אני לא יודעת למה,

kit k@t

New member
אני לא יודעת למה,

אבל החלטתי לשתף אתכם בכל מיני דברים... זה בסדר, בכל מקרה אף אחד לא יגיב P: *צ'אד מכין לי עוגיות, מעניין איך הן יצאו. הבעיה העיקרית איתן זה שיצאו המוני עוגיות! אני לא יודעת מה נעשה עם כזו כמות! *קניתי סלולרי חדש, ולראשונה מזה שלוש שנים ככה אני מורידה מוזיקה למחשב... אמרתי לעצמי שאני לא אוריד סרטים, נראה אם זה באמת יצליח לי. *לא ישנתי אתמול בלילה, השכנים החדשים והמפגרים שלי החליטו לעשות מסיבה עד 6 בבוקר, ואני הייתי צריכה להיות בעבודה ב5:45 (בבוקר! זוועה!). **אלו מכם שלא גרים בארה"ב לא ממש יבינו, אבל אני מאבדת הערכה לmarine waives בכל יום שעובר. זה נראה כאילו הן כולן פרחות מפגרות שהתחתנו רק בשביל שהבחור יקבל יותר כסף... *ולסיום, לקוחה לטומטמת התעצבנה עלי היום בגלל שלא ידעתי לדבר ספרדית. הגיוני נכון?! ואילו דברים מעניינים (או לא) קוראים לכם? אני מבטיחה שאני לא אצעק על אף אחד! קאט

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo6.gif "הנוער של היום חוגג עד 6 בבוקר"...

וזה שאת גרה בסאן דייגו ולא יודעת אפילו קצת ספרדית זה קצת מפתיע. היום הצלחתי לדבר עם מר חבר בספרדית כמעט שיחה שלמה. אני צריכה לבדוק איך אומרים "מובך".

kit k@t

New member
ממש ממש לא מפתיע

רוב החברות שלי לא יודעות מילה בספרדית... גם די הגיוני, למה שאני אדע? אין לי ממש חברים מקסיקנים, אני לא רואה טיוי בספרדית, ואף פעם לא לקחתי שיעור ספרדית בחיי. היה הרבה יותר מוזר אם הייתי יודעת ספרדית. קאט

היום הלכתי ל7-אילבן

ועכשיו יש לי כרטיסים למיוז, טראויס, דרים ת'יאטר וסימפוני אקס. *שמחה רבה שמחה רבה*

MissCunningham

New member
אממ...

טסתי ללונדון לוויקאנד. היה שווה

ציקהלה

New member
גם לי זה קרה, רק שאני הייתי לקוח.

וחוץ מזה היה איזה דביל אחד שרצה שילמדו ספרדית בבתי ספר לרפואה. אבל זרקו אותו מהתיק.

okts

New member
אוי ספרדית ספרדית...

אני עובדת בבנק ומאוגוסט אני ל3 חודשים באימונים בבנק באזור שחיים בו לרוב ספרדים. חוץ מGRACIAS וNO ABLA ESPANOL, אתם יכולים להבין שהספרדית שלי פשוט נפלאה. אבל, לפחות פעם ביום יש לקוח או לקוחה שמתעצבנים על זה שאני לא מדברת ספרדית ושזה ממש חוצפה שיש בחורה שלא דוברת תשפה שלהם שם.... בנוסף לזה קוראים לי אולגה, שמשום מה זה שם כל כך נפוץ בעם הספרדי. אחרי שהם מתעצבנים עליי שאני לא מדברת אליהם ספרדית, הם הולכים לבן אדם אחר להתלונן על "הבחורה הספרדיה שלא רוצה לדבר ספרדית, נהייתה אמרקאית"

kit k@t

New member
חחחחחח

היית צריכה לראות את המבט שלה... היא נראתה כאילו פשעתי נגד האנושות. ואני מכירה אנשים כאלו שמסרבים לדבר ספרדית למרות שהם יכולים... סתם סנובים קאט

למעלה