אני לא יודע מה אתכם

Indiman1

New member
אני לא יודע מה אתכם

אבל כבר ארבעה ימים שלא יצא לי לראות היפים והאמיצים, וגם לא ביקשתי שיקליטו לי (כמו שאני עושה בדר"כ). שמתי לב שזה פשוט לא מזיז לי... ראיתי במקרה היום רק את החלק שלפני הפתיח והבנתי ששום דבר לא השתנה מהשבוע שעבר. בחודש האחרון הסדרה הדרדרה לשפל... שלא היה מזמן. זה רק אני ?

Shiri from the block

Active member
אני לא יודעת מה איתך אבל...כל עוד יש ברוק- יש אותי ../images/Emo6.gif בכל אופן, כבר החבר'ה שקוראים ספויילרים אמרו לכם שזה יהיה חודש יבש, ושעוד מעט תיהיה עלילה טובה, אז סבלנות../images/Emo3.gif

S c a r l e t t

New member
אני לא יודעת מה איתך

אבל הסבלנות שלי כבר עומדת להיגמר ;) אני כבר מדקלמת את הטקסטים שלהם מתוך שינה אחרי כל המיחזור הזה

Shiri from the block

Active member
חחח אני מאמינה שאם היו מראים את טיילור בכל סצינה היית יותר סבלנית, לכן לי זה לא מפריע../images/Emo9.gif כל עוד יש לי את ברוק להסתכל עליה הכל טוב../images/Emo9.gif

Indiman1

New member
למה לערב את טיילור ?

זה בכלל לא קשור לטיילור או לכל דמות אחרת... למה צריכים להתמקד רק בעלילה אחת ??? בסדר שזו תהיה העלילה המרכזית, אבל יש עוד דמויות בסדרה, יש עוד עלילות. למה רק אחת ?? התסריטאים פשוט ממאיסים עלי את הסדרה - הם מורחים את העלילה הנוכחית ומראים רק אותה (שגם ככה היא לא כזו מעניינת..) וזה נמרח כמו מסטיק אחד ארוך מאוד!!!!! הביאו את סטפני כדי ששתתערב, אז בהתחלה היה נחמד. סוף סוף יש מישהו חדש שנכנס לתמונה, אבל גם אותה הם המאיסו כי גם היא חוזרת על עצמה כבר שבוע שלם (ככה הבנתי..) . די,מספיק! מורחים ומורחים ומורחים וממאיסים וממאיסים וממאיסים בדיוק כמו שאני עושה עכשיו!!!!!!!!!!!! מ-ע-צ-ב-ן!!!! נמאס נמאס נמאס !! היפים והאמיצים, נמאסתם!

Shiri from the block

Active member
../images/Emo12.gif לנשוף, לשאוף... חח נרגעת? נכון שזה חוזר על עצמו, אבל כנראה לי זה לא מפריע כמו שלכם זה כן../images/Emo3.gif

S c a r l e t t

New member
אפילו אמא שלי

שמתה על ברוק ומצדיקה כל דבר שהיא עושה, אומרת שזה עבר כל גבול ואפילו לה כבר נמצאס

sashkashurik

New member
זה לא רק אתה!

היום ראיתי פרק וזה היה כל-כך צפוי וכל-כך לא מעניין ששמחתי שזה נגמר! לא יודעת אם אחזור לזה מחר. אולי אחרי קריסמס הדברים ישתפרו קצת, בינתיים זה סתם לא מעניין.

Guy K

New member
גם לי משעמם!!! ../images/Emo58.gif

הפרקים של ארה"ב כל כך משעממים. אם לא פלישיה, בכלל לא הייתי טורח לראות. ברידג'ט וניק ממש מעצבנים אותי. בפרקים שבהם ברידג'ט התרוצצה בבית ובכתה על.. הסיבה השבועית שלה לבכי (
), הרגשתי שניק ממש פדופיל כי היא נראתה לי כמו ילדה בת חמש. לא מבין מה יש לניק לעשות עם תינוקת כמוה. הוא צריך אישה אמיתית שלא נבהלת משטויות כאלו (לאו דווקא ברוק אגב, גם פלישיה תתאים). חוץ מזה היו עוד כל מני דברים תמוהים. פלישיה אומרת לברידג'ט: "חשבתי הרבה לפני שהצעתי לך לטפל בתינוק שלי אחרי שאמות." על מה את מדברת? בכלל לא ידעת שהיא נשואה לניק. מה היית עושה אם ניק היה נשוי לברוק? או טיילור? או שילה? סביר להניח שאותו הדבר. ברידג'ט: "את אחותי". הלו!! אף פעם לא נפגשתן! ברוק לניק: "להכניס את דומיניק הביתה יכול לסכן את הנישואין שלך ושל ברידג'ט". איזה עוד הצעות יש לך? אמא של הילד מתה. איפה הוא יגור אם לא עם אבא שלו? שבוע תמוה, משעמם, ומייאש. אם לא יקרה משהו מעניין במהירות, אני עומד עם שלט (לא רחוק, מחאה) מול הבית של בראדלי

למעלה