אני לא יודעת למה

aero-pooh

New member
אני לא יודעת למה

אני לא יודעת למה אני עדיין מדברת איתו ומתעניינת לשלומו אם ברור שהוא זרק אותי לטובת מישהי אחרת והסיבה היחידה שאנחנו עדיין שומרים על קשר היא כי הוא מרגיש לא נעים או כי הוא פשוט רוצה שאני אראה כמה טוב לו עכשיו. אני לא יודעת למה אני מקדישה לו דקות של מחשבה, כבר עבר הרבה זמן. אני לא יודעת למה גיליתי כמה אהבתי אותו רק אחרי שזה נגמר. אני לא יודעת למה אני כותבת את זה. אני לא יודעת למה אני תמיד מסתובבת עם תחושה של בדידות וניכור. אני לא יודעת למה אני תמיד מרגישה שאני ממש צריכה אהבה. אני לא יודעת למה אני לא נותנת לעצמי לאהוב ולא מאמינה שאני מסוגלת להאהב. אני לא יודעת למה אני כזאת רצינית. אני לא יודעת למה דווקא הדברים הקטנים הם מה שגורם לי לחייך. אני לא יודעת למה אני משכנעת את עצמי לא לאהוב את עצמי. אני לא יודעת למה אני מזניחה את עצמי. אני לא יודעת למה רע לי כשהמצב בכלל לא רע. אני לא יודעת למה אני לא מסולת לשמוח בשביל אחרים. אני לא יודעת למה אני מנתחת הכל. אני לא יודעת למה אני מסתובבת עם הרגשה שאין לי חיים. אני לא יודעת למה יש לי נטייה לרחם על עצמי כשממש אין צורך. אני לא יודעת למה אני פסימית כשבניגוד לזה יש לי גישה ממש חיובית לחיים. אני לא יודעת למה. אני לא יודעת איך. מה שאני יודעת זה שאני לא יודעת ואין לי תשובות חוץ מתשובה אחת: אלה החיים.

@tagel

New member
כל כך נכון

שלרגע ממש פחדתי.... יותר מידי הזדהות... יותר מידי כאב היה שם... אפשר לקבל ממך מרשם ל``גישה חיובית לחיים``?

aero-pooh

New member
כן...

``כדי לדעת את הדרך, אנחנו הולכים את הדרך; אנחנו עושים את הדרך בדרך שאנחנו עושים את הדברים שאנחנו עושים. הכל כבר כאן אבל אם תתאמץ לראות את זה תיהיה רק מבולבל. אני אני, ואתה אתה, כמו שאתה רואה אבל כשאתה תעשה את הדברים שאתה יכול לעשות, תמצא את הדרך, והדרך אחריך תתחקה.`` (מתוך ``הטאו של פו`` )

@tagel

New member
את יודעת מה עשית?

גרמת לי לנקוט עמדה חד משמעית... חפשי הודעה חדשה שאכתוב עתה תחת הכותרת - חרם על הכאב אוהבת אותך... תודההההההההההה

Silk

New member
אה...

טווינה יקרה אם היינו יודעים הכל, היה איזשהו עניין בחיים? חלק מהמלך של החיים זה לחקור, לרצות לגלות יותר אנחנו לא יודעים הכל, אבל בסוף מגלים את התשובות, אנחנו שואפים לדעת הכל, מקווים שיום אחד נצליח לגלות את הכל, אבל...היום הזה לא ממש קרוב אלה הם החיים מה שפעם היה מעשה כשפים שרפו מכשיפות על דברים שהן עשו האשימו אותן...בדברים שהיום נראים לנו כל כך מגוחכים, איך אנשים חשבו שזה קסם?כאילו זה ברור מאילו שיש להכל הסבר כלשהו בואי רק נקווה שיום אחד אנחנו נגלה גם את ההסבר לבעיות שלנו שלך הטווין

למעלה