אני לא יודע מה אני..

HUhybrid

New member
אני לא יודע מה אני..

אבל מבחינתי- האמת האבסולוטית שלי כרגע היא שאני גלגול של בנדיקטוס. ואני לכן גם מאוד קיצוני בהכל... (פרט לעניינים שליליים, מבחינתי, כמו פנאטיות דתית וכו'). אתם מוזמנים להגיב, או סתם לבהות במסך לשבריר שנייה ולהמשיך בעיסוקיכם. יומטוב, גיל.

שמירה

New member
לגיל

אתה מוזמן לכתוב עוד על האמת, אשמח לחפש אותה איתך. כנראה שבפורום הזה אין כל כך מתעניינים, אז אולי אתה?

HUhybrid

New member
המממ..בואי אספר לך חלום שחלמתי

החלום הזה לפני כ-3 חודשים וחצי. אתעניין לשמוע מה את חושבת לגביו. אני חלמתי שאני נכנס לבית עתיק, עשוי ברובו מעץ. עליתי לקומה אחת, ושמה התיישבתי בחדר קטן מאוד ליד שולחן, מעץ כמדומני, ו-3 דמויות נכנסו אל תוך החדר. הדמויות ריחפו באויר, גבר ו- 2 נשים. היה לשם שיער בצבע בלונדי, לנשים- שיער ארוך מאוד וחלק. הם לבשו בגדים שחורים, או שהיו אלה גלימות. הם הגישו לי ספר עבה, עם כריכה אדומה-חומה, כפי שזכרוני מודיע לי, וכנראה מעור. פתחתי את הספר, והם החלו למסור לי מידע רב שאותו התחלתי לרשום בספר. יותר מכך אני לא זוכר. אני לא זוכר בפירוט מה היה כל המידע הזה, אבל כשסיימתי, וכשהדמויות עזבו את החדר, התעוררתי מהשינה.

שמירה

New member
חלומות שווא ידברו

כמו שכתבתי למישהי מפורום של חלומות. אומרים שחלום הוא בעצם מנגנון הניקוי של המוח ממחשבות לא רצויות שהיו לנו במשך היום. ניקוי זה בדומה לניקוי הגוף מרעלים, הינו רצוי מאחר שיש לנו מקום למחרת לחשוב בצורה צלולה יותר. מה אנו חולמים? את מה שחשבנו ביום, את הרהורינו הנסתרים ביותר. גם לי היו כל מיני חלומות, כמו לך וכמו לכל אחד. אתה בוודאי חולם (בהקיץ) למצוא איזה מידע משמעותי, איזה מסר לעולם, ועל זה אתה גם חולם בלילה. זהו. מקווה שלא אכזבתי אותך. אני מאוד מציאותית ולכן מסתכלת כך על הדברים. בכל אופן, מה שאני באמת רוצה ומחפשת זה את האמת האחת והיחידה, אמת אבסולוטית. אולי יש לך רעיון?

HUhybrid

New member
לא ולא.

את החלום הזה חלמתי בטרם בכלל ידעתי משהו הסטורי על כך. דווקא בגלל החלום התחלתי לחקור ולנסות לחפש הקשרים לפרטים שבחלום (מה שהובילני לחברות חשאיות רבות ושונות שנוסדו באירופה במרוצת המאות). אני זוכר עד עתה את החלום הזה, וזאת ראייה מספיק חדה לכך שהוא מסר חשוב למודעות הפנימית שלי, הקשור בהתנסות כלשהי מהעבר. אולי *לך* יש רעיון?
גיל.

שמירה

New member
אז מה היא ההסטוריה?

ספר לי קצת יותר בפירוט על ה"חברות החשאיות והשונות שנוסדו באירופה במרוצת המאות" ואז אולי יהיה לי רעיון. בעלת החלומות

HUhybrid היי

כשאנו מגיעים לעולם הפיזי, אנו בדרך כלל שוכחים את חיינו הקודמים. הסיבה לכך הינה כי עלינו להתרכז בחיינו הנוכחיים בכדי להתנסות במה שבחרנו להתנסות בחיים הנוכחים. לעיתים, נפרש הוילון וזיכרונות מגילגול קודם או מגילגולים קודמים מגיעים אלינו. הם מגיעים אלינו בכל מיני צורות. בחלומות (בדרך כלל), בהארות, בידיעה פנימית ועוד. אנו חיים במימד הפיזי שהינו מימד של חלל וזמן. יש התחלה, אמצע וסוף. לגבי הנשמה, היא אינה מוגבלת במימד הנוכחי של זמן-חלל. החיים שהיו והינם ויהיו, קיימים אצל הנשמה בעת ובעונה. זו הסיבה שלעיתים אנו זוכרים חיים קודמים ולעיתים אנו "זוכרים" חיים עתידיים. וכמו שבעולם אין מקריות, כך אין מקריות לזיכרון מסויים שמציף אותנו. משמעות הזיכרון המסויים הינה, לחבר אותנו למציאויות המקבילות בכדי להבין את הדברים אותם אנו אמורים לחוות, במסגרת החוויות שיצרנו לעצמנו בעולם הנוכחי. ועכשיו, לחלומך: הזיכרון שהציף אותך, הביא לך משמעויות חדשות לחייך וחוויות חדשות. עצם העובדה שחקרת והגעת לחברות חשאיות רבות שנוסדו באירופה, בעקבות החלום, יתרום לך להבין את עצמך בקשר למשימות שבחרת לעשות ולחוות בחיים אלו. יתרום לך להכיר את עצמך בצורה מודעת ביותר.

שששלום

New member
לעשות סתם דברים

ככה סתם בלי סיבה. אחלה התחלה. בלי מחשבות שאלות תהיות וכאלה. פעילות גופנית נמרצת שתגרום לשכל להפסיק לעבוד שעות נוספות. (זה גורם לנשירה

misty10x

New member
היובריד, אם אתה צריך עזרה...

אפשר לפנות אליי, אל תיבת המסרים שלי, אשמח לענות. גם אני סבלתי הרבה שנים מזכרונות של גילגולים שרדפו אותי. אור ואהבה אורלי

HUhybrid

New member
תודה, אורלי ../images/Emo13.gif

כל רגע אני שולח לך מסר.. בדקי.. לילה נעים וחמים לך ולכולנו,
גיל.

למעלה