אני לא מאמין!!!!

אני לא מאמין!!!!../images/Emo2.gif

סוף סוף נפתח שוב הפורום אני נלחם חודשים עם תפוז שיפתחו אותו שוב!! מזל טוב לפורום החדש שלנו
דרך אגב אתם יודעים למה הסדרה של אקסמן לא משודרת יותר בערוץ 6

ortalosh

New member
או מיי גאאאאאאאאאאאאאאדד!!!!!!!!

סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאאאאאאאאאאאאאיייייייי!!!!!!!1 איזו שמחה!!!!*קופצת על המושב כמו משוגעת* סוף כל סוף פתחו את הפורום שוב!!!

בשביל להתחיל לרענן את הפורום...

סקר חדש
מה היתה רוצה שיהיה בפורום?: א)פיקים. ב)יותר קישורים, תמונות וכתבתות. ג) הרבה דיונים. ד) הרבה משחקים. ה)אחר (אפשר לפרט בפורום!)

shlomitosh

New member
פרינס יא ---------- בגללך סגרו את

הפורום!!!!!! כמה אני וניר רבנו עם תפוז??????? הרבה!!!!!!!!!! רצינו שיתפתחו את הפורום הזה ישבנו להם על הווריד!!!!!!
אהבתי את החתימה החדשה שלך!!!! וואלה עכשיו שאני הולכת לרשום פה הרבה בפורום צריך לשנות את הפרטים.. יותר נכון לעדכן.. יאאאאאאאאא כמה טוב לחזור לפה!!!!!!!!!!!! אח פורום (שהיה יכול להיות) שלי!!!!! יאאאאאא אני מזה מתרגשת.. אגב.. כמה שאני וניר רצינו להיות מנהלים כדי לפתוח את הפורום.. מנהל חדש (ויקר) מי אתה? תסביר על עצמך! לא מכירים אותך.. תכיר לנו אותך.. (ואיך הצלחת להיות מנהל??) נעשה שירשור פרטים וכל אחד יכתוב מה שהוא אוהב לעשות וכו אני יפתח עוד הודעה..

shlomitosh

New member
למה שקט?? תפוז אמרו לי

שאתה ביקשת לסגור את הפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב אין לי כוח לריב איתך.. אז תחשוב מה שאתה רוצה.. כולם יודעים את האמת.. ואל תגיד לי שקט.. זה לא יפה אני לא אמרתי לך כלום אני רק עשיתי לך ----------!

פייפווש

New member
שלמה שלי../images/Emo70.gif

כמה התגעגעתי אליך (גם אליך מאיה חומני קטן שלי.. המבין יבין). מה נעשה עכשיו שלומית שאין לנו יותר על מה לריב עם תפוז?! אכן קשה מאוד ... קשה מאוד...

shlomitosh

New member
שלמה? טו.........ב ניר...

מה נעשה עכשיו באמת.. אף אחד מאיתנו לא מנהל.. אלכס מנהל.. אגוזי.. טוב נראה כבר..

פייפווש

New member
אני יודע../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif../images/Emo110.gif

נשתלט על הפורום
נ.ב אגוזי אני יכול לקרוא לך אגזוזי?

למעלה