אני לא יודע איך

BLINKI BILL

New member
אני לא יודע איך

עוד לא הגיבו כאן, (הכל מכור), על מה שבביקין אמר היום בעיתון כי אותי זה ממש הרגיז. אני לא מבין למה להשמיץ את הספורטאים הישראלים שמנסים לעשות תוצאות, (בלי חומרים אסורים), ולהגיד שאין לאף אחד סיכויי ובגלל שיש רק אותו את אירנה ואברבוך אז צריך לשלוח אותו גם לאתונה אין בעיה אבל שכל אחד מהם יעבור עד אתונה כל חודש בדיקת סמים ואם הכל יהיה תקין, (משהו שאני לא בטוח בו כלל), אז נהדר, אבל בתור ספורטאי שנתפס כבר למה לא פשוט לסתום את הפה לעבוד בשקט כמו ששאר חבריו מחבר העמים עושים ואם הוא יעשה את המינימום כמו כל יהודי טוב אז הוא יסע. חוץ מזה שהפליטות פה האלה לאחרונה מתחילות להרגיז אותי אז אולי הגיע הזמן שמישהו יסתום להם את הפה.

nitsansh

New member
מה הוא אמר???

בעיתון שאני קורא (הארץ) זה לא כתוב... אני אשמח לדעת על מה המהומה...

אתה מתעצבן, אני כבר רגוע

אתה לא קולט טל שמי שמציג את הנושא הזה נחשב לגזען? אתה מבין שהם שותים לנו את הדם, לוקחים לנו את הכסף ובסוף גם מלכלכים עלינו? אבל כמו שאמרתי כבר בעבר יש פה מאפיה רוסית עצבנית. וחסר למישהו להתעסק איתם. בונדנקו יורק עלינו, אברבוך משתין עלינו ובביקין מחרבן עלינו. תרבות הסמים כבר מזמן מנצחת את הספורט הישר ומלבד אסף, איילה וענת מורד - הספורטאים האמיתיים כל המשלחת שלנו היתה מפוצצת בסמים. ככה אני נראים וככה נראה גם הסיכוי של אתלטים כמוני וכמוך להגיע לרמות האלה. אנחנו נצליח ויביאו לנו פוחומובסקי אחד, נחמד ככל שיהיה, ובאמת שאלכס ואירנה וסבטלנה ואפילו טקאץ שאנחנו עוד לא ממש מכירים הם אנשים נחמדים, אבל הם יקחו לנו את המקום. מה נשאר לנו?

nitsansh

New member
אין מה לקחת

אני לא רואה אתלטים תוצרת ישראל שהצליחו להשיג קריטריון אולימפי... או אפילו קריטריון לאליפות עולם... (במרתון ושליחים לא היה קריטריון) אז מה הסיפור שלוקחים לכם את המקום? אלכס, אירנה, סווטלנה, ואדים ואנה (טקאץ') רחוקים שנות אור מהיריבים מתוצרת ישראל במקצועות שלהם...

aviva88

New member
אז למה לא עושים בדיקת סמים לספורטאי

הישראלים????

nitsansh

New member
כי זה עולה הרבה כסף

איגודי הספורט מעדיפים להשקיע 1000 שקל (עלות של בדיקה בודדת, לפי מולי אפשטיין) בדברים יותר נחוצים מבדיקת סמים... תעשו חשבון כמה יעלו בדיקות סמים כל חודש לכל האתלטים הבכירים... במצב הכספי העגום של הספורט הישראלי זה לא בראש סדר העדיפויות...

