אני לא יודעת מה לעשות כבר

devil female

New member
אני לא יודעת מה לעשות כבר

אני לא יודעת מה לעשות?! יש לי בעיה רצינית עם ההורים אני בת 18 ושני הוריי בני 40... הבעיה היא שאנחנו כמעט ולא מדברים ואם מדברים אז נגמר בצעקות, הם כל החיים שלי רק אומרים לי כמה שאני אפס ושאני זולה וכו' ויש לי חבר שגר ממני 4 דקות נסיעה באוטו, אבל הוא שומר שבת ולא יכול להחזיר אותי הביתה רק ביום שישי כמובן אבא שלי מתעקש לבוא לקחת אותי למרות שאני כל הזמן אומרת לו שאני אבוא לבד... בסופו של דבר כל פעם שאני חוזרת הביתה הוא קורא לי זונה ושרמוטה כי בחורה שמכבדת את עצמה לא תתנהג ככה..... הם הרביצו לי גם כשהייתי קטנה וכל הזמן קיללו אותי, אני ניסגרתי ונהייתי חסרת בטחון עצמי, אפילו בכיתה אני לא עונה כי אני מתביישת! אמא שלי תמיד אומרת שאני לא יפה ודברים כאלה, אני פשוט עייפה מכל הבית הזה.. אני לא רוצה לחזור לכאן כל ערב, לא טוב לי כאן!!! אבא שלי משפיל אותי וגם אמא. בגלל כל הדברים האלה אין לי כוח ורצון לעזור לאמא שלי, אני מעדיפה לעזור לאנשים אחרים. אני מרגישה כאב ויאוש, אני לא מוצאת את הפינה שלי בחיים... אני משונה מדיי מכולם וכל הזמן רוצה רק לברוח מהמקום הזה! אם אתם יכול ליעץ לי אז אני מאוד אשמח

המלאך 63

New member
../images/Emo24.gifחומד../images/Emo24.gif

אולי זה ישמע לך פסיכי לגמרי מה שאיעץ לך אבל זה מכל הלב את בת 18 אוטוטו מתגיסת ומתחילה לחיות בעצמאות כמעט מוחלטת אל תעשי שום דבר מתוך יאוש לא חתונה כדי לברוח ולא שום צעד לא מחושב החיים עוד לפניך וכמה שזה יראה לך מצחיק אבל הם עוד ישתנו וישתפרו

jinjetta

New member
devil יקרה,

תמיד מצער לשמוע סיפורים כאלה, שאפילו בבית, שנחשב למקום המבטחים שלנו, אנחנו לא מוצאים שלווה. אני לא יודעת עד כמה אני יכולה לייעץ, מעבר למתן תמיכה ועידוד. כמו שאמרו לך לפני, את כבר בת 18, בקרוב תסיימי ללמוד, ואולי תצאי מהבית לשירות צבאי או שירות לאומי - תוכלי אולי לבקש לשרת רחוק מהבית, וככה כמות העימותים עם הורייך תרד, תעמדי ברשות עצמך ואולי תצליחי להתגבר על כל החוויות הלא נעימות שיש בבית. ואולי באמת "משנה מקום - משנה מזל". אבל בינתיים, אני יכולה להציע לך למצוא את הדברים שמחזקים אותך ולהמנע מעימותים עם ההורים שמחלישים אותך. את כבר לא ילדה קטנה. את לא רוצה שאבא שלך יבוא לקחת אותך? אז או שתצאי יותר מוקדם כדי שחבר שלך יוכל להחזיר אותך לפני כניסת השבת, או שתחזרי ברגל לפני שהוא מגיע, תבלי יותר עם חברות או עם החבר ותעשי את מה שאת אוהבת. עם הזמן תמצאי את הדברים שאת נהנית מהם ותשקיעי בהם כדי למצוא את הדרך שלך - זו שלא קשורה למה שההורים שלך רוצים, אלא למה ש*את* רוצה. שיהיה לך שבוע טוב ונטול מתחים

ס פ ו ר ט

New member
האמת Jinjetta את טועה..

לפי דעתי... כמות העימותים אוליי תרד אבל חומרת העימותים רק תגבר. אבא לא יאמר לילדה שלו דברים כאלו במטרה לעזור ולהשפיע - הוא אומר שהיא שרמוטה ומקלל, כדיי להשפיל אותה ולגרום לה להיות שפוטה שלו ומצפה מהסובבים וממנה לקבל את זה באהבה. הוא משפיל אותה. נקודה. וכל הכיף של הצבא! שצריך להיות!!....... יהיה מלווה בבכי ובאי התאמה חברתית כי היא תצא מהבית שבורה וחצי-משוגעת ותחזור עוד יותר שבורה הביתה וכך היא תשבר עד שהיא תשתגע. - ולדעתי היא לא יכולה לבנות רשת קוריי עכביש על החבר שיסיע אותה, אם הוא יכול או לא, ולהיות במשטר האבא - של לחזור או לקבל השפלות והעלבות כאלו!!!! שכל הכיף! שהיה עם בן-זוגה יתמוססו ברגע אחד ואז באמת לא יהיה לה מזור בתוך עצמה. תעמידי את אבא שלך במקום! - ואת יודעת מה אני בטוח שהוא גם מדבר בדרכים כאלו ואחרות גם לשאר בני הבית!. (בא לי לבכות). תעמדי על שלך - תצחקי, ותלכי - זה ישתיק אותו. מנסיון אישי.

למעלה