אני לא יכולה יותר.

Sinner Girl

New member
אני לא יכולה יותר.

תפסיקו עם זה.פשוט תפסיקו.זה לא לרמתכם וזה לא לרמתם וככה אתם לא מסיימים עם זה.זה פשוט אידיוטי.פשוט תפסיקו.אם מישהו ממשיך-אל תענו.אל תגררו את זה ליותר גרוע. פעם התחילו איתי ריב,ואני המשכתי ועניתי כמו ילדה קטנה ומפגרת וזה לא היה טוב-אבל איכשהו בזכותו הכרתי את הדר-קלמנטינה שלי,ומי יודע,אולי בסוף ייצא לכם משהו מהריב,ותהיו חברים טובים בסוף.מה שלא יהיה אל תגיעו לרמה של לפגוע אחד בשני,בייחוד אם הייתם קרובים,וגם אם לא.הריבים האלו לא ייקדמו אתכם לשום מקום,ההפך. אם לדורינו'ש יש בעיה עם משהו-היא תמיד יכולה למחוק,מי אתם שתגידו לה שמשהו לא בסדר.ואם מישהו עושה משהו שלא מצא חן בעינייכם,מעצבן אותכם,תגידו לו במסרים,אל תרשמו לו מול כל הפורום,כי זה ממש לא נחמד. תסקלו אותי,תגידו מה שאתם רוצים-אבל אני נייטרלית. כל מה שאני רוצה שלא תריבו,או שלא סתם תרדו לרמה של אחרים. הפורום הזה לא נועד לזה. אם יש לכם משהו להגיד-תגידו עכשיו או ניצרו את זה לנצח. אם אתם רוצים להתנצל או משהו-תגידו עכשיו או ניצרו את זה לנצח. אם אתם רוצים לפתוח דף חדש-תגידו
. שיהיה לך יום טוב,ונצלו את סוף החופש[
]עד כמה שאתה יכולים
.
דורין,את מוזמנת לשרשר את זה לשירשור של "ריבים בפורום" שפתחת,אבל קודם אני רוצה שכולם ייראו את זה,בסדר?

מזה?!

אני לא פה כמה ימים וכבר רבים עלי?
דריי את כל כך צודקת!!! באמת אנשים תהיו קצת יותר בוגרים תבקשו סליחה ותפתחו דף חדש.. תראו אני ודר רבנו פה לפני כמה זמן והשלמנו ויצא מזה רק טוב עכשיו אנחנו חברות טובות ודרי מרגריטה שלי אני אוהבתותך המון!!! אנשים נכנסים לפורום כדי לדבר על הסדרה והכי חשוב להנות ולהתחבר עם אנשים חדשים. וחבל שזה נהרס =/ אז קדימה תוכיחו שאתם בוגרים ויאללה סולחה

Sinner Girl

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

למעלה