לא עניין של האיגודים

ההשקעה היא לא של האיגודים, אלא אם כן האיגוד רוצה לקחת את זה עליו ולבדוק בעצמו את הספורטאים שלו. העלות נופלת על הוועד האולימפי ועל מינהל הספורט. האיגודים רק צריכים לפתוח את דלתותיהם ולהיות בעלי עניין. בעקרון, כל איגוד יכול להזמין בדיקות מהוועדה של הוועד האולימפי אולם אז עליו לשאת בהוצאות האנאליזה. אם הבדיקות נעשות ביוזמת הוועדה למניעת סימום הן במימונה וכלום לא נופל על האיגודים. עלות בדיקה באימונים, הבדיקה היותר חשובה בעצם, היא סביב 500 ש"ח. בדיקה בתחרות עולה כ-800 ש"ח (לא כולל הוצאות נילוות). ישראל היא אחת המדינות בה נערכות הכי מעט בדיקות בעולם...כתבתי לך כבר בעבר שבפורטוגל בעלת האוכלוסייה של 10 מיליון אנשים נערכות למשל 2400 בדיקות בשנה (1200 מהן בכדורגל) ובפינלנד עם אוכלוסייה של כ-5 מיליון תושבים מבצעים כ-1500 דגימות בשנה. אתה יודע כמה דגימות מבצעים בשנה בכל ענפי הספורט בישראל? בסביבות 150...

למה להזמין בדיקה כשהתוצאות עושות חס

למה לאיגוד האתלטיקה חהזמין בדיקה לאתלט זה או אחר שהתקדם כאשר השיפור שלו מהווה ניקוד? בגביע אירופה לאומות חשוב הניקוד אז לא משנה מי עושה איזה תוצאה ואיך ותוך כמה זמן נעשה השיפור? אם זה עוזר לאיגדו ולישראל אז משחקים אתה בת יענה שתוחבת את הראש לאדמה ולא רואה ולא שומעת את האריה שרץ לקראתה, אז בעצם , למי אכפת כמה לבבות של בני נוער בישראל נשברים בגלל שפתאום קם "כישרון " מטאורי אדיר זה או אחר, הרי לא יתכן שמדובר בסמים במדינתנו הקטנה... סמים בישראל? נראה לכם?!

מר פיפי

New member
די לדבר שטויות,הכל זה עבודה קשה!!!

כל התוצאות המטאוריות בישראל בעיקר אלו שתוך שנה קפצו לראש האתלטיקה בענף זה או אחר נעשו בעבודה קשה!!! את יודעת כמה קשה זה לשתות כל כך הרבה כדורים של ממריצים בחודש?! את יודעת כמה מכאיב זה להזריק?! ספורטאית אל תקחי ללב , תמיד אבל תמיד תצא האמת לאור ואם לא תשתיני בקשת

PeacocK1

New member
יפה יפה

חחח הרגת אותי! תותח אתה מר פיפי! ואכם אני וכולם נמשיך להשתין בקשת בשקט!

nitsansh

New member
ומאיפה מגיע הכסף לועדת הסמים??

שלא תספרו לי שיש איזה ספונסר שמממן אותם... המימון שלהם מגיע מהועד האולימפי, מתוך הכסף שמיועד לספורט האולימפי... אם יגדילו את תקציב הועדה כדי להגדיל את כמות הבדיקות, הסכום הנוסף יתקזז מההקצבות לאיגודים ולספורטאים... ואין מה לצפות מהאיגודים שיקציבו מתקציבם הדל למימון בדיקות סמים... במדינות שיש יותר בדיקות, גם התקציבים לספורט יותר גדולים... MONEY MAKES THE SPORT GO 'ROUND!

shposh

New member
עכשיו אני נרגעתי...

