אני לא יודע

אני לא יודע

מה לכם עושים שירים משנות ה 70 בדרך כלל להקות צבאיות אבל ממש ברגע זה אני שומע את רבקה זוהר ולפניה את להקת הנ"חל ואני שוב ממש ממש שם במדבר הלוהט יכול לחוש את ריח החול הספוג את ריח המלחמה שלא מרפה ולמלחמה יש ריח למי שלא יודע פעם אמרו לי הריח מאוד דומה לחשיש לציין שלא התנסיתי בחשיש או בעשב אחר למרות שבאמת הייתי רוצה אז הריח הוא מתוק מלווה בריח עשן ובשר חרוך רוצים עוד לא חבל לקלקל לכם את ארוחת השבת שבת שלום ואיך היינו אנחנו אומרים שם שלום שבת

שני 4

New member
לאיש הגשם, לא קילקלת את ארוחת

השבת. מישום שאני שמחה שאתה כותב,שאתה משתף אותנו במחשבותיך,וכך (אולי) זה עושה לך טוב שבת שלום

והאמת שני

זה באמת עושה לי טוב בניגוד לכל בעלי התארים שלא מחזיק בהם כלום שחושבים שצריך לשכוח כמה טוב להזכר בחברים שהיו ואינם כמה טוב לשמוע את צחוקם המהדהד באוזני ולפעמים את קריאתם לעזרא ולא תמיד היה אפשר לפעמים קשה לחשוב שכאילו יכולת ולא עשית הכול על מנת לעזור לנסות אולי אולי לא עשית מספיק אבל זו שוב מלחמה ביני לביני ולפעמים ביני מנצח אולי פעם אשתף אתכם הרבה יותר במקרה שהיה היום פשוט אני חושב מהבטן ואיני רוצה לפגוע באיש אז שוב שבת שלום

שני 4

New member
שתהיי לך שבת שלום,ועצה ממני- תעשה

רק מה שטוב לך. אם טוב לך לכתוב,ולשחזר את מה שעברת,כתוב אני והחברים נשמח להקשיב אנחנו פה אחים! כל אחד בשביל השני....

amore

New member
שבת שלום לאיש הגשם ולשירי מלחמה

לו ידעו שירי מלחמה / א.ב. הלום קרב לו ידעו שירי מלחמה, את עוצמת הכח בהן גלומה. לו ידעו שירי מלחמה, את עוצמת הכאב בהן ספוגה. לו ידעו שירי מלחמות, את הרגש והרטט בהן למצות. לו ידעו שירי מלחמה, מה רב היגון והעצב בימי הקרבה. לו ידעו שירי מלחמה , את גודל הפחד בעת רגיעה. לו ידעו שירי מלחמה, לראות ולגעת בנפש כואבה. לו ידעו שירי מלחמה, לחוש את המלח מעיני שדמעה. לו ידעו שירי מלחמה, לשמוע את ליבי הבוכה בהמיה. כי אז, כן אז, נוכל לראות נוכל לשמוע, את אותם שירי מלחמה, חוזרים אלינו כתפילה. 07/10/99

א.ב יקר

שוב אני מתפעל ממיולתיך ומי כמוך יודע מה היה שם כי אפשר כאן להגיד ששנינו מאותו הכפר אומנם לי כבר אין בלורית אבל מי כמוך מבין ותודה על השיר ששוב מוצא את מקומו ביום לא קל תודה לך חבר יקר

למעלה