אלכס

XXX HEART

New member
../images/Emo41.gifמאאאאאאארי../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

מארי יפיפיה
גאד,את בת 15
אני לא ככ טובה בלברך אנשים אבל בשבילך הכל:
אזזזזזזזז: שתהיי תמיד שמחחחחחחחחחחחה
שכל הזמן מעריצים יביאו לך פרחיםם..(כאילו,שימשיכו..)
שתקבלי פול מתנות
ותפוצצי פול בלונים
שתמשיכי להיות מהממת
ושיום אחד יגיע גם הנסיך שלך
שתמשיכי להיות כוכבת
ושתמיד תשירי
שתאכלי הרבה
ושלא תשכחי שאת בעצם גם קצת ילדה עדיין
שתמיד תהיי מקסימה
(מה האייק הזה קשור פה
) ושתמשיכי להיות ילדה פצצה
לאב יו