אני לא יודע

duditac1

New member
אני לא יודע

אם זה המקום לשאול..אבל יש לי ווינמפ ישן על המחשב והוא סבבה בשבילי אבל הייתי רוצה להחליף האם נגן ה-5 Winamp הוא טוב? הוא לא כבד על המחשב? האם כדאי לי להוריד אותו?

GoatGuy

New member
תלוי איזה מחשב יש לך. (+נצל"ש)

אני משתמש באייטונז וחושב שהיא מדהימה (גם על הפיכסי וגם על המאק) בכל אופן - בקרוב יגיע האייפוד פוטו החדש שלי, ורציתי לשאול - אחרי שאתקין את העברית, יש מצב שאוכל לשים עליו את כל ספר הכתובות שלי (לגמרי בעברית) ושהוא יהיה קריא?

duditac1

New member
בקשר לשאלתך אני

ממש לא מבין בזה.. ובקשר לשאלה שלי יש לי מחשב מצוין חדש.. אז מה אתם אומרים..כדאי לי להתקין את ה- Winamp 5 ?

duditac1

New member
לא כלכך

אכפת לי מעברית.. התוכנה הזאת מסובכת? היא לא כבדה? זה מה שחשוב לי לדעת

GoatGuy

New member
לא מסובכת ולא כבדה

ותנסה את האייטונז, היא מפתיעה לטובה. (תן לי כמה ימים ניסיון ותתאהב)

JustThomas

New member
הווינמפ לא כבד על המחשב,

בטח פחות מהאייטונז. עצה - אל תשתמש בדקינים החדשים של גרסה 5. למרות שאני "משתמש כבד" של ווינמפ, הורדתי את גרסת הלייט, היא יותר "קלה" לעבודה.

duditac1

New member
שמע

הלכתי לאתר של ווינמפ.. לחצתי על הורדה של ווינמפ 5 וז לחצתי על ליט ובעצם ירדה לי אותה התוכנה שהיתה לי מלפני זה הישנה.. מה הבעיה פה?

LinkTree

New member
אין בעיה

WINAMP5 מגיע ככה - כלומר אתה יכול (במיוחד למערכות ישנות) להריץ אותו בגרסה קלה ואז הוא נראה כמו גרסה 2 (למרות שיש לו יכולות משופרות מתחת למכסה מנןע) ואתה יכול גם להחליף לו את המראה ליותר עדכני אבל אז הוא גם שותה יותר זיכרון. שחק קצת עם ההגדרות (במיוחד לך ל SKIN שם תראה הבדל ויזואלי)

AGENT SHESH

New member
טוב, טוב מאוד.

ולא כבד בכלל שלא כמו גירסא 3 שהכבידה על המחשב באופן רצחני. אז כן, כדאי להוריד.

duditac1

New member
האם

כדאי לי להוריד את הגירסה המלאה או הלייט? בכל מקרה אני גם רוצה גירסה חינמית..

AGENT SHESH

New member
המלאה.

ההפרש בינה לבין הלייט מבחינת הכובד אינו מורגש, אם בכלל קיים כזה..

למעלה