לצערי הרב לא קראתי את מה שאמר בויקין והתגובה שלי היא לא להודעה המקורית של בלינקי אלה לתגובות... במשך תקופה מסויימת אני חשבתי שההתבטאויות של "הכל מכור" , מר פיפי , ועוד מספר מתוסכלים , ועכשיו גם "ספורטאית" באו מתוך איזשהו סוג של גזענות בזוייה או שנאה מסיימת כלפי עולים מרוסיה... עכשיו הבנתי הכל , השנאה שלכם היא כלפי כל מי שמצליח ומתקדם. "ספורטאית" כנראה שאת ממש מתוסכלת מההתקדמות של סיון ג'אן אז בטח נורא קל בשבילך לרמוז לכיוון שלה לגבי ההתקדמות שלה. במקום רמיזות יכלת להגיד את השם . מה את מפחדת? גם דובר פה על כל מני ילדים מ"נעורים" ששוברים את לבבות ילדי ישראל המסכנים על ידי שימוש בחומרים אסורים למניהם הרבים. ואני כבר חשבתי שמי שהגיע לארץ לפני גיל 15 קיבל את החותמת המאשרת ישראליות מידיו של הכל מכור? אני כבר מבולבל... סיוון ג'אן ישראלית צברית לחלוטין מואשמת בשימוש וילדים "כשרים" לספורט בישראל בעלי ותק מספק וגם יודעי "התקוה" מואשמים בשימוש בסמים ובשבירת לבבות... אההההה ... נזכרתי יש להם מאמנים רוסים!!! וכל המאמנים הרוסים בטח לא יודעים לאמן בלי סמים , איך לא חשבתי על זה? אבל זה לא מגזענות נכון? מה גם לאמן אסור אם לא למדת בוינגייט כמו הכל מכור? בלינקי תזהר גם מאמן שלך יודע רוסית אולי גם הוא "מלוכלך"? גם המאמן שלי רוסי ואני מתקדם כל שנה , מה גם אני? ונכון אין פה נימה גזענית...

BLINKI BILL

New member
אין לי שום בעיה

שמי שרוצה ייקח סמים זאת בעיה שלו והבריאות שלו הבעיה שלי היא שאם אתה לוקח סמים סתופ ת'פה ואל תלכלך על אנשים שאולי פחות טובים ממך אבל לא לוקחים.

הבהרה, מר שפוש

המאמןשלי הוא רוסי, לכל דבר לא? הוא נולד במוסקבה ואחד מהטובים בעולם ממאמני הזריקות,מאמן אותי בעברית והוא אחד המאמנים הטובים שבאמת אכפת להם מהאתלט ולא מהתחת שלהם,אפרופו גזענות בקשר לרוסי שמרוסי, החברים הכי טובים שלי באתלטיקה הם רוסים, ואין לי שומדבר נגד רוסי אתיופי או כל עוף אחר. אני לא רמזתי בקשר לסיון ג'אן בקשר לזה שהיא לוקחת או לא לוקחת תתפלא או לא מה שקורה בארץ לא מזיז לי מי יודע מה כי כמו שמר פיפי רשם תהיה בינוני תלך לקולג' על חשבונם ותחזור לארץ לעבודה, לא ראיתי את עצמי כספורטאית בגיל 30 , מצטערת, עכשיו בקשר לאם היא לוקחת או לא אתה לא יכול לדעת כמו שאתה לא יודע אם אני לוקחת או לא בדקו אותי פעם? לא, ואותו דבר כלפיה או כל ספורטאי שמדורג 1234 בארץ מי כמוך יודע הרי בדקו אותך? לא זה הכל. כשאני אמרתי סמים אני לא דיברתי עליה אלא על מה שקורה שמה בחדרי חדרים שמעטים מאוד יודעים , נכון הוכחה מוקלטת אין לי אבל לקירות יש אזניים , תשאל את אחד המאמנים שהיו במחנה אימונים לפני שנתיים ותיווכח בעצמך מה קורה, כאשר ספורטאי שפרש מהדסה נעורים בא וסיפר לי בעצמו שהוא הוריד 20 קילו אחרי שהוא פרש ושמאמן זה או אחר נתן לו, וד"א ביום שבו אני ארצה להאשים את סיון תאמין לי שאני אבוא עם בדיקות וכך לגבי כל אתלט אחר בארץ חוצמזה ההצלחה זה משהו זמני ואפשר לשאול כל ספורטאי שנה עסל ושנה בסל כל מה שיש לי זה לאחל לה בהצלחה בהמשך הדרך וככל שהיא תתקדם ככה המתחרות שלה יתקדמו ואני ביניהם כי סוף סוף יש פייט ולא מקרה שבו הסוף ידוע מראש, מקווה שהבנת וגם אם לא, לא נורא שבת שלום

תרגיעו עם הדיבורים על סיון

מי שחושב שהוא מספיק גבר כדי לדבר על סיון לא יפה ולהפיץ שמועות חסרות שחר מתוך קינאה נראה אותו גבר שיעביר את הדיבורים האלה קודם דרכי מי שמדבר על סין לא יפה בפורום שידע שהכול יגיע אליה וזה יהיה לא נעים... במיוחד אם אנשים כאן מאוד צבועים ומשחקים אותה חברים טובים... נפגש איתכם באליפות ישראל הבאה ונסגור את החשבון... אל תחפשו צרות איפה שהן לא קיימות... תודה רבה והמשך צ'יטוט נעים...

