אני לא יכול יותר!!!!!!!!!!!!

אני לא יכול יותר!!!!!!!!!!!!

אני פשוט שונא את החיים כואב לי להמשיך לחיות!!! אני לא יכול יותר עם הסכרת הזאת! והמצב בבית לא עוזר... אלא רק מחמיר את המצב של הסכרת! אני רוצה להפסיק את הכאב...

10shosh

New member
הי הי הי למה ככה ?

החיים לא כול-כך נוראיים וסוכרת בעני היא מצב ולא מחלה ! נכון צריך להקפיד על מה אוכלים אבל גם אנשים רגילים צריכים. וכן צריך להזריק או להתחבר למשאבה ולמדוד סוכר אבל לא צריך להגזים הכאב (לפחות הפיסי
) לא כול-כך גדול. יש דברים ומצבים יותר גרועים בחיים מזה: נכויות שונות וזוועות אחרות שגם איתם יש אנשים שחיים מצוין זה די עיניין של יחס לחיים
. צריך לנסות להסתכל על הדברים בצורה טיפה יותר חיובית
. לגבי המצב בבית אני לא מכירה את הפרטים אבל נראה לי שאתה צריך למצוא מישהו ולדבר איתו/איתה על ה-כ-ל !!!!!

התעודד

איזון הסוכר בדם לחולי סוכרת מצריך מעקב יום יומי שעתי שעתי. אין רגע מבלי לחשוב כמה סוכר יש. בנוסף יש את הכאב של ההזרקה. אני ממליץ על משאבה בגלל שזה מפשט את הטיפול ואת אורח החיים. ממליץ לך להסתכל על הצד השני של המטבע. ידידה שלי חולת סוכרת זמן רב אמרה לי שלפני שנים היא היתה מזריקה 2 פעמים ביום עם מזרק רגיל = מחט ארוכה והכאב היה נורא ואיו היום היא על משאבה. שים לב לשינויים, לפיתוחים הרפואים. בעוד זמן קצר מאד יכנס לשוק סנסור שיקרא את רמות הסוכר באופן שוטף כל היום. לאחר מכן יצא לשוק לבלב מלאכות שימדוד את רמות הסוכר ויזליף את האינסולין ישירות לדם. יש גם את קבוצת אדמונטון הבודקת השתלות של תאי ביטא בכבד, ויש ניסויים רבים שיצאו בעתיד הלא רחוק לדי מימוש רפואי להקלת המחלה ואולי להדברתה! כל מה שיש לך לעשות כרגע זה להחזיק מעמד ככל הנדרש עד לרגע שהפתרון יגיע והוא יגיע מהר ממה שאתה מאמין...

סיפור של עוזי 61 שנים עם סוכרת 1

לא הספקתי לסיים את תגובתי ונתקלתי בקישור באתר מתוקים לסיפור של עוזי בן 85 שחי כבר 61 שנים עם סוכרת נעורים. בתחילת דרכו הוא התאזן על זריקה יומית אחת והיום הוא על משאבה. עוזי טייל בעולם רבות ואחת הדרכים האהובות עליו היא באמצעות קראוון. קרא את המאמר (אפילו שהוא באנגלית) ואני מקוה שתתעודד. עוד כדי לך לפנות לאתר מתוקים בשאלות.

למעלה