האמת היא...
האמת היא שכרגע אולי את מרגישה הכי בודדה בעולם... אבל במקום להתייסר על כך למה שלא תנסי לפתוח את עצמך לדברים חדשים ותנסי ללמוד מהתקופה הזאת כמה שיותר, למה שלא תלמדי על עצמך יותר, מי היא אנאבל ? מה היא אוהבת לעשות ? מה הכישורים שלה ? מה היכולות שלה ? מה הכישרון שלה ? עד לפני שנתיים גם אני הייתי בתקופה מאוד בודדה בחיים שלי והאפלה עטפה אותי, ושאלות כמו "מי אני ?" עלו על הפרק, ואז כשהתחלתי באמת להתעמק במי אני, הבנתי שאני כועס על עצמי ועל טעויות שעשיתי בעבר, ובגלל שלא שיחררתי את המשקעים האלה נעשיתי "כבד יותר" מבחינה מנטאלית. ורק כשסלחתי לעצמי ושיחררתי את העבר נפתחה בפני הדרך ופתאום הדברים נראו אחרת. אנאבל, החיים יפים, העולם יפה, אנחנו נוטים לחסום את עצמינו לאמת הפנימית שלנו כי לפעמים האמת כואבת, אבל כאשר אנו מקבלים אותה ומחבקים אותה אלינו, אין איש בעולם הזה ואין כוח בעולם הזה שיוכל להפיל אותנו. האמת משחררת אנאבל... למה את מאמינה שאת לבד? כי אין מסביבך אנשים ? זו רק אשליה, אולי את צריכה למצוא את האנשים שכן רוצים בחברתך...? כי הם שם מחכים לך... מה שברצוני לומר... שוב... את לא לבד. תנסי לעשות אולי מדיטציה, או אולי תצאי יותר אל השמש ותני לה לחמם אותך, אולי את צריכה לאהוב את עצמך יותר, כי ברגע שאת באמת תקבלי את עצמך ואת מי שאת הדברים יעברו לך יותר בקלות, כי מי יכול לומר לך את האמת על עצמך חוץ ממך ? מהי האמת שלך אנאבל ? הכוח נמצא בידיים שלך ושלך בלבד, תשלטי בחייך, תעזרי את האומץ ותלמדי לחיות את החיים בכל נשימה. בכבוד ואחווה דובי לנגברג