PeacocK1

New member
תפסיק תפסיק תפסיק

מה קרה שפושניק מה הזינו אותך בחו"ל? חזרת מסתוכל או סתם עם עצבים. אני מכיר אותך-טוב לא ממש מכיר כאדם רגוע ומחויך אז מה לעזאזל אכפת לך מה אנשים רושמים עד כדי כך שאתה עולה פה על טורים גבוהים ומנגן על מיתרים של אנשים? לכל אחד פה יש זכות לומר מה שבא לו ודווקא אנשים שלא מתכוונים ללכלך עשית אותם מלכלכים והכללת את כולם כמו שאתה אומר שמר פיפי ספורטאית רובינקן והכל מכור זה אותו אדם תפסיק לבלבל תמוח ואל תיפגע פשוט תאפשר לכל אחד להגיד מה בא לו ואל תשחק אותך תמים כאילו כשאתה עובד קשה לא אכפת לך שמביאים מישהו מחו"ל שינצח אותך למרות שלגברים זה לא ממש אקטואלי אבל אצל נשים כל אתלטית בארץ תתאמן ככל שתתאמן יקח לה כמה שנים להגיע לדוגמה ל-52 ב-400 והנה באה טאקץ היהודיה המצויה והיא מייצגת את ישראל והיא תזכה באליפויות ישראל. בסדר שתזכה. הלך על האתלטית הישראלית הממוצעת שעובדת קשה כמו שאתה יודע, אז זה נראה לך בסדר.? תגיב לזה תגיב בקשר לסמים נראה אותך מצדד באחד האנשים פה בקשר לסמים כי לפי דעתי בכל שקר יש טיפת אמת לא ככה? אולי הם סתם משמיצים אבל יש טיפת אמת ויש סמים בארץ. תרצה או לא. אז אל תלך להגן על כל חבריך. בקיצור קח את הגובות של אנשים בקלות כמו שאתה מגיב דברים חמורים גם הם.

evgeniks

New member
למה טקאץ' לא עובדת קשה?

מה שאתה אומר זה בעצם אם אתה יהודי ואתה גם אתלט טוב אסור לך לעלות לארץ ואם כבר לעלות אז להפסיק להיתאמן באתלטיקה כי אתה הורס את העבודה הקשה שאנשים אחרים עושים. ככה זה בספורט ובמיוחד בענף כה תחרותי כמו אתלטיקה. אולי פשוט נוסיף לקריטריונים של אליפות ישראל כמה דברים- נעיף את כול הערבים, הרוסים, נעשה אבחנה בתחרויות בין שחורים ללבנים וכו'...

PeacocK1

New member
מה אתה משווה?<

מה אתה משווה?< איך אפשר להשוות באתלטית יהודיה תותחית ככל שתהיה שתעלה לארץ בכיף אבל יבגני הוני שלא תעלה שבוע לפני אליפות עולפ ויסדרו לה אתת הדרכון ואת הויזיה וכל החרא ציק צאק. זה לא עובד ככה כי יש מלא אנשים שמחכים לאזרחות ולאפשרות לייצג את ישראל או בכלל להתחרות בישראל כמו לדוגמה ניקיטה בן ה-16 שאין לו אזרחות ואין לו כלום והוא גם צעיר והוא גם כבר כמה שנים בארץ וגם מוכשר למה שהוא לא יקבל אפשרות להתחרות כאזרח? כמהו יש עוד, גם אתלטים מוכשרים אתיופים כמו ההוא שאני לא זוכר את שמו שהיה אמור לייצג את ישראל במרתון ואז הייתה לנו נבחרת, והוא לא טס למה הוא לא קיבל אזרחות? למה הוא לא ייצג? מוכשר םחות? יהודי פחות? זין !

למעלה