אני לא לומדת מחר!!!!!

go golan go

New member
אני לא לומדת מחר!!!!!

טוב, סתם רציתי להשוויץ שאני לא לומדת מחר, כי יש ביום חמישי בגרות באנגלית,והדבר יחיד שמדאיג אותי זה שאני עלולה לשכוח את הווקמן והמילונית בבית (במתכונת שכחתי.... שכל!), ואני בבית כל היום מכחה לאח שלי הגדול שחוזר מארה"ב הברית....(קשת רוצה תמונה?) טוב, אז זהו. ערב זך לכולם :)

THE sky angel

New member
בהצלחה.. :)

זה ההזדמנות לומר שקיבלתי 89 במבחן היום באנגלית!! (חיכיתי לרגע להשוויץ!!) וזה עוד אחרי שהייתי על סף ירידה..!! וכל הקטע של השמיעה היה אצלי מעולה כאילו הכל נכון... אז זה אומר שאת הבגגרות שלי השנה אני מצליחה ו-ב-ג-ד-ו-ל. אממ למה את עושה עכשיו? נכשלת בקודמת??

go golan go

New member
בשם כל החס וחלילות! לא!

כל השכבה שלנו עושה השנה חורף... ככה זה אצלנו- עושים אנגלית בי"ב (בערך עם כל שאר הבגרויות....בקושי עשיתי בגרויות... הרוב הגדול השנה... כיף!)

go golan go

New member
מתעניינים...

טוב, הגעתי למקסנה שההודעה שלי דיי מיותרת
, אז אני מנצלת אותה..... מי בא למתעניינים???? מי שלא בא רקוב!!!!

קשתונה

New member
פרטים פרטים פרטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סמינר מתעניינים- הזמן:שישישבת 30-31 בינואר (עוד שבועיים ויומיים!!!!!!!!!!!!) השעה: 17.00 אחר הצהריים...עד...17.00 אחר הצהריים!!! (אוף 24 שעות זה מעט) המקום: איפה אם לא גבעת חביבה....(אולם גולן רדוף רוחות לא שמעתם את זה ממני) וכל זה אומר...שביום הזה...ובשעה הזאת... חדר 5 פרוייקט וואי מתאחדים!!!!!!!!!!! יאללה בלאגן:)))))) אגב אני באה:)

קשתונה

New member
פרטים פרטים פרטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סמינר מתעניינים- הזמן:שישישבת 30-31 בינואר (עוד שבועיים ויומיים!!!!!!!!!!!!) השעה: 17.00 אחר הצהריים...עד...17.00 אחר הצהריים!!! (אוף 24 שעות זה מעט) המקום: איפה אם לא גבעת חביבה....(אולם גולן רדוף רוחות לא שמעתם את זה ממני) וכל זה אומר...שביום הזה...ובשעה הזאת... חדר 5 פרוייקט וואי מתאחדים!!!!!!!!!!! יאללה בלאגן:)))))) אגב אני באה:)

S a l i t

New member
אני פוווווווווול שם

אני באה אבל רק בשביל גל
למי אכפת מהגרעין..

RMXXX

New member
../images/Emo25.gif

חסר לך שאת לא באה אלי יום לפני! וזה בגבעת חביבה, לנו זה עולה 90 שקל...

שקסי

New member
בטח שאני שם- איך לא??

שבועיים רצוףך בגבעת חביבה... שבועיים רצוף לראות את רועי... שבועיים רצוף דברים של התנועה... שבועיים רצוף של שיכרון חושים מטורף... עלללללללללללללללללללללק!

go golan go

New member
למה יש לך בעיה????

יש לי את כל הבגרות על קלטת...וזה כולל את הקטע שכולם שומעים ברדיו.. אני יכולה לשמוע אותו כמה פעמים שאני רוצה!!!!!

go golan go

New member
למה יש לך בעיה????

יש לי את כל הבגרות על קלטת...וזה כולל את הקטע שכולם שומעים ברדיו.. אני יכולה לשמוע אותו כמה פעמים שאני רוצה!!!!!

למעלה